reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

mama - ostatnie co umiera to nadzieja.. więc ja nadal będę trzymała za malutką kciuki. Może po porodzie być od razu operowana - są szpitale które zajmują się takimi przypadkami - trzeba tylko dzwonić i szukać alternatyw jak najlepszych dla zdrowia i życia małej :tak:

ewcia - młody wie jak oczarować mamusię :) pokazałabyś fotki tego czarusia :)

My dzisiaj wreszcie dostaliśmy lodówkę i poszliśmy na zakupy XD Najdroższe rzeczy kupione (40 piw za 16 funtów i 1,5 kg cukierków za 8 funtów) Spadam pooglądać coś na necie :)

reklama
Sol
to idiopatyczne zwapnienie tętnic -wada rzadka ,śmiertelna ..
"matka dziecka rozumie,że dziecko nie przeżyje"-tak dostała na wypisie....
dziś wypuścili Ją do domu-we wtorek dalsze badania.

Bibinka
wierz mi ,że ja też z T.&&&& zaciskaliśmy..

a łikend faktycznie za szybko zleciał..pewnie dlatego ,że tak pogoda dopisała..

Maran,Paula,Lilith,Wisieńka
co u Was???

Mama u mnie nic nowego w sumie... Maja przedszkole zaczeła, dobrze sie zaklimatyzowała chodzi póki co chetnie, Ala do szkoły I to tyle... ja też kojarze Magde...może nie pisałam z nią, ale znam ją z postów i strasznie jest mi przykro, że to ją spotkało... strasznie smutne... :(

Hej kochane
U nas remont. Zamiana pokoji dzieci. Malowanie. Bałagan. Aż nerwy mam od tego.
Sol
Super ze u was już prosta
Maran
Dziewczyny dają sobie radę i super.
Mama
Szkoda mi Magdy strasznie. Biedna nawet nie wyobrażam sobie co czuje. Też nadal zaciskam
Bibinko
Myślę że w grudniu będziemy blisko ciebie może nam się uda wypić kawę.
Szkoda że koniec wolnego. Bleee

Maran ,Wisieńka
no przykre bardzo i ta bezradność i niemoc...

Maran
dobrze ,że babeczki sobie radzą ..a starania trwają ??:sorry2:

Wisieńka
czyli jednak udało sie teraz zacząć remont-powodzenia.

zaległąm na kanapie i nic mi sie nie chce.

Mama niby trwaja ale mam taki dziwny dlugi cykl, ze szok... nigdy tak dlugiego nie mialam, owu chyba bo pewnisci tez nie mam byla w 28-29 dniu cyklu.... wszystko pokrecone, chyba sie starzeje

Kochane Wybaczcie, Tesciowka u nas jest - nieznosze kobity a dalej mecze sie z dolami I stanami depresyjnymi.. Mialam kupe roboty, salon konczylam na szybko etc. Maly na kroplach na nietolerancje laktozy, juz jest duuuzo lepiej. Nadal to aniol, malo placze, ulozony etc. Dni mijaja jak szalone mimo, iz nie jest zajmujacy. Byle do konca tygodnia :-)

Aa Wazy juz 4600 I ma 56 cm :-)

mama - diagnoza okrutna :( Decyzja jaką podejmie będzie najcięższą w jej życiu.

Wisienka - to po to młodego wygoniłaś z domu - żeby dzieciaki pokoje miały :p Przyznaj się ;)

LILITH - jak pozbędziesz się teściowej (w sensie jak sobie pojedzie - nie warto iść do więzienia) to może znajdziesz czas na spotkanko przy kawce? Tak na odstresowanie?
Kawał chłopa - ty go sterydami karmisz?

Moje dzieci namówiły mnie na dopajanie ogródkowych kotków - mamy ich 5 : czarny, rosyjski niebieski, czarny z białym brzuszkiem i łapkami i dwa tygryski. Więc wystawiłam miskę z mlekiem na ogródku. Kot na podwórku = zero pająków i zajęte podglądaniem zza szyby różnych kotków dzieci :) Stwierdzam że w GB jest za dużo słodyczy i pokus dla osoby która jest na diecie :/
A i ja się wypisuję w sumie ze starających się :sorry: przed wyjazdem założyłam sobie Mirenę i zamierzam ją grzecznie co 5 lat zmieniać. A po ostatnich wybrykach Emilki i Karoli nie mam zamiaru mieć więcej brzdąców w domu - znam swoje granice cierpliwości i moje dziewczynki skutecznie do niej ostatnimi czasy docierają :)

Witam przed pracą i życzę miłego dnia:tak:

mama nie mogę przestać myśleć o tej dziewczynie,ehhh:-(...jak tam dziś w pracy,dużo zapisów masz?Alę boli gardło,nie mam pojęcia gdzie się tak załatwiła:baffled:

wisienka czyli remont rozpoczęty,w takim razie oby sprawnie poszedł:tak:.a co u Maćka??na kawkę oczywiście zapraszam:tak:

sol piszesz o pokusach,a kto sam 1,5 kg cukierków kupił:-p?też nie lubię pająków,brrr.jak mi taki ogromny na ścianę wylazł,to bałam się nawet z odkurzaczem do niego podejść:-D

maran super,że dziewczynki zadowolone:tak:.wreszcie masz trochę czasu dla siebie!

lilith kawał chłopa z Dexterka,niech zdrowo rośnie:tak:.co do teściowej,to współczuję:baffled:

lecę,dłuuugi dzień przede mną...

reklama
bibinka - nie martw się - teraz jest taka pogoda że gardło i zatoki mają ciężki czas :) Sama się męczę odkąd tu przyjechałam - zatoki wariują przez zmianę wilgotności powietrza i przez zmiany temperatur dobowe :/

Licencja TV załatwiona choć w sumie nie wiem po co bo dziewczynki oglądać nie chcą angielskiej TV, my też nie oglądamy... Ale jak im udowodnić że nie oglądamy TV jak mamy 2 anteny w domu? Ehhh...

Miłego dnia wszystkim :)

Do góry