reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
cześć!

mama jak tam w pracy?kuchnia piękna:tak:,blat już zamontowany na murku?

sergi gratuluję kolejnej księżniczki:tak:

paula
jak tam Daniel po zabiegu?

maran u Nas też już jesienną pogodę czuć,za chwilę wrzesień,ehh...

Bibinka dla mnie to dobrze, ze wrzesien sie zaczyna bo moje to w domu szalu dostaja, nudza sie i same nie wiedza co chca, Ala to sie nie moze doczekac az wroci do szkoly ;) no a Maja zaczyna preschool wiec pol dnia zleci a ja bede miala swoja codzienna rutyne by je odwozic i przywozic ze szkoly bo obie prawie w tym samym miejscu beda, Maja ma swoje przedszkole tylko przesc przez boisko szkolne od Ali. No i na spokojnie rano sobie chate ogarne obiad przygotuje itp a teraz to ciagle cos a to sie kloca a to chca grac na tablecie obie a to kredki nie takie i tak ciegle cos wymyslaja i sie wyklocaja.. czasem sie i ladnie pobawia, ale nie raz to juz ich sluchac ciezko... ;)

cześć kobietki:)

Bibinka
no remontowo prawie koniec ..dzis juz skończył schody i kłaść kostkę którą rozebrał ,żeby skuć poprzednie schody.jutro przyjedzie na 2,3 h żeby dociąć kilka kostek na jeden pasek przy schodach..zasypie piaskiem i finito.
schody pięknie wyszły a dziś był jeden sąsiad i poprosił naszego chłopaka od schodów zeby do niego przyszedł i zrobił wycenę bo bardzo mu się podoba jak zrobił :)

Maran
u nas też już chcę żeby wróciła rutyna choć Zu zaczyna IV klasę i lekko nie bedzie ..

Paula
jak po zabiegu u Daniela ??

Sol
żyjesz ???:sorry:

u nas jutro 11ta rocznica ślubu :-)
miłego wieczorku:)

dobry
dziś powróciliśmy rano do domku, zabieg jak zabieg, razem z usypianiem i wybudzaniem godzinę czasu;)) za to stres rodzicielski 24h na dobę:-), dopiero w domu przestał mnie brzuch boleć;))
Danio super, wciąż na przeciwbólowych, raz tylko zwrócił ślinę i zakrzepłą krew po zabiegu, dziś intensywnie domaga się jedzenia:-)
a dziś w końcu wyśpię się w swoim łóżeczku;))

Mama to dużo miłości na jutro

pozdrawiam resztę koleżanek, kończę dopijać radlerka i mykam spać:-)

hej..ja przelotem ;)

Paula dziękuję :)
fajnie ,że Daniel dał rade -dzielny jest .

Bibinka
Ty też masz dziś rocznicę slubu-WZSYSTKIEGO NAJ kochana moja!! miłości ,zdrowia i spełnienia Waszych wspólnych marzeń :-)

Wisieńka
gdzieś Ty???????

pozdrawiam wszystkie..

Odpowiadam na wezwanie. Ja w tyg praca i praca. W weekend staram się nadrobić zaległości w małżeństwie i rodzicielstwie. Dziś Wiśniowy ma urodziny wiec od rana pieczenie tortu , sto lat itp. Ma na noc i jeśli mi się uda położyć maluchy spać i ogarnąć mieszkanie w miarę szybko to doczytam was i poodpisuje.
Mama najlepszego dla was

reklama
hej!

mama dzięki i wzajemnie duużo miłości i radości Wam życzymy:-).jak tam noc poślubna:-p:-D??

maran dziękuję:tak:.u Ciebie dziewczynki szaleją,wariują,ale też bawią się razem i zawsze będą siebie miały.moja Ala jest jedna i czasem naprawdę przykro mi na to patrzeć...

wisienka wszystkiego najlepszego dla P:tak:.

paula cieszę się,że z Danielem ok po zabiegu:tak:

miłego dnia!

Do góry