reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Needi, jaki dzień szczęścia :no: Ja właśnie dzisiaj miałam w pracy chyba najgorszy dzień w moim życiu. A to dlaczego? Ano bo w takiej jednej tabelce coś (zupełnie bez znaczenia) zamiast w wierszu A napisałam w wierszu B - ale to naprawdę była głupotka. W skutek tego ministerstwo napisało pismo do województwa, a województwo zrypało mojego szefa, a szef mnie. Normalnie jakbym jakąś kryminalistką była, a tylko mi się pomyliło :-( Ech, co za dzień... Myślałam, że zwymiotuję z nerwów u mojego szefa na dywaniku - ale by było ;-)

Dziewczyny, u mnie tez mega stresująca praca. Ciągła presja na wyniki, chwilami nie wyrabiam. A przecież robię co mogę....

I jak tutaj w takim stresie jeszcze zajść w ciaze? Ja ostatnio nawet myślałam, żeby iść na L4 z powodów psychicznych...

Ja zdecydowanie mam zapalenie pluc.... boli cholernie i jakas flegma.... piatek do lekarza.

Mecze sie w labach goraczke mam...wybaczcie ze nie odpisze kazdej ale nie mam sily

Cześć

No ogarnęłam się.Już mi wróciła chęć do życia i miłość do Ojczyzny;-).

Ale widzę ,ze tu dzisiaj jakieś smutne nastroje. Pewnie przez tą przedłużającą się zimę. Przyjdzie wiosna to i humory nam się poprawią.

Costa-zdrówka biedulko.

Agaawa i Delewarre - wiem o czym mówicie.Też miałam pracę,która mnie wykańczała. Jeszcze teraz na samo wspomnienie mam ciarki.Miałam tam straszną dyrektorkę,jędza jedna, miała ksywkę Smoczyca.
Moja ginka mówiła ,ze taki ciągły stres może utrudnić zajście w ciążę .
Może faktycznie l4 to dobry pomysł.

Widzę ,ze żadnej z mających testować 21 się nie udało.
Nic to dziewczyny wiosna będzie nasza,na pewno.

Karotka , co u Ciebie? Bierzesz coś od nowego cyklu? Może chociaż tą witaminę B6, o której pisała Karola?

reklama
Costa, no to teraz trzeba zadbać trochę o siebie, bo z tym nie ma żartów. Ja w styczniu poszłam do kontroli do lekarza po przebytej grypie, a okazało się, że już mi się coś na płuca rzuciło, a praktycznie nic mnie już nie bolało, tylko trochę kaszlałam. Powiedział mi, że przyszłabym dwa dni później i skończyłoby się na szpitalu.

Skończyłam właśnie robić marzannę, na jutro do przedszkola :-) piękna jest, kolorowa i bibułowa :-) Więc szykujcie się na nadejście wiosny, bo teraz to już będzie musiała przyjść :-D

Do góry