P
patu$ka
Gość
Kochane jesteście, ale po prostu byłam pewna ze teraz jest wszystko jak w zegarku. A teraz juz nie wiem co mam robić. Mam receptę na CLO na przyszły cykl, wykupie, no bo co mam zrobić.... A jak. Kolejnym cyklu ne wyjdzie, to czeka mnie to udraznianie jajowodow. Boje sie tego badania jak nie wiem....
Ja juz nie mam za dużo czasu na dziecko, bo stara jestem... A na dodatek nie wychodzi juz tyle czasu.... Zaczynam myśleć, ze muszę sie przyzwyczajać do myśli, ze może my nie będziemy mieć dziecka.
hejka dziewczyny! ja za kilka dni przytulanki. Owu piatek-sobota.
Glowa do gory nie wolno sie nam poddawac! Co do CLO to si enie nakrecaj ze od razu sie uda bo ja tak zrobilam mialam nadzieje ze od razu wyjdzie a tu klops poronilam samoistnie wczesna ciaze. W szoku bylam jak w piatek gin mi to powiedzial. Endo bylo 18 mm czyli wczesno ciazowe. Lekarz byl prawie pewien ze to to a ty przyszla w niedziele @ i to taka jakiej nigdy nie mialam. Bol straszny skrzepy krwi,przez 2 dni wylalam tyle co przez normalne 4. Szok!
Ale mam nadzieje ze w tym cyklu da sie utrzymac ciaze.
Co do ciaz z zaskoczenia to tez sie zastanawaim jak mozna to przeoczyc,ale coz moze w Ameryce takie rzeczy sie dzieja.