reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Kochane jesteście, ale po prostu byłam pewna ze teraz jest wszystko jak w zegarku. A teraz juz nie wiem co mam robić. Mam receptę na CLO na przyszły cykl, wykupie, no bo co mam zrobić.... A jak. Kolejnym cyklu ne wyjdzie, to czeka mnie to udraznianie jajowodow. Boje sie tego badania jak nie wiem....

Ja juz nie mam za dużo czasu na dziecko, bo stara jestem... A na dodatek nie wychodzi juz tyle czasu.... Zaczynam myśleć, ze muszę sie przyzwyczajać do myśli, ze może my nie będziemy mieć dziecka.

hejka dziewczyny! ja za kilka dni przytulanki. Owu piatek-sobota.
Glowa do gory nie wolno sie nam poddawac! Co do CLO to si enie nakrecaj ze od razu sie uda bo ja tak zrobilam mialam nadzieje ze od razu wyjdzie a tu klops poronilam samoistnie wczesna ciaze. W szoku bylam jak w piatek gin mi to powiedzial. Endo bylo 18 mm czyli wczesno ciazowe. Lekarz byl prawie pewien ze to to a ty przyszla w niedziele @ i to taka jakiej nigdy nie mialam. Bol straszny skrzepy krwi,przez 2 dni wylalam tyle co przez normalne 4. Szok!

Ale mam nadzieje ze w tym cyklu da sie utrzymac ciaze.

Co do ciaz z zaskoczenia to tez sie zastanawaim jak mozna to przeoczyc,ale coz moze w Ameryce takie rzeczy sie dzieja.

reklama
Agaawa przykro mi....

Kurcze od kilku dni mam tak ze mi czerwienieja policzki I robia sie gorace....I to tak nagle..... podobno jak malo estrogenu jest to tak sie dzieje..... ktoras z was miala tak?

Ogladam sobie Ciaze z zaskoczenia i Porodowka i rycze jak bobr.... to wszystko jest takie piekne...przezywam jakbym to ja byla hehe :-D

Australijka trzymam kciuki

Jezu Costa, ja wczoraj mialam wieczor z TLC i te same dwa programy lecialy pod rzad, tez wylam :) Niestety same wczesniaki i jedno chore dzieciatko. Po co my to ogladamy??? ;)

Marcela, ja juz 3,5 roku sie staram, tylko teraz tak mega skrupulatnie zaczęłam to robic, a czas wpisałam od tego ostatniego poronienia.

hejka dziewczyny! ja za kilka dni przytulanki. Owu piatek-sobota.
Glowa do gory nie wolno sie nam poddawac! Co do CLO to si enie nakrecaj ze od razu sie uda bo ja tak zrobilam mialam nadzieje ze od razu wyjdzie a tu klops poronilam samoistnie wczesna ciaze. W szoku bylam jak w piatek gin mi to powiedzial. Endo bylo 18 mm czyli wczesno ciazowe. Lekarz byl prawie pewien ze to to a ty przyszla w niedziele @ i to taka jakiej nigdy nie mialam. Bol straszny skrzepy krwi,przez 2 dni wylalam tyle co przez normalne 4. Szok!

Ale mam nadzieje ze w tym cyklu da sie utrzymac ciaze.

Co do ciaz z zaskoczenia to tez sie zastanawaim jak mozna to przeoczyc,ale coz moze w Ameryce takie rzeczy sie dzieja.

No wlasnie dlatego boje sie testowac zbyt szybko zeby potem nie rozczarowac sie, ze sie nie udalo i przedwczesnie poronilam... Gratuluje Ci optymizmu i sily :tak:

calinka poki nie wiemy jest dobrze.Łatwiej nam to zniesc. Po fakcie i tak juz nic nie mozemy poradzic a zyc trzeba dalej. No co z tak jak jedna z Was napisala w kupie sila.

costa ja mam takie uderzenia goraca po CLO

Marcela, ja juz 3,5 roku sie staram, tylko teraz tak mega skrupulatnie zaczęłam to robic, a czas wpisałam od tego ostatniego poronienia.

Ale przecież nie możemy sie poddawać, musimy wierzyć, że w końcu sie uda - tylko cholera... wiem, że to takie trudne... Ale bądźmy dobrej myśli, mimo, że czasem przychodzą chwile załamania :(

reklama
Agaawa będziecie mieli jeszcze dzieciątko. Zobaczysz. 

patu$ka mamy taki sam avatar, ale Ty chyba byłaś ty pierwsza. Czy mam zmienić czy pozwolisz mi mieć taki sam?:-)
Nie wiem czy wiecie ale dziś jest pierwszy międzynarodowy dzień szczęścia. A o kant dupy rozbić taki dzień- tyle Wam powiem.  30 dzień cyklu @ brak. Robiłam rano test ciążowy i nic. A do tego mam najgorszą mendę za przełożoną. Serio nie przesadzam. Ta z filmu "Diabeł ubiera się u Prady" to przy niej cioteczka z herbatką. Mało kto już ją znosi a to stare babsko dalej swoje. Komuna i pgr. Tak więc witam pierwszy międzynarodowy dzień szczęścia bobrzymi łzami. :-(

Do góry