reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Zabucha, przerabane macie z ta służba zdrowia w UK. Współczuje. Ale może potem bedzie lepszy socjalny, albo inne jakieś bonusy.... No nic, jak musicie, to sikajcie, ale przez to ja sie bardziej stresuje jak nie wychodzi:)) weźcie na mnie poprawkę, pls:))

reklama
Żabucha dzięki za kciuki, ale ten test to raczej tak dla samego testu, by ciągle o tym nie myśleć. Chociaż, tak właściwie to ja nie wiem czy to pomogło, może na 5min :-p Wynik taki jak się spodziewałam, ale do @ jeszcze kilka dni, więc na razie jestem spokojna, w czwartek pewnie już tak kolorowo nie będzie :eek:

Agaawa jeśli chodzi o betę , to bym się przeszła, ale na razie to tak chyba jak te sikańce - lepiej poczekać... Może coś by pokazało, ale wolę już iść jak będzie po terminie @ by mieć pewność. Te sikańce to tak raczej z bezsilności, że nie można dowiedzieć się wcześniej... Poza tym te koncerny farmaceutyczne na czymś muszą zarabiać ;-)

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg = 296
04.04.2013 - Australijka - @ (teraz już musi się udać)
05.04.2013 - Kasiol - @ (teraz już musi się udać)

05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -; teraz już musi się udać)
07.04.2013 - Patu$ka
- @ (teraz już musi się udać)
10.04.2013 - Aka85
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Costa
15.04.2013 - Moniqaa
15.04.2013 - Nuuuśka
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

Cześć:)

A dziś już brzydki dzień i słońca nie ma i na termometrze tylko 2,7stopnia :/ Grubą kurtkę zakładam, co będę marzła :crazy:

Moniqaa - i zrobiłaś test? :-) Ja tak piszę, że nie zrobiłabym, a jak minie jeszcze ze 1,5 tyg to sama będę niecierpliwa :-D

Żabucha - 47 lat to sporo! Ale ja też już marzę o tym, żeby mała dzidzia z nami leżała na łóżku ;-)Nawet wczoraj mówiłam mojemu J jak już usypialiśmy, że między nami by sobie teraz dzidzia leżała :-(

Ale mi tempka spada, dziś 36,1 ! :szok: Mam nadzieje, że to przed ovu tak...

Ostatnia edycja:
Cześc Dziewczyny,
Znowu zimno... :(
Aka u mnie chyba z testowania nic nie będzie... dzisiaj ewidente objawy przed @ :( boli mnie głowa, brzuch, jest mi niedobrze... jak przed każdą @... wiem, że "póki nie ma @......." ale chyba nie mam co sobie wmawiać w tym mies - chociaż strasznie na to liczyłam. w czwartek mam wizytę u endo i planowałam rano podskoczyć na betę (bo sikańce nie zdają u mnie egzaminu), a po południu przy okazji wizyty odebralabym wynik. No ale skoro dzisiaj mam już takie objawy to pewnie w czwartek mnie zaleje :( chyba, że stałby sie cud i w czwartek nie przyjdzie @, albo miną mi objawy @, to pewnie zrobię betę.
Agaawa fantastyczne wieści! Może coś w tym cyklu się zadziała! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& - szczególnie za Twoje cudowne plany!

jakiegos doła dzisiaj złapałam... Jak sobie pomyślę, że kolejny miesiąc czekania, odliczania, myslenia.... :-(

Witam kobietki.
U mnie typowa angielska pogoda- deszcz.
Agaawa trochę rzeczywiście mamy nieciekawą publiczną służbę zdrowia, ale są tu dobrzy specjaliści, gorzej z podstawową opieką. I co mnie trochę przeraża to brak opieki ginekologa w ciąży, więc ja będę chodzić prywatnie jak zaciążę. A benefity cóż... na to nigdy nie liczyłam. Prawda jest taka: albo pracujesz i dupa z benefitów, albo nic nie robisz i wtedy je masz. My oboje pracujemy więc tylko rodzinne mamy na Gabrysie.

Moniqaa ale testujesz 15? Czy idziesz na betę w czwartek? Obie mamy dzisiaj wzrost tempki:happy:

Marce_la głowa do góry. Ja pamiętam jak staraliśmy się o Gabi i przez pół roku nic. Moja najlepsza przyjacólka zaszła zaraz po ślubie, za pierwszym strzałem po odstawieniu anty. Druga koleżanka raz się nie zabezpieczyła i w ciąży. A ja...? Po 7 miesiącach, jak już daliśmy sobie spokój... ale się zdziwiłam jak wyszły dwie kreski:-)

Ostatnia edycja:
żabko ja w pierwsza ciążę zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu anty - też byłam zaskoczona, bo myślałam, że to dłużej potrwa. Dlatego teraz miałam nadzieję, że tez uda się szybko - no ale chyba jeszcze nie czas.

Dzień dobry, dziewuszki. Poczłapałam dzisiaj progesteron zbadać i jak już mnie i tak kłuli, zażyczyłam sobie jeszcze betę na deser. A co. Choć akurat dzisiaj mam poczucie, że raczej nic w tym cyklu nie wyszło. Ale i tak natura eksperymentatora kazała zbadać - nawet jak nie wyszło, zobaczymy, czy u mnie wychodzi beta 0.0 w cyklu bez ciąży, czy gdzieś jednak w granicach 0-5, bo przecież do 5 to nie ciąża. Ot, pretekst, by poznać lepiej swój organizm.

Ailatan1987 tak robiłam, ale wiesz to tylko po to by robić, bo i tak logiczne było, że nic nie wyjdzie (jedna krecha).

Żabucha
, tak myślę by już grzecznie poczekać do 15.05, bo albo małpa przyjdzie w sobotę, albo właśnie w poniedziałek... Chociaż jeszcze mam jeden test w domu, więc zobaczymy :zawstydzona/y: (jakbym nie miała to by mnie nie kusiło, a tak...)

Katherinne daj koniecznie znać jaki wynik :tak:

reklama
jednak mam zapalenie oskrzeli byłam dzis u lekarza..przepisałą antybiotyk..pyta czy w ciązy jestem mówie ze "nie" ale do niedzieli do testowanie troche czasu kupilam test ciążowy...1 gruba 2 blada ale jest widoczna nie muszę pod swiatło ani nic...sama nie wiem co myslec...jutro kupie drugi ....anty nie biorę ,dostałąm zwolnienie wiec kuruje sie w domu...czuje kucie po prawej stronie tak jak ostatnio

Do góry