reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

poczekam do poniedziałku na tą betę.mam w zwolnieniu że mam leżec wiec łazic nie bede bo mnie zobaczy ktoś z roboty i bedzie gadania.antybiotyku nie biorę ,tylko tabletki musujące na kaszel które mi też przepisała...ale mam kolowrotek w głowie ...tak bardzo bym chciała tego bajbuska znowu ..

reklama
No nie!!!!! Nie kuś mnie! :rofl2: gdzie ta nasza cierpliwość, o której tak piszemy??? W sumie to już bym poleciała na bete ale już dzisiaj wyniku nie będzie, więc może jutro? Bo u mnie sikaniec odpada... ale z drugiej strony ja dzisiaj mam wszelkie wszelakie objawy @, więc to chyba bez sensu... sama nie wiem... a może sikańca spróbuję jutro? najwyżej nic nie zobaczę na nim... SAMA NIE WIEM!!!

ja bym nie robiła gdyby nie ten antybiotyk przepisany...ale znajac mnie wytrzymałabym góra do czwartku:-D

wczoraj na tvnplayer w necie ogladałam program nowy pt "połozne" ale sie zryczałam .fajny w UK pokazują jak sie tam pracuje itp i te dziaciaki jak się rodzą to łzy lecą jak grochy

Marce_la nie zakładamy z góry tego najgorszego. @ jeszcze nie ma, więc może nie być. Objawy mogą być takie same w ciąży, tak tutaj już niejedna z Dziewczyn pisała.
Podziwiam Was, że chcecie wytrzymać z tymi testami do jutra, ja za miękka jestem...

Ananaska szybkiego powrotu do zdrowia :tak: I zobaczysz teraz z każdym dniem kreska będzie coraz ciemniejsza :tak:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg = 296
04.04.2013 - Australijka - @ (teraz już musi się udać)
05.04.2013 - Kasiol - @ (teraz już musi się udać)

05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -; teraz już musi się udać)
07.04.2013 - Patu$ka
- @ (teraz już musi się udać)
10.04.2013 - Aka85
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska (09.04 jest bladzioch)
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Costa
15.04.2013 - Moniqaa
15.04.2013 - Nuuuśka
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

ananasko kochana gratuluję, dla mnie cień z cienia to już bobuch:tak: Masz mi teraz grzecznie leżeć i wypoczywać, staraj się leczyć naturalnymi sposobami (cytryna, miód, czosnek i sok z malin) jak najmniej leków.

patrzę ze ten antybiotyk to fromilid uno (klatromycyna) a to kategoria chyba b lub c wiec nie moge brac...kurka wydałam kasę i lezec bedzie...a ja bede zdychac...jutro najwyzej podejde zeby mi cos wypisala innego

Moniqaa a jaki test miałaś?? jak zagniezdzenie było pozniej to kreski wyjdą pozniej...

to która dzis nie wytrzyma po mnie i robi ???
:-D

Ostatnia edycja:
Dalej dawajcie Kobietki i testujcie może cos już wyjdzie. Nie trzymajcie nas w niepewności.

ananaska nie bierz tego leku, lepiej dmuchać na zimne. A początek ciąży jest najważniejszy

Ananaska, gratulacje :) Nareszcie jakieś wieści dwukreskowe, codziennie ich wyglądam. Z lekami jakimikolwiek uważaj, bo tak młodej ciąży mogą zaszkodzić, z tymi na kaszel też, na Twoim miejscu poszłabym do lekarza raz jeszcze powiedzieć, że zmiana decyzji odnośnie ciąży właśnie nastąpiła.

Jakieś wieści - choć domyślam się, że negatywne, bo nie mam żadnych, nawet najmniejszych objawów - będę miała ja, wieczorkiem.

Ananaska niestety czuły bo 10, dokładnie taki:
ShotType1_328x328.jpg
... a tego pinka widziałam kilka rodzai, możesz polecić ten szczęśliwy? :happy:

Wiem, że zależy od zagnieżdżenia i hormonów, ale jakoś to do mnie nie przemawia. No nic - nie załamuję się, ale pinka kupię (bo nie wytrzymam) :tak:

Załączniki

• ShotType1_328x328.jpg
    ShotType1_328x328.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry