reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Ja juz sie napiłam :) zaraz lece sie myć i zaraz do Was wracam :)
Nie zaprzestajemy staranek. próbujemy dalej :) pierwszy dc rozpoczęty serduszkiem :D

reklama
Dzień dobry :)
Wysłałam dziś mojego J do pracy :-) On zadowolony, bo ma mega dużo roboty, a sam z siebie by nie poszedł, bo by myślał, że będę się wkurzała ;-) A ja nie lubię sprzątać jak ktoś mi przeszkadza, mam dać znać jak będę kończyć to wróci :-D Wszystko robimy razem, ale sprzątać wolę ja :happy2:

Wczoraj wieczorem gadaliśmy sobie o ślubie i temat zszedł na ślub moich sióstr i wesela i sobie włączyłam swoją studniówkę!!! :-D 2006 rok! Ale byłam wtedy młoda i moje koleżanki! :-D Jeszcze byłam z takim chłopakiem wtedy w moim wieku, on taki grzeczniutki, teraz się stoczył strasznie. Potem wykąpałam się i jakoś źle się czułam, a wypiłam w sumie 3 piwa (ale od 19:00 do 1:00!) i zjadłam hot whingsy z KFC :sorry2: Mój J stripsy, zamówiliśmy kubełek, bo dawno nie jedliśmy :sorry2: I normalnie myślałam że zwrócę to wszystko, nawet poszłam do łazienki, ale nie mogłam :baffled: (wszystko przez desperadosy! Wypiłam 1 reddsa i 2 despe, a jakoś po nich się źle czuję, ale to od niedawna, kiedyś mogłam pić i nie było problemów, ale to chyba już nie ten pesel, za stara jestem! :p ) I w końcu usnęłam, ale tak się męczyłam, że szok. Na szczęście już jest ok :) Jeszcze wczoraj wieczorem się w końcu pokochaliśmy po tym moim okresie :p

Ostatnia edycja:
Kitki - wydaje mi się, że to ciąża, no bo co innego ? :) A na USG jeszcze mogło nie być widać, bo jeszcze może za wcześnie? Moja koleżanka nawet pęcherzyka nie widziała w 6 tyg ciąży na USG, a w 8 już był i pęcherzyk i maleńki zarodek. A teraz ma 4 miesięcznego pięknego synka! ;-) To zależy kiedy była ovu i kiedy nastąpiło zagnieżdżenie. Gratuluję :)

Ailatan1987 ja także wole sprzątać jak nikt mi na ręce nie patrzy :tak: Piję kawkę i myślę od czego zacząć :-D Pierwszą myśl po wstaniu miałam zrobić test, ale nadal za wcześnie, więc jakoś się opanowałam ;-) Do @ jeszcze tydzień, ale coś czuję, że przyjdzie. Temp jakoś specjalnie się nie podnosi, bóle jak przed @ mam :wściekła/y:
Eh... nie ma co rozpaczać, najwyżej będziemy walczyć kolejny cykl :tak:

Widzę, że dziś nikt nie testuje, ale już trzymam kciuki za te najbliższe testowania &&&&&

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :)
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)
04.04.2013 - Australijka - @ (teraz już musi się udać)
05.04.2013 - Kasiol - @
(teraz już musi się udać)
05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -;
teraz już musi się udać)
07.04.2013 - Patu$ka
08.04.2013 - Nuuuśka
10.04.2013 - Aka85
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Costa
15.04.2013 - Moniqaa
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

Moniqaa - a ja kawy w ogóle nie piję :-) Jeszcze się nie nauczyłam :happy2: Tzn był jakiś czas, że czasami piłam, ale pół na pół z mleczkiem i cukrem, a teraz w ogóle :tak: Sok właśnie sobie piję ;)

Anna
- wiem co czujesz! Ale spróbuj się nie zamartwiać, uda się na pewno, tylko trzeba cierpliwie czekać ;-) Łatwo mi mówić, jak sama jestem niecierpliwa :angry: Dziś 6 dc u mnie, ale już od 10 zaczynamy działania codziennie :-D Bo jakoś nie wierzę w ovufriend i określenie ovu, bo to różnie może być.

Jutro Patu$ka testuje, trzymam kciuki!!! ;)

Anna, Dziewczyno, głowa do góry, uda się , zobaczysz i to niedługo. A dziś wykorzystaj czas tylko dla siebie – zrób pedicure, pomaluj paznokcie na jakiś fajny kolorek, film obejrzyj. No tylko na co mas ochotę:-).
Moniqaa, u mnie nieco mniej niż tydzień na test. Ale niecierpliwy czas, który się dłuży. Dziś tez miałam ochotę zrobić test. I odłóż te mierzenie tempki, ja tak zrobiłam, to mniejszy stres:-).
No i przyznam się przed Wami. Przedwczoraj robiłam wieczorem teściora i negatyw, czyli zero nadziei. Już doła łapię.
Marcela, my chyba zwariujemy do tego czwartku:-)
Ailatan, też nie lubię jak ktoś po domu się kręci, gdy mam zabierać się z porządki. Też wykorzystuję dzisiejszy dzień na sprzątnie, bo mąż w delegacji.
Ja nie lubię piwa z sokiem, Jak już piwkuję to mocne, bez słodkich dodatków. Ostatnio musiałam z kawy zrezygnować, bo refluks mi się odezwał. I piję Capuccino. W ogóle szok był dla mnie, ze się tak odzwyczaiłam, piłam jeszcze pół roku temu po 4 kawy parzone z mlekiem dziennie, istne siekiery. A tu w porównaniu z tamtymi taką lurę popijam:-):tak:
I wracając do Ovufrienda, nie dość, ze płatny na dłuższa metę, to mojej siostrze ciotecznej nie pokazał owulacji, a zaszła w tym cyklu. Jest aktualnie na finiszu. Jaja, co?
Patuśka, trzymam kciuki za jutro:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ailatan jutro patu$ka dostaje @. tempka spadla bol brzuch jest pryszcze sa nerwowoka takze. Takze nawet nie bede testowac daje gwarancje z edo poludnia tak do 11 mnie zaleje :-)

reklama
Aka - jeżeli jesteś w ciąży teraz, to wiadomo, że tyle czasu przed potencjalną @ test by nic nie wykazał! Więc nie ma co się martwić na zapas ;-) I już Wy same mnie nauczyłyście "Dopóki nie ma @ jest nadzieja" :-) Nasze motto :-D A Ty jeszcze masz kilka dni, wiem, że korci z testem. Ja już sobie powiedziałam, (nie wiem jak to wyjdzie w praktyce :p ) że robię test dopiero 28 kwietnia, ani dnia wcześniej!!! :-) No chyba, że wcześniej dostanę @ :baffled:
Co do piwka z sokiem to też nie lubię, ogólnie nie bardzo lubię takie zwykłe piwo, bo jest dla mnie za gorzkie :-D Ale czasami mnie nachodzi i lubię sobie wypić zwykłe piwo :D Ale najlepsze jest to, że nad morzem na plaży uwielbiam piwo z sokiem :-) Ale tylko tam! Gdzieś w jakimś pubie, klubie czy w domu w życiu nie wypije piwa z sokiem :-D

patu$ka - :-( daj znać jutro co i jak!!! Ja dalej trzymam kciuki!!!

Do góry