reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Chyba na drugi login od nowa założę jeszcze raz. Bo jak się zarejestrowałam to trzeba było zaznaczyć datę 1 dc na kalendarzu a potem kliknąć w symbol @, ale jak klikałam na 1 kwietnia to mi się otwierała gówna strona :crazy: wracało tak jakby do rejestracji :crazy: A powinna mi się chyba tylko ta data 1 kwietnia zaznaczyć, żebym mogła wybrać potem @... Kurde nie wiem :-(

Ostatnia edycja:
No i teraz nowe konto założyłam i to samo jest!!! :angry: Jest napisane :"Aby rozpocząć prowadzenie obserwacji już teraz, wybierz pierwszy dzień obserwowanego cyklu na kalendarzu, a następnie kliknij symbol "małpy", który zawsze będzie oznaczał rozpoczęcie nowego cyklu. "

Więc wybieram 1 kwietnia i otwiera mi się strona poprzednia na której jest napisane :

"Dowiedz się czym jest NPR.
Zarejestruj się w naszym serwisie.
Prowadź codzienne obserwacje w prostym w obsłudze programie.
Poznaj lepiej funkcjonowanie swojego organizmu.
Dziel się swoimi wykresami ze znajomymi. "

i na dole jest zaloguj i zarejestruj :crazy:

Właśnie ja nawet maila nie muszę podać :( Tylko login, hasło i imię i już mogę robić wykres :wściekła/y: Tylko się wkurwi**** :wściekła/y: I widocznie się zarejestrowałam, bo jak drugi raz chciałam założyć konto i podałam taki sam login to mi wyskoczyło, że już taki login istnieje :( Z ovufriend w ogóle problemu nie miałam.

praca mnie wykończy... Nadrobić zaległości to jest wielka sztuka :-)
Moniqaa dzięki za pamięć :-) tak jak planowałam poszłam dziś na hcg i urosło, dwa dni temu było 109 a dziś 296 :) mam nadzieję, że to dobre wyniki. ale mimo wszystko strach w oczach bo termin @ w sobote dopiero...

reklama
Do góry