reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Fuma - sama nie wiem :( Myślę, że jeszcze zobaczę co w tym cyklu wyjdzie. I potem będę coś robić w tym kierunku...

Dalej źle się czuję, ale dziś przyszłam do pracy, bo wczoraj tak się wynudziłam w domu, że szok :szok: Jeszcze nie miałam kompletnie na nic siły, że nawet książki mi się czytać nie chciało. Ale już w końcu zaczęłam 3 część Greya czytać :-)

22.03 pęcherzyk 18mm i potem pozytywny test owu - byłam akurat na badaniu.

No to na betkę już czas:-D. Trzymam kciuki.

Ailatan - a no tak jeszcze jeden cykl możesz popróbować.
Ale potem jakby co to lepiej te badania zrobić.Chociaż mam nadzieję,że nie będą już potrzebne bo następny cykl to będzie ten szczęśliwy &&&&&&&.

Ostatnia edycja:
ailatan jeśli robiłabyś TSH, to polecałabym jeszcze przeciwciała anty TPO i TG (wykazują niedoczynność tarczycy) - ja miałam TSH w normie, a pciała podwyższone ponad 5 razy. Przyjmuje teraz na to leki, w ciąży trzeba być pod większą opieką endokrynologa i generalnie powinno być ok. Poza tym jeśli coś wyszłoby nie tak z badaniami, to lekarz napewno Ci powie co dalej.

Kurde!!! Chciałam sobie teraz zrobić ten wykres na tym enpr i nie wiem co zrobiłam, ale sam mi sie utworzył wykres, ale pierwszy dzień cyklu mam 4 kwietnia, a pierwszy dzień to 1 kwietnia :/ Mogę to jakoś zmienić? :/

ailatan wejdź na dzień w którym zaczęła Ci się @ i w górnym prawym rogu tego małego okienka masz symbol @, klikasz i zaznacza Ci ten dzień jako 1 dc.

daj znać czy się udało zmienić

ho ho widze, że tu wysyp II kresek i kolejny wysyp objawów ciążowych, 3mam za Was mocno kciuki!!!!

reklama
Do góry