reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Fuma - sama nie wiem :( Myślę, że jeszcze zobaczę co w tym cyklu wyjdzie. I potem będę coś robić w tym kierunku...

Dalej źle się czuję, ale dziś przyszłam do pracy, bo wczoraj tak się wynudziłam w domu, że szok :szok: Jeszcze nie miałam kompletnie na nic siły, że nawet książki mi się czytać nie chciało. Ale już w końcu zaczęłam 3 część Greya czytać :-)

22.03 pęcherzyk 18mm i potem pozytywny test owu - byłam akurat na badaniu.

No to na betkę już czas:-D. Trzymam kciuki.

Ailatan - a no tak jeszcze jeden cykl możesz popróbować.
Ale potem jakby co to lepiej te badania zrobić.Chociaż mam nadzieję,że nie będą już potrzebne bo następny cykl to będzie ten szczęśliwy &&&&&&&.

Ostatnia edycja:
ailatan jeśli robiłabyś TSH, to polecałabym jeszcze przeciwciała anty TPO i TG (wykazują niedoczynność tarczycy) - ja miałam TSH w normie, a pciała podwyższone ponad 5 razy. Przyjmuje teraz na to leki, w ciąży trzeba być pod większą opieką endokrynologa i generalnie powinno być ok. Poza tym jeśli coś wyszłoby nie tak z badaniami, to lekarz napewno Ci powie co dalej.

Kurde!!! Chciałam sobie teraz zrobić ten wykres na tym enpr i nie wiem co zrobiłam, ale sam mi sie utworzył wykres, ale pierwszy dzień cyklu mam 4 kwietnia, a pierwszy dzień to 1 kwietnia :/ Mogę to jakoś zmienić? :/

ailatan wejdź na dzień w którym zaczęła Ci się @ i w górnym prawym rogu tego małego okienka masz symbol @, klikasz i zaznacza Ci ten dzień jako 1 dc.

daj znać czy się udało zmienić

ho ho widze, że tu wysyp II kresek i kolejny wysyp objawów ciążowych, 3mam za Was mocno kciuki!!!!

reklama
Do góry