reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

racja... ale skąd te trzy pęcherzyki? przydałby się jeden a konkretny ;-) Jak nie wyjdzie w tym mies, to będziemy próbować w następnych ale i tak bardzo chciałabym, żeby to było JUŻ... i wszystkim Wam życzę tego samego :-)

reklama
Ja mialam testowac 7.04 ale u mnie owu jeszcze nie bylo wiec bede czekac....a testowac mam zamiar 14dni po owu o ile tempka nie spadnie :tak:

Ja sie koncze pakowac i ogarniam chate po za jakas godzinke moj tata po nas bedzie

Dziewczynki, możecie mi wytłumaczyć jak to jest z tą moją owulacją na OvuFriend ? Najpierw mi pokazało że w 20 dc a teraz że nie wykryto ? O co kaman ? :szok:

Moja siostra była ostatnio u gin (nie starają się o dziecko i nie jest w ciaży) i powiedział jej, że z lewego jajnika będzie jajeczkowanie lada dzień, a ona mówiła, że od 2 dni pobolewa ją prawy :/ Więc też nie wiem o co kaman...

Cześć, dziewczynki, kłaniam się nisko. Zajrzałam tu do Was, bo marzec jeszcze w kalendarzu macha rączką a ja czekam na marcowe jajeczko (czyżby miało się okazać jajeczkiem wielkanocnym?) Jestem już po dwóch stratach i liczę na to, że do trzech razy sztuka. A czy już teraz, w marcu się uda zaskoczyć - zobaczymy, choć na tyle farta trudno liczyć, przy poprzednich staraniach w obu przypadkach udało się zaskoczyć przy pierwszym podejściu, więc rachunek prawdopodobieństwa mówi, że tym razem może nie wyjść od razu. A jak będzie w rzeczywistości - zobaczymy.

ananaska chcialas napisac w jajowodzie. W jajowodzie odhcodzi do zaplodnienia a do zagniezdzenia w macicy. W jajniku dojrzewaja tylko pecherzyki.

marcela dlaczego trzy pecherzyki? A no dlatego ze w jajniku kazdej kobiety jest ich mnostwo ale tylko jeden jest dominujacy,czyli najwiekszy i zdolny do zaplodnienia. Czasem jest tak ze jest ich kilka dojrzalych np. 3 ale niekoniecznie te wszystkie 3 pekna,albo sie zaplodnia. Przy stymulacji zdarzaja sie ciaze mnogie czesciej niz naturalnie no bo jednak owulacja i wzrost pecherzykow jest stymulowany sztucznie.

ja testuje 7.04. I powiem Wam ze owulke mialam z lewego jajnika bo prawy to len,ale w dniach okolowulacyjnych boli mnie tez prawy jajnik. Takze nie ma reguly bo jednak wszysto tam w nas pracuje i skurcze sie przenosza. Dlatego np przed @ czujemy ze bola nas jajniki.

costa milego wypoczynku

reklama
O to widzę patu$ka że zodiakalny baranek jesteś :-D tak jak JA! Tylko że ja urodzinki mam 2 kwietnia i znając moje ADHD ciążowe to pewnie pierwszy z testów już w urodziny wykonam :tak:

Do góry