reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

ananaska ja swojego tez wczoraj namówiłam na boboseksy. Powiedziałam,ze trzeba troche potrenować przed złotym strzalem, wtedy plemniczki są lepszej jakości;-) Nie stawiał oporu:-D

no tylko Twój to chce a mój ni w pipe ni w oko..zmienia zdanie co chwilę...teraz jak się udało to niech zbiera na wózek:-Da jak nie to on chce aż mały pójdzie do szkoły czyli za 2 lata...boshe....:sorry:

ale wczraj miaąłm taki gęsty śluz...wychodzi mi ze to był 10dc...plus doliczyć zywotnośc plemników...ja pierdziele on zawału dostanie słowo daje jak się dowie:-D

reklama
Żabucha, zamiast pisać pod pod postem proponuję edycje już napisanego, bo jeszcze jakiś moderator się doczepi ;-)

patu$ka ja właśnie dlatego robię wieczorem, bo większość źródeł jednak podaje by testować wieczorem, ale jednak zdarzały się i takie co pisały iż rano. Zawsze zostaje opcja - rano i wieczorem, w końcu hormon przez noc nie zaniknie :-D

która z Nas najwcześniej testuje?? ja w grudniu dokładnie w wigilie poroniłam..to był 6tc...:-(więc lipiec mi odpadł...chciałam te 4 lat róznicy i widze maleńką szansę na grudzień...

Moniqaa dzięki za radę;-)
Ananaska ja bedę testować ok 14-15 kwietnia, akurat na romantycznym weekendzie z okazji naszej rocznicy. Ale byłby prezent:-D
Spadam do pracy

Dziewczyny, ja wiem, że głupio robię, ale jestem w gorącej wodzie kąpana :D :-) I oczywiście myślę sobie, ze jak wyszedł negatywny to już wszystko stracone :(
Patu$ka poproszę kurierem tego kopniaka w dupę :D :-)

My wieczorem to jesteśmy tak padnięci ostatnio, że nawet nie mam ochoty na nic :D Za to od 4 dni jak mój J budzi się do pracy o 6:00 to zabiera się do działania, a ja wcale nie protestuje ;D :-) Szkoda, że przez cały cykl nie ma płodnych dni :D :-) Wtedy na pewno by się wstrzelił :D

Siedzę w pracy i się nudzę... Jutro chyba wyjdę wcześniej z pracy. Moja siostra z mężem będą jechać do naszych rodziców, wiec się z nimi zabiorę, bo z Bydgoszczy będą jechać przez Warszawę ;)

Ostatnia edycja:
Owu 98% w kwietniu będzie, więc w sumie to już pod kwietniowe staraczki się zaliczam :eek: Jeśli będę testować to dokładnie w swoje urodziny 15.04 - ale miałabym prezent jeśli by się udało :happy:

To widzę mamy podobne terminy, w sumie takie same :p

która z Nas najwcześniej testuje?? ja w grudniu dokładnie w wigilie poroniłam..to był 6tc...:-(więc lipiec mi odpadł...chciałam te 4 lat róznicy i widze maleńką szansę na grudzień...

Ja tez poroniłam w grudniu - 7.12 - teraz po przerwie 3-mies zaczęliśmy działać :-) zdecydowanie od przedwczoraj ;-) bo dni płodne w toku, więc jak nie przyjdzie ta franca @ to myślę, że ok 11-12.04 jakiś teścik będzie (oby.....).

dziewczyny na USG (w ubiegłym tyg) okazało się, że mam w lewym jajniku dwa pęcherzyki (23 i 21 mm), a w prawym 14 mm. Lekarz powiedział, że ten w prawym zwiastuje owulację ale od wczoraj boli mnie lewy jajnik (tak jak przy normalnej owu) ale i prawy też... o co chodzi??? :confused2:

reklama
to widze że tu Nas wiecej na kwiecień i podbne terminy na testowanko :-)
mnie przy owulacji też jajniki pobolewały i to prawy bardziej ostatnio...ale to już chyba wtedy wg wyliczęń było zagnieżdzenie.mam ksiązke nt ciazy i jest tam info własnie że w prawym jajniku następuje zagniezdzenie...
marce_la nie mam pojęcia...może to taki Twój urok i zwykłe własnie pobolewanie...chyba nt bolów jajników to mozna by pisać i pisać..

jakby co czekamy na 2 kreski jak na wiosnę z utęsknieniem a Pani zimie i @ już podziekujemy :-p

Do góry