reklama
C
Costa
Gość
Podobno normalne takie bole sa bo organizm jeszcze nie przestawiony na ciaze....
Ja wole czekac na testowanie...jak nie wiem kiedy owu jest to nie wiek kiedy s ie sexic
a testowanie to mam wyznaczone na dany dzien
Ja wole czekac na testowanie...jak nie wiem kiedy owu jest to nie wiek kiedy s ie sexic

I ciąże przechodzilam doslownie bezobjawowo .brzuch nie bolal ani nic.
tiluchna- no tak mi ciąży,dziwne uczucie..nawet @ nie mam takich bolesnych...nigdy nie narzekałam zbytnio na ból brzucha w środku cyklu i podczas @.dlatego jest to dla mnie takie dziwne
tiluchna- no tak mi ciąży,dziwne uczucie..nawet @ nie mam takich bolesnych...nigdy nie narzekałam zbytnio na ból brzucha w środku cyklu i podczas @.dlatego jest to dla mnie takie dziwne
Dziewczyny, zrobiłam test ovu. W sumie wcześnie bo dziś dopiero 6dc ale wyszły dwie kreski (jedna bardzo blada) i teraz się zastanawiam co to znaczy. Niby na teście słaba kreska oznacza - negatywny wynik, ale już sama nie wiem ... 
Wy macie większe doświadczenie, więc podpytam czy to oznacza, że ovu będzie niedługo czy po prostu wyszło coś nie tak...

Wy macie większe doświadczenie, więc podpytam czy to oznacza, że ovu będzie niedługo czy po prostu wyszło coś nie tak...
to znaczy ze masz w organizmie poziom lh wykrywalny przez test. gdy kreska jest blada test jest negatywny. rob testy codziennie a kreska moze bedzie ciemniej. dwie jednakowe lub testowa ciemniejsza od kontrolnej oznaczaja wyrzut lh czyli pecherzyk osiagnal odpowiednia wielkosc i moze peknac. pamietajmy ze pozytywny test nie jest potwierdzeniem pekniecia.
poczekaj na dwie kreski o takiej samej intensyqnoaci.
przepraszam za bledy ale pisze z telefonu
poczekaj na dwie kreski o takiej samej intensyqnoaci.
przepraszam za bledy ale pisze z telefonu
C
Costa
Gość
Moniqaa ty 6dc I dwie kreski ja 17dc i jedna
ukradlas mi owu hehe

Costa sama zwątpiłam na te dwie kreski... No nic czekam na ciemną krechę, nie wieże jakoś w planowanie płci dziecka ale co tam zaryzykuję metodę na chłopca. Najwyżej będę miesiąc dłużej się starać 
A może te testy jakieś wadliwe... kusi mnie by jeszcze jeden zrobić. Tak wiem, że to głupie, ale i tak mnie kusi
Costa, a ilu dniowe masz cykle. Ja ostatni miałam 26, dziwnie mało. Zawsze mam 28...
Tiluchna, dziękuję za odpowiedź. I tak przy okazji jeszcze raz napisze jak się ciesze z Twoich dóch kreseczek, ale na tym ważniejszym teście :-) Super i spokojnej ciąży ;-)
A może te testy jakieś wadliwe... kusi mnie by jeszcze jeden zrobić. Tak wiem, że to głupie, ale i tak mnie kusi

Costa, a ilu dniowe masz cykle. Ja ostatni miałam 26, dziwnie mało. Zawsze mam 28...
Tiluchna, dziękuję za odpowiedź. I tak przy okazji jeszcze raz napisze jak się ciesze z Twoich dóch kreseczek, ale na tym ważniejszym teście :-) Super i spokojnej ciąży ;-)
ailatan1987
Fanka BB :)
Dziewczyny co tu się dzieje u moich rodziców
Przyszła ciocia, znajoma rodziców z partnerem i jedzą piją i się przekrzykują
Juz jest tak głośno, że szok
Ja pije 2 drinka lekkiego cin & cin ze spritem
I bardzo dobrze, że moja mama pije, bo to rzadkość, a już drugie despe pije
Ciocia z mamy znajomą winko, a tata z partnerem znajomej Napoleona
Jeszcze dużo żarcia i sałatek z moja ulubiona rukolą narobiłyśmy dziś po południu
Szkoda, że mojego J nie ma 
Nawet przed chwilą był temat ciąży i mówiłam o Was, że już macie II kreseczki
Ale nie wypucowałam się, że i my się tak bardzo staramy
Ale oczywiście mówili wszysycy, że najwyższy czas, bo niedługo skończę 26 lat 
Nawet przed chwilą był temat ciąży i mówiłam o Was, że już macie II kreseczki
C
Costa
Gość
Moniqaa ja przed tabletkami mialam 30dniowe...na tabletkach 28-19 I wyszla druga blada kreska w 7dc a potem juz nic....
Ailatan no to impreza na calego
Zmykam spac laseczki
Ailatan no to impreza na calego

Zmykam spac laseczki
reklama
Costa sama zwątpiłam na te dwie kreski... No nic czekam na ciemną krechę, nie wieże jakoś w planowanie płci dziecka ale co tam zaryzykuję metodę na chłopca. Najwyżej będę miesiąc dłużej się starać
https://www.google.co.uk/search?q=t...d.php%3F1678-Testy-owulacyjne%2Fpage5;600;339
to jest link do dobrego przykladu

mozna by pomyslec ze juz od 10 dc sa pozytywne ale tak naprawde dopiero 15dc jest pozytyw
Podziel się: