reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku kciuki zaciśnięte już od rana :-):-)

Kasiol ja mam takie małe pytanie do Ciebie-jak miałaś obciążenie glukozą to piłaś raz czy najpierw Cię skierowali na 50g a później na 75g?
Bo jak ja byłam na wizycie NFZ to mi dał skierowanie na 50g ale mój gin mówi, że bez sensu robić dwa razy bo ta 50 to tylko test przesiewowy i w razie co trzeba i tak robić tą 75g więc lepiej od razu niż dwa razy się męczyć :-) ciekawa jestem jak to było u Ciebie.

reklama
hej
akuku czekam na wieści i trzymam kciuki!

natus ja miałam raz wiec pewnie to 75:) lepiej od razu więcej:)
dzięki paulinka, myśle że to jakiś słabszy dzień miałam bo teraz już nie kopie tak:)

No właśnie kasiol też tak pomyślałam że bez sensu pić 2x, mój gin zresztą też tak twierdzi więc jak dziś byłam w lab to nie robiłam tej 50tki tylko za 2 tyg przed wizytą u ginka walnę od razu tą większą dawkę heh ;-)

Akuku &&&&&&&&&& to już za parę minut :-)

Dziewczyny !!!!!!!
Prawdopodobnie dziewczynka !!! Nie dala 100% ale powiedziala ze raczej widzi lechtaczke ! Zadnego siusiaka !
Malenstwo zaslanialo buzke ! Jezu ! Dziewczynka ? Placza!!! Ja noe wieze !!! Aaaaa

Akuku a jednak dobrze przeczuwałaś :-):-) super!! Na tym etapie byłoby już na pewno siusiaka widać gdyby był chłopiec więc gratuluję córeczki!!!! :tak::tak: marzenie się spełniło :-)

reklama
Do góry