reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku dobrze, że się z tą @ wyjaśniło... Teraz tylko do roboty i będzie Amelka:))))) Życzę Ci tego oczywiście z całego serca:)

Natka ja miałam kiedyś takie bóle owulacyjne, że musiałam zgięta chodzić... Skok temperatury wystąpił dopiero 2 albo 3 dni później...

Kasiol, tak moja sioatra jest w ciąży w 30-tym tygodniu:) Termin na 1 grudnia:)

Tysia zapracowana kobieto:) Mam nadzieję, że na budowie wszystko idzie po Waszej myśli, no i na badaniach też będzie po Waszej:) Kurcze szkoda, że u Ciebie funkcjonuje tylko jeden jajowód...:(

Nuuśka Ty masz 17-ty cykl? Strasznie lubię tą cyfrę- oby była dla Ciebie szczęśliwa:)

reklama
HEJ
natka mam nadzieje ze jutro podskoczy!dobrze ze umawiasz sie do gina;-)
akuku ale przeboje, tak księża czasem robią ,mój m. został w ten sposób chrzestnym raz, bo odmówił ksiadz kawalerowi bo mieszkał z dziewczyną! co miał zrobic? nie odmówił, ale to już nie to...

Paulinka - ja się ciesze, że chociaż jeden drożny. Podejrzewam ze ten drugi zarósł po pierwszym porodzie. Aguska dość mocno mnie poturbowała, miałam bardzo dużo szwów wewnątrz, łącznie z szytą szyjka macicy. No i się pozrastało za dużo .....Nie ma co gdybac. Trzeba wlacyzc tym co jest ;) Poki co czekam z niecierpliwoscia na badania G.

Hej ponownie :-)

dzwoniłam do gina i wyobraźcie sobie że akurat jutro jedna babeczka odwołała wizytę i zwolniło się miejsce. Także jutro lecę na usg i zobaczymy co się dzieje. Znowu kasa poleci za wizytkę, no ale trudno...

tysia będzie dobrze, musi być. i z jednym drożnym dacie radę, ja w to wierzę i za to trzymam kciuki.

Natka - ekstra że sie udalo z wizytą. Jestem bardzo ciekawa co tam ciekawego usłyszysz. Daj znac od razu po wizycie.

co do jednego jajowodu....Mój gin mnie pociesza ze ma pacjentkę, która pierwszą ciążę miała pozamaciczną, w efekcie usuniety jajowód, a potem urodzila 5 dzieci. Także da się? - da się. Bardziej sie obawiam ze z G jest cos nie halo ....

dam znać tysia, choć wizytę mam niestety dopiero wieczorem, a właściwie późnym popołudniem. więc cały dzień czekania przede mną.
nie martw się na zapas jeśli chodzi o G., musisz wierzyć że wyniki się poprawiły. Już niedługo wszystko będzie jasne, a na pewno będzie dobrze. Ja myślę że limit złych wiadomości na naszym wątku wyczerpałyśmy i teraz musi już być tylko lepiej :-)

dobranoc dziewczynki :*

hej
natka super wieści, mam nadzieje ze gin potwierdzi piękną owulację na dniach:) pokasz mu kochana wykres , ten i ostatni-u mnie to pomogło:)
tyśka ja tez cały czas stawiałam na problem u m., a wyniki m. były ok- choć w sumie bazowaliśmy na podstawowych badaniach... mam nadzieje ze teraz wyjdą super i zaczniecie stymulację która i u Was okaże się sukcesem:) cały czas miałam wrażenie że mamy podobna sytuację, podobne normalne cykle i brak rezultatu...
nusśka co tam? widze ,że nadal dieta i ćwiczenia:) woow:)
akuku juz ogarnełaś sytuacje po powrocie?

dziś dzwonie do gina:) troche czuje brzuch, ale coraz bardziej wierze że będzie dobrze:) teraz tylko przeraża mnie usg:-D

Kasiol - będzie dobrze ;) Z Aguska tez brzuch na @ mnie bolała. Tak bardzo ze pierwszy test zrobiłam prawie 2 tygodnie po terminie @ bo wlasnie myslalam ze @ caly czas przylezie.
Trzymam kciuki i czekamy na pozytywne wieści ;)

Wczoraj moja kuzynka urodzila córeczkę .I wiecie co, pierwszy raz od nie wiem kiedy ucieszyłam się tak naprawdę. Bo ona jest dowodem na to, ze trzeba walczyc i się uda. Ma syna w wielku 15 lat, potem bardzo długo nie mogla zajść w ciaze, po czym około 4 lat temu urodzila synka, a wczoraj jeszcze córcie ;)

Hej,

kasiol nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze :-) umawiaj się na usg i już niedługo zobaczysz serduszko albo serduszka ;-)
U mnie jednak to nie była owu, bo dziś jeszcze większy spadek. W sumie to czuję jakbym @ miała dostać. Ale jajnik tak napierdziela że dobrze że dziś wizytka bo zaczynam się martwić że naprawdę coś jest nie tak.

tysia super, gratulacje dla kuzynki!

reklama
natka, dziwne żeby aż tak jajniki bolały ...... Dobrze ze idziesz na wizyte. Oby było ok.

Trzymam za was wszystkie kciuki ;)

Do góry