reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witaj smerfiku :)'
tiluchna mysle, ze to plus :)
a ja ...hmmm, postanowilam jutro i pojutrze sie bzykac i bzykac i licze na cud, bo 11 grudnia bedzie moim chyba 13 dc wiec juz po owu. kurcze moje testowanie by wypadlo w tym tygodniu przed swietami...

dzisiaj jak odebralam mati z przedszkola postanowilysmy na choince przed domem lampki powiesic, udalo sie, maz tylko musi kable pozabezpieczac, a ja w gowienko weszlam, fuj, ale podobno to na szczescie.
hej mamolinko, jak sie czujesz???

reklama
tiluchna losz matko strasznie dluuugieee masz te cykle, a czy to jest normalne???wiesz jak sie staram o ta moja druga dzidzie, to bardzo sie ciesze, ze mam 25 i nawet krotszy cykl, bo szybko moge probowac jak sie nie uda, wiec trzymam kciuki zeby tam rzeczywiscie byl plus a nie zadna linia ewaporacyjna.

smerfiku jak nie masz tych plamien to cudownie, to moze byc wlasnie ciaza, ja tez modle sie zeby w tym cyklu moje plamienia nie przyszly, bo u mnie to na pewno bedzie oznaczac ciaze, wiec trzymam kciukasy, ale mysle ,ze zaskoczylas kobitko:tak::tak:

ehh
zawsze mialam takie cykle
tylko lata brania tabletek mi normowaly
przed pierwszym dziekiem mialam stwierdzone PCOS - ale nie bralam zadnych tabletek i w ciaze zaszlam
z Piotrula byl zloty strzal bo tak jak powiedzielismy sobie to tej samej nocy go stworzylismy
teraz moze tez sie udalo

zaczelabym sie niepokoic ze cos nie tak ale owulacja byla, pecherzyk byl
ja sie czuje normalnie
dzieci moge miec
wiec.. chyba taka moja natura :)

jezeli tak ma byc to z drugiej strony ciesze sie ze okres mam co prawie 2 miesiace hehehe LOL
pamietajcie - zawsze pozytywna strone trzeba znalezc :-D

Mamolinka - a czemu przed swiateczna chandra??
i wierz mi, chetnie bym dolaczyla do ciebie :D ale jeszcze troszke..

Kasoku - a kochajcie sie ile wlezie!!!! :tak:

mamolinko pewnie przeczytalas, ze tesciowa mi zmarla no i, ze mam dziwne schizy i jakos pracuje nad soba, w kazdym razie staram sie myslec prawie pozytywnie, niestety pragne miec drugie dziecko jeszcze chyba bardziej niz miesiac temu, wiec to mi nie pomoze w staraniach, ale jakos pcham ten wozek do przodu z malymi zalamaniami po drodze, blagam juz wszystkie sily wyzsze lacznie z moja tesciowa o to, zeby zaciazyc, juz moge przytyc 35 kg i moge miec te mdlosci 6 tygodni, moge miec hermana w pupie i klopoty z oddychaniem od 7 m-ca na wszystko sie godze, ooo na rozstepy tez :-)

Kasoku chyba pominelas moj wczorajszy post co CI napisalam, ale to nic wkleje go jeszcze raz ...
- Kasoku kochana trzymam kciuki aby Wam sie udalo jak najszybciej, zebys ten smutek przegonila i zaczela sie tak pieknie usmiechac jak na awatarku z Matylda Przegon zle mysli, niech w koncu wyjdzie sloneczko za tych czarnych chmur....
Co do Twojej tesciowej to ja mysle, ze tam gdzie teraz przebywa ma juz inne podejscie do Twojej osoby. Tak jak pisalas wasze relacje nie byly jakies super, ale mysle ze pomoze Wam w spelnieniu Waszego marzenia, chociazby ze wzgledu na swojego syna, bo nadal kocha go i wnusie i chce , abyscie byli szczesliwi.

Tiluchna a niewiem tak jakos bez wiekszego powodu cos robi mi sie smutno, zamiast sie ciszyc ... Ja poczekam cierpliwie na Ciebie bo i tak wiem, ze dolaczysz do mnie , kwestia paru dni :-)

reklama
Do góry