reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tiluchna widze ze to pierwszy cykl staran ...no no, to trafiliscie :-p

Smerfik to kiedy testujesz ???

Jej dziewczyny jak ja bym chciala tez testowac ...mojego kolegi z kursu zona tez w ciazy z trzecim dzieciaczkiem ,u niej juz 12 tydz leci,maja 2 chlpcow i chcieliby coreczke ,za jakis czas bedzie wiadomo czy im sie udalo :tak:

Maciur-ka wtorek tez juz blisko...oj beda emocje

Ostatnia edycja:
reklama
Edytko - jeszcze nic nie trafilismy ;-)
a po za tym moje cykle maja po 50 dni :szok::wściekła/y::angry: wiec mam tylko 5 szans w czasie calego roku
jak sie teraz nie uda to musze czekac przynajmniej 30 do 35 dni na kolejna owu :sorry2:

Haha Edyta, no chyba jestem :-D Nie mam suwaczka, bo dowiedziałam się 2 dni temu :-D Wychodziłoby 4 tygodnie 1 dzień, czyli sam początek :tak:Chociaż Tiluchna coś tu pisze o jakichś fałszywych testach to aż zaczynam się zastanawiać :-D

Tiluchna, też mam taki ból jakby przy prawym jajniku

Smerfik - ja od dwóch tygodni liczyłam dni i chociaż twierdziłam, że chcę poczekać z testowaniem aż mi się ewentualnie @ spóźni to podświadomie wiedziałam, że nie wytrzymam :-p

Widzę dziewczyny, że teraz będą dni pełne emocji, bo co chwilę któraś będzie testować :-) Trzymam kciuki za Was wszystkie :-)

domi87 mi jak wyjdzie test pozytywny to ja znowu bede się stresowac czy aby napewno dojdzie do macicy ;( to jest tak naprawde moj pierwszy cykl staran , bo w poprzednich to bardziej omijałam dni płodne niż w nie celowałam:p

Tiluchna to strasznie dlugie mialas cykle a wiesz co bylo ich przyczyna ?? Ja zanim dostalam tabsy to nie dosc ze mialam plamienia to takze niektore cykle trwaly po 46 dni :zawstydzona/y:

Smerfik to jutro bedziemy czekac na wieci od Ciebie z zacisnietymi kciukami :tak:

Domi jesli tyesty byly pozytywne to wiem ze to ciaza ;-)

Czekam na chlopakow jak wroca ze szkoly ,dam im obiad i polece sie prysznicowac,aby prosto po kapaniu nie wychodzic bo u nas na dworze zimno brrr...

Edytko wlasnie mi przypomniałaś dlaczego sie tak nastawiłam ze jestem w ciąże bo zawsze w połowie cyklu miałam plamienie a tym razem nic .... ale to pewnie bez znaczenie....ale od tego zaczełam sobie wmawiac że jestem w ciązy:)

Edytko wlasnie mi przypomniałaś dlaczego sie tak nastawiłam ze jestem w ciąże bo zawsze w połowie cyklu miałam plamienie a tym razem nic .... ale to pewnie bez znaczenie....ale od tego zaczełam sobie wmawiac że jestem w ciązy:)

Zycze Ci aby jednak brak plamienia oznaczalo ciaze ;-)

Ja narazie zmykam bo glodomorrrry wrocily ze szkoly i musze dac im obiadek ...zajrze do was wieczorkiem jak z kursu wroce a jak mi sie nie uda to jutro zajrze .

reklama
Hej laseczki :)

jej jakie tu emocje zwiazane z testowaniem :D No ja mam nadzieje, ze juz dolaczycie w koncu do mnie na watku sierpniowek bo bez was jest tam tak smutno :(

Tiluchan Skarbie ja nie musialam wyprezac wzroku, zeby zobaczyc Twoj piekny POZYTYWNY test :) Ja teraz przed @ tez mialam cien , za pare dni troche ciemniejszy a jak zrobilam za tydzien to fiufiu fiu takie ciemne kreseczki, ze brak watpliwosci.

Witam nowe forumowiczki i zycze jak najszybszych II kresek :)

I trzymam kciuki za kazda testujaca w najblizszym czasie :-)

Do góry