reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kASOKU- a jaki wczoraj był? ja wam pokaże moje dla porównania .

Od dołu jest 11dc, a na samej górze 15dc :)

Wychodzi na to ,że 14 była owulka ( była na bank) bo całym ciałem czułam :)

Załączniki

• DSC03968 (Medium).jpg
    DSC03968 (Medium).jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
*Krowkabordo - a co ten Twoj ma taka manie tego hudraulika??
bo moj tez hydraulik z zamilowania, ale z przymusu robi co innego ;-)

*Kasoku - a myslisz ze w UK jest inaczej? pracujesz i za wszystko placicsz, pieprzone recepty, badanie wzroku itd a taki alkoholik przyjdzie i dlatego, ze jest uzalezniony to wszystko ma za darmo :wściekła/y:
a jak sie pani mnie w aptece pyta czy jakies dofinansowanie mam
to mowie ironicznie ' niestety, ja pracuje, dofinansowan nie mam:baffled:'

lojejku jaka fajna modnisia!! :D sliczna Niunka

*Ardianka - kolejna milosniczka zwierzat suuuupeeer!! :D i fajnie, ze dolaczasz do grona 21 ;-)

*Mamolinka - zgadzam sie z najlepszym watkiem na forum ;-)

heheheh LOL - az padlam z waszych porownan i czytam mezowi co wy tu naskrobalyscie i, mowie mu , ze go tak wychwalilam:-D az zamruczal z zadowolenia (skoro mowa o zwierzach :-p)
no ja sie przed moim nigdy nie wstydzilam forum
i bylam na lutowkach 2008 i 2010 , on wie, ze mi forum pomaga ;-)
powiem wam ze az z 6 dziewczynami sie widzialam normalnie a z paroma utrzymujemy baaaardzo bliska przyjazn i dzwonimy do siebie czesto :tak:
takie fora sa fajne jak sie fajni ludzie zgadaja
a tu sa same fajne babeczki :tak:

Kasoku - olej sikusa i do wyra gnaj, ja tez mowilam ze robie dla zaspokojenia swojej ciekawosci ale tak po prostu sie przytulam co 2 albo 3 dni :)

a co do bledow - ja w ogole nie patrze bo sama robie
jedyne miejsce gdzie pisze po polsku to tutaj :eek:

Emalia - no to u ciebie jest super wyrazna ta kreska
no wyobraz sobie ze ja taka jak ty masz na samej gorze mialam przez prawie 6 dni :szok:
wiec.. sama nie wiem co i jak :confused2:

ja mam jeszcze jedna bledsza troche od kontrolnej, ale to jest moj 8 dc a zawsze jajeczkuej 11dc wiec mam jeszcze troche czasu, a i tak cosa w tym miesiacu czuje jajnik juz od paru dni i sluz juz mam plodny od dwoch dni i zglupialam, a Tobie faktycznie owulka stuknela dwie krechy jak sie patrzyIMAG0651.jpgwiec u mnie nr8 jest jasniejszy od nr 7 a i tak to jeszcze nie owulka, prawda??/a jajnik boli, sluz jest, co jest???

Kasoku - znaczy, ze źle nasikałaś :-p Żartuje, tak jak Tiluchna pisze wskakuj do wyra i do roboty a nie sikańcem się przejmujesz!

Rano śluz mleczny teraz białko jajka hmm?:sorry:

ja mialam sluz plodny 3 dni, potem dzien przerwy i znowu jeden dzien
teraz mam kleisty, bialy

dobra ide sie popluskac a potem dolacze znowu do was z laptopikiem w lozeczku ;-)

reklama
jejciu, to zaczne na glowie sikac plujac za siebie na zly urok :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry