reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

zagladam bardzo rzadko.... Ale tym razem postanowiłam napisać AKUKU GRATULUJE w koncu sie udało .... trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie i ciesze się ze jest dziewczynka:)

reklama
dziękuje ze pytacie ja jestem po trzecim poronieniu... nie ma przyczyny....ale zmieniłam lekarza ktory stwierdzil ze trzeba bedzie wlaczyc acard, wieksze dawki luteiny i dufastonu , jakiś encorton chyba i podobno ma pomoc..ruszamy znowu w czerwcu... mam nadzieje ze tym razem będzie lepiej .... Troche mnie to przybiło ale nie tracę nadziei :)

Ale akuku tak się ciesze ze w koncu bedzie dziewczynka , ze szok :*:*:* Jak sie czujecie?

Krowko a co u Ciebie?

Akuku w końcu kochana ! moja koleżanka ma 4 chłopaków hehe :-)

U mnie hmmm walczymy z nockami bo Julka w nocy jeeeeeee ! chociaż dzisiaj tylko ok 3 jadła i potem luz do po 7 ale wczoraj po 2 i po 5.
Jak idą zęby to po 10 razy się budzi,masakra ale jest kochana,trochę marudna i drażliwa ale jest nadpobudliwa a to idzie niestety w parze ale na szczęście autyzmu nie widzę.Kuba jako niemowlę nie przytulał się,zacząłdopiero grubo po 2 urodzinach a Julka wtula się od ok 8 mca,ciągle przychodzi i się przytuli na chwilę :-) ale jeszcze sama nie chodzi,lubi się prowadzić za ręce ale sama to tylko jeden krok robi :-) i jak każda babeczka lubi............................... zakupy !

Mnie waga spadła do 56kg i ani rusz,nie potrafię wrócić do 59kg

Smerfik miałbyś robione badania ma trombofilie? Zobaczysz, że już niedługo zostaniesz mama! U nas ok. Wiedziałam, że jak napisze o dzieciach że zdrowe to zaraz coś się wykluje. Jaś ciągnie nosem a Adela od wczoraj ma biegunkę temperaturę. Córka chodzi odkąd skończyła 11 miesięcy. Jak ma wcześniaka to bardzo dobrze. Jest bystra i kochana. Ma swój charakter, nie da sobie w kaszę dmuchać :)
Anabelka, mała ma czas ma chodzenie jeszcze :) najważniejsze, że szczęśliwa i zdrowa :)

Smerfik trzymam kciuki by sie udalo odrazu w czerwcu ;)

A ja sie czune w miare ok..wysypana syfkami plamami..i zbieram kg jak nigdy..tzn w tamtych ciazach tak nie..eh
No i chcialabym juz sierpie ;)

Anabelka no w koncu hihi.
Aj te zeby nas tez umeczyly..

Hej, dluuuugo mnie nie było, Smerfiku trzymam kciuki oby sie udało dawaj znac, a u mnie po staremu Tym okrutnie rozrabia biega gryzie gada szczypie je wszystko co popadnie i ogólnie mam kociokwik z nim image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 66
Kasia bo tak punkty jest z tymi naszymi facecikami :) Ja chyba wolę bb na pogaduchy niż fb. Adela właśnie zapadła w sen teraz tylko muszę przenieść do jej łożeczka.
Smerfik i jak idą przygotowania do prób poczęcia :)
Akuku jak się czujesz?
Anabelka Julia daje popalic?

reklama
Krowko jakos leci choc juz mi coraz ciezej. Mysle ze z 10-11 tyg i sie rozpkauje ..oby ;)
Mala kopie bardzo nisko bardzo bolesnie. No ale jakos trzeba dac rade ;)

Do góry