reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelka- Kuba przystojniacha! A moja kluska waży 3700 :-). W tydzień 200g przybrała. Dziś również byłam w ośrodku, Adela body na krótki rękaw, skarpety po kolana bo krótszych brak, kieca latowa i chustka na głowie. Mamy się na mnie dziwnie patrzyły:baffled:
Kamilka- pięknisia z Hanuli! Jasio też tak we wózku jeździł:-D

reklama
Anabelka- Kuba przystojniacha! A moja kluska waży 3700 :-). W tydzień 200g przybrała. Dziś również byłam w ośrodku, Adela body na krótki rękaw, skarpety po kolana bo krótszych brak, kieca latowa i chustka na głowie. Mamy się na mnie dziwnie patrzyły:baffled:
Kamilka- pięknisia z Hanuli! Jasio też tak we wózku jeździł:-D

bo dziwak z Ciebie,trzeba było w kombinezon zapakować to by się dziwnie nie patrzyły haha,moja dzisiaj skarpetki i bodziaki i też za kolana hehe no ale bez czapki bo nawet nie wiało a jak leży to po łebku jej nie wieje :-)
no i młoda o wodopój prosi hehe więc mykam

Hej, sliczne Male.

karola kontroluj to ciśnienie, ale spokojnie ja w ciazy mialam niskie a tętno ponad sto non stop.

mój Tymek ubrany jest od dwóch dni w samego bodziaka z krotkim rękawem , ma kapelusik i pieluszkę żeby go okryć jak spi, wczoraj na placu przyjechała kobitka z coreczka z 4 lutego i ona byla na maxa poubierana i przykryta jak zobaczyla Tymka od razu porozbierala Mala i Mala usnela od razu, ja tam nie przesadzam , w końcu za oknem 28 st :szok:

dzisiaj Jula tylko w rampersie z krótkimi rękawkami i nogawkami,takim seksi i leżała jak zdechlak,ręce u góry,buźka otwarta,nogi wyprostowane i w rozkroku :-D a widziałam dzieciaczka w bluzie i polarkowych spodniach-grube bambochy na nogach i czapa :-) kurcze zdechnąć się da,dzisiaj na termometrze mam 29 stopni :-) i pielucha do okrycia by się nie spaliła hehe

Dxis skwar nieziemski..

A my dzis tak na lodach bylismy..

Załączniki

• 1400768104931.jpg
    1400768104931.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 67
Dxis skwar nieziemski..

A my dzis tak na lodach bylismy..

kolejny zdechlaczek :-D mojej też zwiększył się apetyt,wczoraj przespała prawie cały dzień,a mieszkamy na poddaszu więc gdy już nie dało się żyć wstawiłam wózek do łazienki i ulżyło jej

Byłam wczoraj w poradni no i termin mielibyśmy dopiero na sierpień :szok: a co z jej asymetrią i skrzywionym łebkiem ? jeszcze bardziej by jej zaszkodziło...zapisałam prywatnie w tej poradni i wizyta 18 czerwca i wizyta 100zł ale to nic karnet na ćwiczenia 800zł :szok:

reklama
Do góry