reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelka- Kuba przystojniacha! A moja kluska waży 3700 :-). W tydzień 200g przybrała. Dziś również byłam w ośrodku, Adela body na krótki rękaw, skarpety po kolana bo krótszych brak, kieca latowa i chustka na głowie. Mamy się na mnie dziwnie patrzyły:baffled:
Kamilka- pięknisia z Hanuli! Jasio też tak we wózku jeździł:-D

reklama
Anabelka- Kuba przystojniacha! A moja kluska waży 3700 :-). W tydzień 200g przybrała. Dziś również byłam w ośrodku, Adela body na krótki rękaw, skarpety po kolana bo krótszych brak, kieca latowa i chustka na głowie. Mamy się na mnie dziwnie patrzyły:baffled:
Kamilka- pięknisia z Hanuli! Jasio też tak we wózku jeździł:-D

bo dziwak z Ciebie,trzeba było w kombinezon zapakować to by się dziwnie nie patrzyły haha,moja dzisiaj skarpetki i bodziaki i też za kolana hehe no ale bez czapki bo nawet nie wiało a jak leży to po łebku jej nie wieje :-)
no i młoda o wodopój prosi hehe więc mykam

Hej, sliczne Male.

karola kontroluj to ciśnienie, ale spokojnie ja w ciazy mialam niskie a tętno ponad sto non stop.

mój Tymek ubrany jest od dwóch dni w samego bodziaka z krotkim rękawem , ma kapelusik i pieluszkę żeby go okryć jak spi, wczoraj na placu przyjechała kobitka z coreczka z 4 lutego i ona byla na maxa poubierana i przykryta jak zobaczyla Tymka od razu porozbierala Mala i Mala usnela od razu, ja tam nie przesadzam , w końcu za oknem 28 st :szok:

dzisiaj Jula tylko w rampersie z krótkimi rękawkami i nogawkami,takim seksi i leżała jak zdechlak,ręce u góry,buźka otwarta,nogi wyprostowane i w rozkroku :-D a widziałam dzieciaczka w bluzie i polarkowych spodniach-grube bambochy na nogach i czapa :-) kurcze zdechnąć się da,dzisiaj na termometrze mam 29 stopni :-) i pielucha do okrycia by się nie spaliła hehe

Dxis skwar nieziemski..

A my dzis tak na lodach bylismy..

Załączniki

• 1400768104931.jpg
    1400768104931.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 65
Dxis skwar nieziemski..

A my dzis tak na lodach bylismy..

kolejny zdechlaczek :-D mojej też zwiększył się apetyt,wczoraj przespała prawie cały dzień,a mieszkamy na poddaszu więc gdy już nie dało się żyć wstawiłam wózek do łazienki i ulżyło jej

Byłam wczoraj w poradni no i termin mielibyśmy dopiero na sierpień :szok: a co z jej asymetrią i skrzywionym łebkiem ? jeszcze bardziej by jej zaszkodziło...zapisałam prywatnie w tej poradni i wizyta 18 czerwca i wizyta 100zł ale to nic karnet na ćwiczenia 800zł :szok:

reklama
Do góry