reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej dziewczyny...

Elayna ale slodki twoj maluszek:*

Ja sobie chce zalozyc ta mirene.. ale musze zaczac miesiaczkowac a narazie raz mialam czterodniowe plamienie:/

reklama
Karmicie cycem czy butlą , ja cycem i się zastanawiam kiedy zacząć rozszerzać dietę czy od 4 miesc. Czy raczej trzymać się tego że do 6 miesc nie podawać nic ? Jak Wy robicie , jak uważacie ?

Elayna- ja co prawda karmię dopiero 6 tygodni. Ale jak cyc i brzuszek Adeli pozwoli to to minimum czyli 6 miesięcy muszę karmić. Wtedy też zacznę rozszerzać dietę małej. Mleko zawiera wszystko co niezbędne. To co jemy przekazujemy dziecku, nowe smaki też. Myślę, że warto poczekać chyba że dziecko np. ma niedobór żelaza i wtedy rozszerzenie diety jest wskazaniem.

hej dziewczyny,
Elanya super maluszek mój Tymcio wczoraj skonczyl trzy miesiące, wazy 7kg i jest tylko na cycu chociaż cos mi cyce nawalają, nie wyrabiam z tym zarlokiem,

Kamilko ja miałam mierne przez 4 lata i czułam się fatalnie, tzn bylam spuchnieta, miałam non stop zatwardzenia nie umiałam z wagi spaść i humory miałam okropne, ale ja nie toleruje tabletek anty, a tam tez sa hormony wiec dlatego pewnie.

Czyli nie polecasz??
A to raczej podobno najlepsza ...
I moje perelki:* tylko zdj nie umiem obrucic:/

Załączniki

• 1400172509405.jpg
    1400172509405.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Kasoku dzięki ☺Mój też ciągle na cycu głodomorek jeden ... waży 5800 teraz pewnie z 6 bo ważony był dwa tyg temu ... ja mam Mirene i czuje się dobrze ale wiadomo każdemu służy coś innego , każdy musi na sobie wypróbować a humorki hmmm miałam zawsze haha zobaczymy jak będzie dalej bo dopiero mam ją miesiąc ☺

Do góry