reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Elayna- ja co prawda karmię dopiero 6 tygodni. Ale jak cyc i brzuszek Adeli pozwoli to to minimum czyli 6 miesięcy muszę karmić. Wtedy też zacznę rozszerzać dietę małej. Mleko zawiera wszystko co niezbędne. To co jemy przekazujemy dziecku, nowe smaki też. Myślę, że warto poczekać chyba że dziecko np. ma niedobór żelaza i wtedy rozszerzenie diety jest wskazaniem.
hej dziewczyny,
Elanya super maluszek mój Tymcio wczoraj skonczyl trzy miesiące, wazy 7kg i jest tylko na cycu chociaż cos mi cyce nawalają, nie wyrabiam z tym zarlokiem,
Kamilko ja miałam mierne przez 4 lata i czułam się fatalnie, tzn bylam spuchnieta, miałam non stop zatwardzenia nie umiałam z wagi spaść i humory miałam okropne, ale ja nie toleruje tabletek anty, a tam tez sa hormony wiec dlatego pewnie.
Elanya super maluszek mój Tymcio wczoraj skonczyl trzy miesiące, wazy 7kg i jest tylko na cycu chociaż cos mi cyce nawalają, nie wyrabiam z tym zarlokiem,
Kamilko ja miałam mierne przez 4 lata i czułam się fatalnie, tzn bylam spuchnieta, miałam non stop zatwardzenia nie umiałam z wagi spaść i humory miałam okropne, ale ja nie toleruje tabletek anty, a tam tez sa hormony wiec dlatego pewnie.
reklama
Kasoku dzięki ☺Mój też ciągle na cycu głodomorek jeden ... waży 5800 teraz pewnie z 6 bo ważony był dwa tyg temu ... ja mam Mirene i czuje się dobrze ale wiadomo każdemu służy coś innego , każdy musi na sobie wypróbować a humorki hmmm miałam zawsze haha zobaczymy jak będzie dalej bo dopiero mam ją miesiąc ☺