Witajcie :-)
Wiecie co,wydaje mi się że zachodzenie w ciąże to jakiś cykl,zauważyłyście że to zawsze idzie jakimś wysypem,koleżanka ostatnio mówiła że jej kilka koleżanek jest w ciąży,więc wydaje mi się że kolejny wysyp to będzie cała Nasza reszta staraczek :-)
Wczoraj byłam u mojej gin,szyjka ok,macica ładnie sobie rośnie,w poniedziałek usg tak jak myślałam,luteine mam brać dopóki mi się nie skończy więc jeszcze 7 dni potem mam odstawić :-)
Wczoraj byłam z Kubą na zakupach,musiałam sobie jakieś jesienne buty kupić,no i miałam problem,wiecie że ten niespełna czterolatek jest świetnym doradcą
w ubiegłym roku w camaieu kupowałam szal i rękawiczki i nie mogłam się zdecydować na kolor,jeden pasował mi bardziej do twarzy drugi do kurtki...Kuba mi pokazał który mam kupić ale ja wzięłam ten co mi się wydawał lepszy,i co ? żałowałam,więc wczoraj gdy mi doradzał jakaś pani ze sklepu patrzyła jak się pochyla i mi mówi "mamo czekaj myślę" i doradził cieplejsze,ja nadal się zastanawiałam i ta pani do mnie że dobrze radzi bo jej też się podobały hehe
Ale on sam byle czego nie ubierze,nie był uczony do noszenia samych markowych ubrań,kupuje w H&M czy C&A gdy się coś opłaca a tak to nie gardzę nawet Pepco.Zawsze dobrze dobierze kolorystycznie,stylem