reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

moze nie tak przy sobie bo beda przez 5 do 7 tygodni na neonantologi, a ja czesciowo bede z nimi, troche w domu, potem znowu z dziecmi. Jakos to bedzie, damy rade xxx
Wiemy co bedziemy mieli ale chcemy zatrzymac te wiadomosc dla siebie do czasu rozwiazania. :-)

reklama
Sloneczko!!!!!!!! bozius nie bylo dnia zebym o tobie nie myslala:-D:tak::tak:
kamien z serca, ze masz sie dobrze a Maluchy sie super rozwijaja
no i nie dziwie sie ze ci ciezko:sorry2: mi z jednym a ty z trojeczka!! wiec to nawet nie porownanie:-D

odzywaj sie czesciej i informuj

po raz pierwszy i pewnie ostatni jestem swiadkiem jak ktos bedzie mial trojaczki:-D:-D

hej, Sloneczko Kochanie no to odpoczywaj dużo i...czekamy na bable,
Tili ladny brzusio, duzy, fajniutki.
A u mnie nic ciekawego, Matylda chyba już wychodzi z choroby, jutro mam II prenatalne trzymajcie za mnie.

Sloneczko super ze sie odezwalas. Ajj a taka ciekawam co tam pod serduchem nosisz.
Ciesznsie ze wszytsko ok. Jeszce tylko 6 tyg...wow !!!

Witam z rana

Ja dzis zaczynam kolejny tydzien.

Moja mma przyleci 12 grudnia wiec juz sie nie martwie o czas swiat, czy wczesniejszy porod, bo raczej przed 12 nie urodze hehe

Hej;-)
Akuku to jeszcze 15 tyg :-D zleci jak nie wiem:tak: a na kiedy masz dokladny termin?

ide zaprowadzic dzieci do szkoly i trzeba troszke dom ogarnac:tak:

pozdrawiam:*

Tilli 14 tyg. Bo wlasnie zaczynam 26 tydzien, ale kazdy liczy inaczej hehe.
A termin mam na 17.01
Tilli piwiedz mi gdzie kupowalas posciel do lozeczka i kolyski ? Ja chce komplet z baldachimem i znalazlam fajne na allegro, mama by mi paczke wyslala ze wszystkimi rzeczami.

Moje dzieci dzis ostatni dzien do szkoly i 2 tyg. Wolnego...
Wlasnie sprawdzilam ze po przerwie swiatecznej maluchy wracaja 6.01 do szkoly, ciekawe czy bede jeszcze w 2 paku hehe.

Ja musze sie zmobilizowac i zabarac za sprzatanko dzisiaj, bo caly tydzien palcem nie ruszylam...

Witajcie :-)

Wiecie co,wydaje mi się że zachodzenie w ciąże to jakiś cykl,zauważyłyście że to zawsze idzie jakimś wysypem,koleżanka ostatnio mówiła że jej kilka koleżanek jest w ciąży,więc wydaje mi się że kolejny wysyp to będzie cała Nasza reszta staraczek :-)

Wczoraj byłam u mojej gin,szyjka ok,macica ładnie sobie rośnie,w poniedziałek usg tak jak myślałam,luteine mam brać dopóki mi się nie skończy więc jeszcze 7 dni potem mam odstawić :-)
Wczoraj byłam z Kubą na zakupach,musiałam sobie jakieś jesienne buty kupić,no i miałam problem,wiecie że ten niespełna czterolatek jest świetnym doradcą :-D w ubiegłym roku w camaieu kupowałam szal i rękawiczki i nie mogłam się zdecydować na kolor,jeden pasował mi bardziej do twarzy drugi do kurtki...Kuba mi pokazał który mam kupić ale ja wzięłam ten co mi się wydawał lepszy,i co ? żałowałam,więc wczoraj gdy mi doradzał jakaś pani ze sklepu patrzyła jak się pochyla i mi mówi "mamo czekaj myślę" i doradził cieplejsze,ja nadal się zastanawiałam i ta pani do mnie że dobrze radzi bo jej też się podobały hehe
Ale on sam byle czego nie ubierze,nie był uczony do noszenia samych markowych ubrań,kupuje w H&M czy C&A gdy się coś opłaca a tak to nie gardzę nawet Pepco.Zawsze dobrze dobierze kolorystycznie,stylem :shocked2:

Ostatnia edycja:
Anabelko - wow!! super:-D jak na chlopca to jestem pod ogromnym wrazeniem:tak:

moja corcia jak to cora - musi sie blyszczesc i byc 'modne' i miec jakas ozdobe
lol czasem jak sie ubierze to rece opadaja ok kwiatki na bluzce, na spodniczce i skarpetkach ale ze jedno z drugim poza tym nic wspolnego nie ma to...:sorry2:
no i zaczyna sie walka:-D hehe

dobrze, ze badania wyszly ok :-)

Akuku - aaa no Ty liczysz inaczej:tak: ja licze skonczone tygodnie tak jak licze swoje lata czy dzieci lata
Olivia ma 5, Piotrek 3 a ja 29:-D

a co do poscieli to kupilam tylko przescieradelko do kolyski, nic wiecej - mam rozek i kocyki
nie chce zadnych baldachimow bo to zlepek kurzu jest i przeszkadza przy dziecku tak na prawde:dry:

zadnych ochraniaczy tez nie mam - po to sa szczebelki zebym mogla obserwowac dziecko przez nie - jak beda ochraniacze to nici z widoku maluszka:sorry2: ja jestem minimalistka

posciel do lozeczka (na pozniej) mam z Ikei ;-)

reklama
Tilli mi tak gin mowil ze mam liczyc bo to jest skonczony tydzien, a zaczety kolejny..ale wiem ze roznie licza.

A co do poscieli to ja chce badachim i ochraniacz na szcebelki hehe.
No juz tak mam ze lubie takie *******ki. A kurz wszedobylski prac bede posciel i baldachim razem.hehe

Dobra zmyka na maly shopping

Do góry