reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziewczyny jestem w szoku naprwde dopiero co odkrylam ze moja sasiadka nede mna jest w ciazy:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D i co najlepsze ok 8 miesiac nie zauwazylam wczesniej bo ona tez grubasek a dzis juz piekna kulka z niej:-D:-D nie no ladnie juz widze mine naszej "kochanej" sasiadki Shmit:-D:-D hahaha padłam jak ja zobaczyłam :szok:

węglowodany proste też tuczą :-) więc wybieraj produkty pełnoziarniste ;-)

zauważyłyście że zachodzimy wysypami,musi ktoś jeszcze teraz zajść by był to kolejny wysyp,no to co powiecie na całą resztę maksymalnie do jednego cyklu do przodu ? :-)

reklama
Anabelko - LOL - bilet stracil waznosc hehehe

Kasoku - fajnie, ze pojedziec na odpoczynek:tak:

Kamilko - no po niektorych osobach po prostu nie widac:sorry2: rozchodzi sie po.. bokach;-)

Anabelko a czemu? W jakim sensie maja miec miny?? Zlym czy beda sie bardzo cieszyc? Bo jesli o moja sasiadke chodzi to ona akurat ma problemy niby z tym ze halasujemy:/ a tu na blok dojdzie 2 malych placzacych dzieci:D

Kasoku a gdzie lecisz?? Ja juz dziekuje za takie duze cieplo:/ juz na tym etapie starczy mi te 23 stopnie:)

niektóre zjedzą mnie wzrokiem z zazdrości a niektóre osoby będą się cieszyć :-)

Dziewczyny ja już muszę kupić większe staniki :-) do C się nie mieszczę hehe
wyobraźcie to sobie 178cm jakieś 55 kg wagi i cyce D :-)

kasoku to po wakacjach proszę o jakieś ładne zdjęcia :-)

Ostatnia edycja:
Anabelka- tobie cyc rośnie a u mnie ledwo co odczuwalny. Za to sennność przeokropna i na kawę patrze c nie mogę.
Kasoku- ale Ci zazdroszczę, się wyleniwisz dupkę wymoczysz. Super!!!

Anabelka- tobie cyc rośnie a u mnie ledwo co odczuwalny. Za to sennność przeokropna i na kawę patrze c nie mogę.
Kasoku- ale Ci zazdroszczę, się wyleniwisz dupkę wymoczysz. Super!!!

mi cyce zawsze po owulacji rosną a w ciąży jest szok gigant,w ciąży z Kubą miałam cyce jak dojna krowa,ale Ty masz dopiero początek :-)

ale wiesz co szwagierka ma spory biust,może 2 razy większe odemnie,fakt po 4 dzieci,niedawno urodziła 4 (ma 3,ale po 4 porodach jest) i jak widzą ją gdy karmi to mnie mdli :baffled: widok jej biustu mnie odrzuca,nigdy o siebie nie dbała w ciąży tak samo,blee

Ostatnia edycja:
Anabelko no ja o siebie dbam ale na widok moich cycow, czy tymbardziej brzucha tez by cie zemdlilo. Mam taka a nie inna skore, podatna na rozstepy, wiec wygladam zle.
Nie zawsze to znaczy ze kros o siebie nie dbal.

Emalia przykro mi i trzymam za Ciebie dalej kciuki

Anabelko no ja o siebie dbam ale na widok moich cycow, czy tymbardziej brzucha tez by cie zemdlilo. Mam taka a nie inna skore, podatna na rozstepy, wiec wygladam zle.
Nie zawsze to znaczy ze kros o siebie nie dbal.

Emalia przykro mi i trzymam za Ciebie dalej kciuki

ja też mam rozstępy,więcej niż moja siostra która w ciąży miała wielowodzie ;-)
ale moje cyce są podatne na rozciąganie bo mam tylko 1 malutki na pół centymetra rozstęp,koło bioder mam większe,a na brzuchu cieniuteńkie i bialutkie.No ale Ty się chyba smarowałaś w ciąży,ona totalnie nic...ja kurde używałam musteli i g.... dało,moja siostra jakiś krem gerber i nie miała po nim nic,takie drobne cieniutkie,a czasami widzę kobity z 3 dzieci szczupłe i bez rozstępów to się nazywa elastyczna figura :-) człowiek guma :-):-D:-)
ale szwagierka teraz nawet nóg nie ogoli do spódnicy :szok:

Ostatnia edycja:
Hello, melduje się dalej w dwupaku, :)wczoraj miałam moje ostatnie usg i wyszlam mega zadowolona, mój książę wazy ok 3477g, leży z kolankami przy klatce piersiowej hihi, machal do mnie stopkami i raczkami, położna mówiła ze z wodami wszystko ok i ze mały jest tam szczesliwy- no i właśnie ciekawe czy tam mu nie za dobrze bo do wyjścia się nie kwapi hihi- chociaż termin mam na sobote więc kilka dni jeszcze ma, pomierzyla mu kosci, obwód główki itd i wszystko extra super więc naprawdę się ciesze i nie mogę go doczekać- ale pręży się teraz niesamowicie i żebra mi za niedługo daje słowo wylamie, ja teraz pracuje nad małego pokojem dlatego mnie nie ma, układam,przestawiam,ramki.zawiesilam, jeszcze naklejki chciałam zamawiać takie fajne malpki ale modem mi nie domaga, a na tel ten net szkoda gadać!! No ale juz mam bóle takie rozpierajace tam na dole, i chodzić to normalnie makabra bo boli - nocki też nie przespane,wiec czekam i czekam i myślę dalej nad imieniem ;) - zauważyłam ze ja to zawsze na ostatnią chwilę ze wszystkim.! Daje słowo :) no ale ważne ze ostatecznie zrobione jest hehe ;)

Krowko i anabelko- serdeczne gratulacje super wieści!

Tili- ciesze się ze juz w domku jesteś i ze mała w brzuszku grzecznie, oszczedzaj się i bierz leki :*

Die- ale ci suwaczek zasunal :) hehe juz 3 z przodu wow! :)

Trzymam kciuki za was no i wiecie ja zaraz wysiadam z pociagu i ustępuje wam m-ca w moim wagoniku :D więc do roboty :D hyhy :cool:

Emalia- szkoda ze sie nie udalo! :/ dalej kciuki trzymam!!

Edit: aha
Kasoku- zazdroszczę wakacji, bo ja to w tym roku oo, będę miała na porodówce fajne wakacje hahaa

Anabelka- zazdroszczę tych cyckow haha, mi to dupa urosła ze spodnie to od razu musiałam zmienić na ciązowe a cycki jakoś marnie trochę widać bo do moich stanikow z.marna miseczka b się nie mieszcze ale licze ze po pporodzie może chociaż tronke urosna hehe bo ja podobny wzrost co u ciebie (no wagowo to juz nie- hahaha) ale przydaly by mi się takie duże c ;) bo jednak wzrost niweluje te."wielkość" ;) heh

Ostatnia edycja:
Miciurko - ahhh dla mnie to jest na prawde jeszcze takie nierealne ( a co dopiero dla ciebie:-p) ze to JUZ!!!
jak ten czas goni:szok: pierwsze staraczki listopadowe juz praktycznie rozpakowane.. zaczelo sie..

jak ja bede sie rozpakowywac to Anabelka i Krowka bedzie w polowie ciazy:-D:-D

obled!

reklama
Miciurka​ posprzątaj ładnie w domu za kilka dni,tak na błysk to może urodzisz przed 40 tygodniem hehe

a masz łożysko już 3 stopnia ?

Miciurko - ahhh dla mnie to jest na prawde jeszcze takie nierealne ( a co dopiero dla ciebie:-p) ze to JUZ!!!
jak ten czas goni:szok: pierwsze staraczki listopadowe juz praktycznie rozpakowane.. zaczelo sie..

jak ja bede sie rozpakowywac to Anabelka i Krowka bedzie w polowie ciazy:-D:-D

obled!

potem założymy jakiś temat dzieciakowy co :-)

Wy będziecie dyskutować o kolkach a my o wózkach haha

Ostatnia edycja:
Do góry