Hello, melduje się dalej w dwupaku,

wczoraj miałam moje ostatnie usg i wyszlam mega zadowolona, mój książę wazy ok 3477g, leży z kolankami przy klatce piersiowej hihi, machal do mnie stopkami i raczkami, położna mówiła ze z wodami wszystko ok i ze mały jest tam szczesliwy- no i właśnie ciekawe czy tam mu nie za dobrze bo do wyjścia się nie kwapi hihi- chociaż termin mam na sobote więc kilka dni jeszcze ma, pomierzyla mu kosci, obwód główki itd i wszystko extra super więc naprawdę się ciesze i nie mogę go doczekać- ale pręży się teraz niesamowicie i żebra mi za niedługo daje słowo wylamie, ja teraz pracuje nad małego pokojem dlatego mnie nie ma, układam,przestawiam,ramki.zawiesilam, jeszcze naklejki chciałam zamawiać takie fajne malpki ale modem mi nie domaga, a na tel ten net szkoda gadać!! No ale juz mam bóle takie rozpierajace tam na dole, i chodzić to normalnie makabra bo boli - nocki też nie przespane,wiec czekam i czekam i myślę dalej nad imieniem

- zauważyłam ze ja to zawsze na ostatnią chwilę ze wszystkim.! Daje słowo

no ale ważne ze ostatecznie zrobione jest hehe
Krowko i anabelko- serdeczne gratulacje super wieści!
Tili- ciesze się ze juz w domku jesteś i ze mała w brzuszku grzecznie, oszczedzaj się i bierz leki :*
Die- ale ci suwaczek zasunal

hehe juz 3 z przodu wow!
Trzymam kciuki za was no i wiecie ja zaraz wysiadam z pociagu i ustępuje wam m-ca w moim wagoniku

więc do roboty

hyhy
Emalia- szkoda ze sie nie udalo! :/ dalej kciuki trzymam!!
Edit: aha
Kasoku- zazdroszczę wakacji, bo ja to w tym roku oo, będę miała na porodówce fajne wakacje hahaa
Anabelka- zazdroszczę tych cyckow haha, mi to dupa urosła ze spodnie to od razu musiałam zmienić na ciązowe a cycki jakoś marnie trochę widać bo do moich stanikow z.marna miseczka b się nie mieszcze ale licze ze po pporodzie może chociaż tronke urosna hehe bo ja podobny wzrost co u ciebie (no wagowo to juz nie- hahaha) ale przydaly by mi się takie duże c

bo jednak wzrost niweluje te."wielkość"

heh