reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku-a zioła??? niepokalnek np?? brałas kiedys? jest sporo ziół ktore reguluja łądnie hormony...a swoja drogą jesli w zeszlym tygodniu miałas OWU to na test za wczesnie- wiec jeszcze czekamy!

reklama
Kasoku kochanie a jak ty tydzien po owu robisz test ciazowy to sie nie dziw ze nic nie wychodzi :-) liczac ze owu byla we wtorek, a ja mysle ze pewnie w srode.. Troche poplywalo I dopiero teraz badz na dniach moze dojsc do implantacji :-) a od implantacji minimum 3 dni na wzrost hormonu przy testach 10 miu.
Wiec ty mi tu nie mow ze w ciazy nie jestes bo pewnosci nie ma :-)

Die czary mary hokus pokus niech u die zagosci lobuz :-)
Mam nadzieje ze zadziala haha

A tak na prawde to dziewczynki trzymam kciukk za nas wszystkie :-)

Dziewczyny doradzcie mi czy brac dalej ten niepokalanek czy odstawic teraz??
Na ulotce jest zeby nie brac w ciazy I starajac sie o dziecko??
Nie bylo by bezpieczniej odstawic?? Najwyzej znowu zaczne jak przyjdzie @...??

akuku
aż Ci zazdroszcze tej energii i pozytywnego myślenia !! mnie też prosze zaczaruj z tym łobuzem... coś mnie trafi chyba bo owulki dano nie miałam.

die
uważaj żeby ci włosy od tego mycia wszystkie nie wyleciały ;-)

limonka
ja mojego też tak okłamywałam, ale to kłamstewka w dobrej intencji więc nie ma co sie przejmować ;-):-)

kasoku
a może dziewczyny mają racje ?? dolicz sobie od środy z owulacji 14 dni i wtedy zrób testa więc jeszcze do środy troche czasu i jak nie przylezie @ to testa rób :) ja w ogóle też przestane brać tą lutke i clo bo i tak mi nie pomagają. chyba sobie mieszanke ziołową ojca sroki zrobie kiedyś ją brałam razem z clo i clexane.

a u mnie lekkie pobolewanie co jakiś czas w prawym boku, czy to owu nadchodzi ?? nie wiem ale zaraz padne z wysuszenia. nie piłam od 5 godzin żeby mi test owu coś pokazał ale coś ciężko :( smutno mi jak cholera :zawstydzona/y::-( z m nie ma jak pogadać bo on gbur na tym punkcie :( chciałabym zebyscie były blisko by na kawe jaką pójść czy coś...

Dziewczyny doradzcie mi czy brac dalej ten niepokalanek czy odstawic teraz??
Na ulotce jest zeby nie brac w ciazy I starajac sie o dziecko??
Nie bylo by bezpieczniej odstawic?? Najwyzej znowu zaczne jak przyjdzie @...??

Akuku ja go biore dalje- jak beda II to odstawie- a jesli nie to kuracja ma trwac nieprzerwanie 90 dni

Missiiss ja dzis mam dobry humor bo tempka wzrosla I tym wlasnie zyje dzisiaj :-) ale wiem ze jak tylko spadnie to bedzie doopla blada I bede wam plakac I marudzic.. Wiec mam nadzieje ze nie spadnie :-)
Kochana ktory masz dc ??
Ja owu.mialam w 19 dniu cyklu a w 18 wyszedl pierwszy pizytywny test owu.
Kochana ja mojemh cos mowie implantacja I tak dalej a on nie wie o co mi chodzi :-)
Jak chcesz to wpadaj na kawek zrobi Ci latte z kawy zborzowe (co bu sobie nie szkodzic ) w smaku tak samo jak rozpuszczalna dla mnie nawet lepsza... Hmm o smaku czekolady czy moze z cynamonkiem sobie zyczysz??
Dziewczynki jak bede objezdzac europe to obiecuje ze wpadne na kawke :-) hehe
Albo zrobimy kiedys wideo rozmowe :-) :-)

Ja juz chce wiedziec aaaaaaaaaa !!!!!!
A wiecie ze wczoraj na tescie owu mialam slaba krecke a dzis znowu mocniejsza?? Hehe tylko dalej negatyw ale mocniejsza niz wczoraj :-)
W zeszlym cyklu nic nie bylo nawet cienia

Die dzieki to tez tak zrobie :-) choc martwi mnie to ze tam napisane jest by noe uzhwac starajac sie... Ale moze dla tego ze tu pierwsA wizyte bede miala w 12 tyg... A te glabiki pewnie by nie odstawily :p

Missiiss ja biore, die birze, tilli I to sie bierzs 3 mieisace no chyba ze sie okaze ze jest ciaza to sie odklada :-)

Miissis- z facetami nie ma co gadac o testach..ale powiem Ci ze u mnie tez ciagle negatyw negatyw az nagle jeb i 2 kreski byly- spokojnie- ja mialam w 18 dc owulke!

A co do kawki- to ja jutro wyprawiam swoje urodziny (tydzien po czasie bo sie dziewczyny pochorowały) kawy pic nie bedziemy- ale wpadajcie wszytkie do hannoveru- nawalimy sie..SOKAMI - na wszelki wypadek:p

reklama
Die spokojnie wypijemy inke jako latte hehe :-)
Bede przejezdzac to zajade obiecuje :-)
Ja rowniez zapraszam do szkocji zobaczyc potwora z lochness :-) (wyjde z wody I bedzie potwor)

Do góry