reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku-a zioła??? niepokalnek np?? brałas kiedys? jest sporo ziół ktore reguluja łądnie hormony...a swoja drogą jesli w zeszlym tygodniu miałas OWU to na test za wczesnie- wiec jeszcze czekamy!

reklama
Kasoku kochanie a jak ty tydzien po owu robisz test ciazowy to sie nie dziw ze nic nie wychodzi :-) liczac ze owu byla we wtorek, a ja mysle ze pewnie w srode.. Troche poplywalo I dopiero teraz badz na dniach moze dojsc do implantacji :-) a od implantacji minimum 3 dni na wzrost hormonu przy testach 10 miu.
Wiec ty mi tu nie mow ze w ciazy nie jestes bo pewnosci nie ma :-)

Die czary mary hokus pokus niech u die zagosci lobuz :-)
Mam nadzieje ze zadziala haha

A tak na prawde to dziewczynki trzymam kciukk za nas wszystkie :-)

Dziewczyny doradzcie mi czy brac dalej ten niepokalanek czy odstawic teraz??
Na ulotce jest zeby nie brac w ciazy I starajac sie o dziecko??
Nie bylo by bezpieczniej odstawic?? Najwyzej znowu zaczne jak przyjdzie @...??

akuku
aż Ci zazdroszcze tej energii i pozytywnego myślenia !! mnie też prosze zaczaruj z tym łobuzem... coś mnie trafi chyba bo owulki dano nie miałam.

die
uważaj żeby ci włosy od tego mycia wszystkie nie wyleciały ;-)

limonka
ja mojego też tak okłamywałam, ale to kłamstewka w dobrej intencji więc nie ma co sie przejmować ;-):-)

kasoku
a może dziewczyny mają racje ?? dolicz sobie od środy z owulacji 14 dni i wtedy zrób testa więc jeszcze do środy troche czasu i jak nie przylezie @ to testa rób :) ja w ogóle też przestane brać tą lutke i clo bo i tak mi nie pomagają. chyba sobie mieszanke ziołową ojca sroki zrobie kiedyś ją brałam razem z clo i clexane.

a u mnie lekkie pobolewanie co jakiś czas w prawym boku, czy to owu nadchodzi ?? nie wiem ale zaraz padne z wysuszenia. nie piłam od 5 godzin żeby mi test owu coś pokazał ale coś ciężko :( smutno mi jak cholera :zawstydzona/y::-( z m nie ma jak pogadać bo on gbur na tym punkcie :( chciałabym zebyscie były blisko by na kawe jaką pójść czy coś...

Dziewczyny doradzcie mi czy brac dalej ten niepokalanek czy odstawic teraz??
Na ulotce jest zeby nie brac w ciazy I starajac sie o dziecko??
Nie bylo by bezpieczniej odstawic?? Najwyzej znowu zaczne jak przyjdzie @...??

Akuku ja go biore dalje- jak beda II to odstawie- a jesli nie to kuracja ma trwac nieprzerwanie 90 dni

Missiiss ja dzis mam dobry humor bo tempka wzrosla I tym wlasnie zyje dzisiaj :-) ale wiem ze jak tylko spadnie to bedzie doopla blada I bede wam plakac I marudzic.. Wiec mam nadzieje ze nie spadnie :-)
Kochana ktory masz dc ??
Ja owu.mialam w 19 dniu cyklu a w 18 wyszedl pierwszy pizytywny test owu.
Kochana ja mojemh cos mowie implantacja I tak dalej a on nie wie o co mi chodzi :-)
Jak chcesz to wpadaj na kawek zrobi Ci latte z kawy zborzowe (co bu sobie nie szkodzic ) w smaku tak samo jak rozpuszczalna dla mnie nawet lepsza... Hmm o smaku czekolady czy moze z cynamonkiem sobie zyczysz??
Dziewczynki jak bede objezdzac europe to obiecuje ze wpadne na kawke :-) hehe
Albo zrobimy kiedys wideo rozmowe :-) :-)

Ja juz chce wiedziec aaaaaaaaaa !!!!!!
A wiecie ze wczoraj na tescie owu mialam slaba krecke a dzis znowu mocniejsza?? Hehe tylko dalej negatyw ale mocniejsza niz wczoraj :-)
W zeszlym cyklu nic nie bylo nawet cienia

Die dzieki to tez tak zrobie :-) choc martwi mnie to ze tam napisane jest by noe uzhwac starajac sie... Ale moze dla tego ze tu pierwsA wizyte bede miala w 12 tyg... A te glabiki pewnie by nie odstawily :p

Missiiss ja biore, die birze, tilli I to sie bierzs 3 mieisace no chyba ze sie okaze ze jest ciaza to sie odklada :-)

Miissis- z facetami nie ma co gadac o testach..ale powiem Ci ze u mnie tez ciagle negatyw negatyw az nagle jeb i 2 kreski byly- spokojnie- ja mialam w 18 dc owulke!

A co do kawki- to ja jutro wyprawiam swoje urodziny (tydzien po czasie bo sie dziewczyny pochorowały) kawy pic nie bedziemy- ale wpadajcie wszytkie do hannoveru- nawalimy sie..SOKAMI - na wszelki wypadek:p

reklama
Die spokojnie wypijemy inke jako latte hehe :-)
Bede przejezdzac to zajade obiecuje :-)
Ja rowniez zapraszam do szkocji zobaczyc potwora z lochness :-) (wyjde z wody I bedzie potwor)

Do góry