reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

moj m sie mnie pyta czy pomoc mi go rozruszac:p:p haha ....

Hehe moj zawsze mowie choc zbadam czy juz blisko :-) albo choc zmierze Ci temperaturke hahaha

Musi sie udac no musi :-) choc wiadomo spadek I wzrost wcale nie oznacza ze w ciazy jestem... Jeszcze kilka dnk noo...

Moj m sie smieje ze ja juz mowie jakby sie udalo I mowi "jeszcze w ciazy nie jestes I lepiej tak sie nastaw " no ma racje bo.znowu bede plakac :-(
No nic zobaczymy juz nie moge sie doczekac jutra... Tzn. Temperaturki.. A tak na prawde nie moge sie doczekac hmm 8 lutego I zeby @ nie przylazla 7 :-)

A ja dzis wykupilam karnet dla calej rodziny na basen. £24 za miesiac. Chcialam dokupic.saune ale moj nie chodzi a ja w ciazy :-) nie bede mogla wiec bez sauny.
Ale w karnecie jest scianka wspinaczkosa, baseny, aerobiki zwykly I w.wodzie, silownia, zajecia na rowerkach, zajecia do nauki plywania dla dzieci w weekendy I inne zajecia :-) wiwc bedziemy chodzic :-)

reklama
Kasoku ja tez mam bole jak na @i cyce bola :-) a kiedy masz dostac ?? Nie mysl kochana a noz widelec beda dwie kreseczki
Dziewczyny w tym miesiacu zapowiadam kumulacje I mam nadzieje ze kilka z nas zobaczy upragnione 2 kreseczki :-)

Kasoku ja tez mam bole jak na @i cyce bola :-) a kiedy masz dostac ?? Nie mysl kochana a noz widelec beda dwie kreseczki
Dziewczyny w tym miesiacu zapowiadam kumulacje I mam nadzieje ze kilka z nas zobaczy upragnione 2 kreseczki :-)

nie wiem kiedy mam dostac, w sumie to w kazdej chwili, podubilam sie, bo juz ponad miesiac nie mam @ wiec wszystko jest mozliwe, jednakze meczy mnie to juz wszystko, bo moglaby przyjsc i pojsc a ja wiedzialabym na czym stoje i jakos poukladalabym to od nowa.

umyłam głowe 6 razy- troche sie wyplukalo- ale wolalabym mieć żółtego kurczaka na głowie niz sinokoperkowo fioletowe paski na rudym tle ;/ wieczorem znowu 6 razy umyje glowe, i jutro tez- powinno pomoc- jak nie pomoze to sie normalnie zafarbie na bronza!

u nas dzis na obiadek kapusniak:) a jutro moj mąż wylatuje do Sanfransisco a ja wybywam z kumpelami oblac moją 30-stke:D

nie wiem kiedy mam dostac, w sumie to w kazdej chwili, podubilam sie, bo juz ponad miesiac nie mam @ wiec wszystko jest mozliwe, jednakze meczy mnie to juz wszystko, bo moglaby przyjsc i pojsc a ja wiedzialabym na czym stoje i jakos poukladalabym to od nowa.

Kasoku a ty brałaś luteine na wywołanie?

Kasoku gluptoku na jaki Ty okres czekasz :) Testuj kobito a nie okresu wypatruj :)

Akuku ja mam tak jak i Ty czuje ze zrobi sie w tym miesiacu ruch na II kreseczki i oby nasze przeczucia okazały się prawda

Ja gotuje obiad i pachnie mi w calym domu poledwiczkami w sosie cebulowym i juz sie nie moge doczekac az sie zrobia.... jeszcze tylko pol godizny i bede papusic :)

Kasoku a kiedy mialas owu ?? Dolicz 14-16 dni I testuj :-)

Smerfiku tak czuje I mam na dzieje ze tez na tej liscie bede :-) nieskromnie mowiac.

Smerfiku ja tez mam takie niesmiale przeczucie ze nasza lista sie zaczerwieni!!! oby oby!!! tak bym chciala zeby najdalje do 3 miesiecy całą była czerwona!

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku - 20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 14.02.2013
-7 cykl
Limonka27 21.01.2013-16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87- 28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

die od luteiny wszystko sie zaczelo, mianowicie w listopadowym cyklu wzielam lutke na powstrzymanie moich plamien przed @ no i nie dosc ,ze dostalam okres o trzy dni za wczesnie, to jeszcze potem w grudniowym cyklu w ogole cyce mnie rozbolaly i okres znowu byl o trzy dni za wczesnie, ale byl taki inny skapy, no i od 20 grudnia mam echo jedno wielkie, wiec ja tak reaguje na wszystkie hormony, spieprzaja mi wszystko co jest mozliwe do spieprzenia, smerfiku w ciazy nie jestem, dwa dni temu test zrobilam i dupa, wiec p o p i e r d o l e nia ciag dalszy, tydzien temu we wtorek gin robil usg i miala byc owu, wiec poczekam jeszcze tydzien i chyba wtedy zwariuje, zadnych hormonow wiecej ZADNYCH.

reklama
Kasoku a kiedy mialas owu ?? Dolicz 14-16 dni I testuj :-)

Smerfiku tak czuje I mam na dzieje ze tez na tej liscie bede :-) nieskromnie mowiac.

Kasoku chyba niedokonca wie kiedy ona byla- jakos w zeszlym tyg lekarka jej mowiłą ze owulka za progiem- wiec na test chyba nawet troche za wczesnie...ale wlasnie TY Kasoczku kochana na @ czekasz- a ja mysle ze tam sie może KTOŚ własnie zadomawia:D

Akukus kochana- jak tak wrózysz- a wiem ze potrafisz wywrozyc @ u Tych co czekaja na nią- to moze jeszcze mi wywrozysz Fasolinke???

Do góry