reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

moj m sie mnie pyta czy pomoc mi go rozruszac:p:p haha ....

Hehe moj zawsze mowie choc zbadam czy juz blisko :-) albo choc zmierze Ci temperaturke hahaha

Musi sie udac no musi :-) choc wiadomo spadek I wzrost wcale nie oznacza ze w ciazy jestem... Jeszcze kilka dnk noo...

Moj m sie smieje ze ja juz mowie jakby sie udalo I mowi "jeszcze w ciazy nie jestes I lepiej tak sie nastaw " no ma racje bo.znowu bede plakac :-(
No nic zobaczymy juz nie moge sie doczekac jutra... Tzn. Temperaturki.. A tak na prawde nie moge sie doczekac hmm 8 lutego I zeby @ nie przylazla 7 :-)

A ja dzis wykupilam karnet dla calej rodziny na basen. £24 za miesiac. Chcialam dokupic.saune ale moj nie chodzi a ja w ciazy :-) nie bede mogla wiec bez sauny.
Ale w karnecie jest scianka wspinaczkosa, baseny, aerobiki zwykly I w.wodzie, silownia, zajecia na rowerkach, zajecia do nauki plywania dla dzieci w weekendy I inne zajecia :-) wiwc bedziemy chodzic :-)

reklama
Kasoku ja tez mam bole jak na @i cyce bola :-) a kiedy masz dostac ?? Nie mysl kochana a noz widelec beda dwie kreseczki
Dziewczyny w tym miesiacu zapowiadam kumulacje I mam nadzieje ze kilka z nas zobaczy upragnione 2 kreseczki :-)

Kasoku ja tez mam bole jak na @i cyce bola :-) a kiedy masz dostac ?? Nie mysl kochana a noz widelec beda dwie kreseczki
Dziewczyny w tym miesiacu zapowiadam kumulacje I mam nadzieje ze kilka z nas zobaczy upragnione 2 kreseczki :-)

nie wiem kiedy mam dostac, w sumie to w kazdej chwili, podubilam sie, bo juz ponad miesiac nie mam @ wiec wszystko jest mozliwe, jednakze meczy mnie to juz wszystko, bo moglaby przyjsc i pojsc a ja wiedzialabym na czym stoje i jakos poukladalabym to od nowa.

umyłam głowe 6 razy- troche sie wyplukalo- ale wolalabym mieć żółtego kurczaka na głowie niz sinokoperkowo fioletowe paski na rudym tle ;/ wieczorem znowu 6 razy umyje glowe, i jutro tez- powinno pomoc- jak nie pomoze to sie normalnie zafarbie na bronza!

u nas dzis na obiadek kapusniak:) a jutro moj mąż wylatuje do Sanfransisco a ja wybywam z kumpelami oblac moją 30-stke:D

nie wiem kiedy mam dostac, w sumie to w kazdej chwili, podubilam sie, bo juz ponad miesiac nie mam @ wiec wszystko jest mozliwe, jednakze meczy mnie to juz wszystko, bo moglaby przyjsc i pojsc a ja wiedzialabym na czym stoje i jakos poukladalabym to od nowa.

Kasoku a ty brałaś luteine na wywołanie?

Kasoku gluptoku na jaki Ty okres czekasz :) Testuj kobito a nie okresu wypatruj :)

Akuku ja mam tak jak i Ty czuje ze zrobi sie w tym miesiacu ruch na II kreseczki i oby nasze przeczucia okazały się prawda

Ja gotuje obiad i pachnie mi w calym domu poledwiczkami w sosie cebulowym i juz sie nie moge doczekac az sie zrobia.... jeszcze tylko pol godizny i bede papusic :)

Kasoku a kiedy mialas owu ?? Dolicz 14-16 dni I testuj :-)

Smerfiku tak czuje I mam na dzieje ze tez na tej liscie bede :-) nieskromnie mowiac.

Smerfiku ja tez mam takie niesmiale przeczucie ze nasza lista sie zaczerwieni!!! oby oby!!! tak bym chciala zeby najdalje do 3 miesiecy całą była czerwona!

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku - 20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 14.02.2013
-7 cykl
Limonka27 21.01.2013-16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87- 28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

die od luteiny wszystko sie zaczelo, mianowicie w listopadowym cyklu wzielam lutke na powstrzymanie moich plamien przed @ no i nie dosc ,ze dostalam okres o trzy dni za wczesnie, to jeszcze potem w grudniowym cyklu w ogole cyce mnie rozbolaly i okres znowu byl o trzy dni za wczesnie, ale byl taki inny skapy, no i od 20 grudnia mam echo jedno wielkie, wiec ja tak reaguje na wszystkie hormony, spieprzaja mi wszystko co jest mozliwe do spieprzenia, smerfiku w ciazy nie jestem, dwa dni temu test zrobilam i dupa, wiec p o p i e r d o l e nia ciag dalszy, tydzien temu we wtorek gin robil usg i miala byc owu, wiec poczekam jeszcze tydzien i chyba wtedy zwariuje, zadnych hormonow wiecej ZADNYCH.

reklama
Kasoku a kiedy mialas owu ?? Dolicz 14-16 dni I testuj :-)

Smerfiku tak czuje I mam na dzieje ze tez na tej liscie bede :-) nieskromnie mowiac.

Kasoku chyba niedokonca wie kiedy ona byla- jakos w zeszlym tyg lekarka jej mowiłą ze owulka za progiem- wiec na test chyba nawet troche za wczesnie...ale wlasnie TY Kasoczku kochana na @ czekasz- a ja mysle ze tam sie może KTOŚ własnie zadomawia:D

Akukus kochana- jak tak wrózysz- a wiem ze potrafisz wywrozyc @ u Tych co czekaja na nią- to moze jeszcze mi wywrozysz Fasolinke???

Do góry