reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
widze ze robicie liste to mnie tez mozecie dopisac gdzies juz wam podam co i jak ;)

Maciurka kochana- wylądowłałas na samej gorze na czerwono - zeby nas słac fluidy i bakterie fasolkowe! mam nadzieje ze szybko się nasza lista ZACZERWIENI

Koniecznie daj znac co i jak z Fasolinką:) i moze jakies foteczki pokaz brzusia i zawartosci:)

Kasoku- jasne- patanie tylko czy bedziesz nanosic wszytkie poprawki w sygnaturze- bo lista bedzie sie zmieniac- a jak jest w czyjejs sygnaturze to nikt nie ma do tego dostepu, no i czy sygantura wtedy nie zadluga??? dla mnie nie ma zadnego prpblemu- moze byc w sygnaturze a mozna tez pilnowac zeby na kazdej stronie ktoras skopiowala liste i wkleila- zeby zawsze na jednej stronie mozna bylo znalezc:) ale rownie dobrze moze byc i w sygnaturce:)

dobra laski ja lece do lekarza- i tak sama do siebie pisze:p cmoki do potem

wieczorem pomysle bo na razie sygnatura jest za dluga a ja juz nie mam czasu ,wiec wieczorkiem zobacze, bedzie fajnie jak to bedzie w sygnaturze bo nam sie nie pogubi. buzka

jednak za długie na sygnature- nie wskakuje ;/ no nic kopjuje zeby na tek stronie tez bylo :p

LISTA NASZYCH STARACZEK

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 -Cykl 16 – POZYTYWNY 19.08.2013 II
Kasoku - 20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 14.02.2013-7 cykl
Emalia82-21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13- Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Ostatnia edycja:
to ja się też chętnie dopisuje
początek cyklu 15 styczen -testowanie 14 luty
4 cykl starań

kasoku
jak tam na nartach było?? :) gdzie byłyście ??

Ostatnia edycja:
Die zasikam wszystkie hahah... Moze wtedy @ nie przyjdzie...bo nie bedzie czym testowac...haha
Pamietam ze z Vikim robilam chyba 2 testy na miesiac hehe bo mialam szybko pozytywy I dalej nie sprawdzalam.
A zstalo mi chyba ze 100testow ale teraz sa przeterminowane zadnej kreski nie ma heh

Dobra ide policzyc ile mi tych testow zostalo...

Mam jeszcze 43 owulcyjne I 27 ciazowych :-)
Tylko ze ja w tym cyklu od 10 dnia cyklu robilam codziennie albo nawet 2-3 razy dziennie hahhaa

reklama
Do góry