reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die mi bardziej chodzilo o to ze jednak ludzie w domu sa :p bo tak to nie jedno miejsce zaliczylismy hahaha
Smiejemy sie ze trzeba auta przechcic :p
Hehe
A ja w zaleznosci czasem lubie mocniej czasem delikatnije I zawsze mowie co mnie w danym momencie podnieca :-) wiec akurat jesli o to chodzi to problemu nie ma.
Choc.nie zdazylo nam sie zamykac drzwi w pospiechu haha :-) ale kto wie co bedzie dalej, bo jak mi tak libido wzrasta to sie zaczgnam siebie bac...i cieszyc naraz hehe

reklama
Die no I wlasnie dla tego miedzy innymi chce by mama wrocila do polski, bo tu nam teraz tego brakuje, przeciez nie zaczne sie piescic z m spontanicznie np. W salonie kiedy to mama siedzi z nami :p wiec zostaje sypialnia, glownie dopiero jak mama zasnie heh.
Ale ostatni tydzien nie czekalam tylko raz znajoma weszla I sie pyta gdzoe mam cos na uczulenie haha, dobrze ze akurat go nie ujezdzalam :p haha
Powiem Ci ze zauwazylam im wiecej przytulanej tym lepiej ja sie czuje :-) tzn. Bardziej kobieca pozadana itd... Bo byl moment kiedy nie mialam prawie libida.. Tzn. Minimalne I wogle nie myslalam o kochaniu sie...a teraz mysle kilka razy dziennie :-) I masz racje ze gra wstepna trwa caly dzien, ja tak zaczepiam mojego a on mnie :-)
No mowie obym w ciaze zaszla I mame do pl wysle a my sobie sami bedziemy, bo jednak kazda osoba zpoza zwiazku nas oddala od siebie bo wlasnie brak tej spontanicznosci :-(
A I pamoetam tez ze jak victorek byl maly to sie zadko przytulalismy bo cwaniak maly jak tylko,nam juz sie milo zrobilo zaczynal sie drzec.. No za kazdym razem...a teraz juz fajnie bo chlopcy spia cale dnie :-)
A I znowu mam tak ze nawet sni mi sie ze sie kochamy :-)

Dodalam zdjecia toru I serniczka teczowego :-)

Załączniki

• 2013-01-26 17.33.46.jpg
    2013-01-26 17.33.46.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 52
  • 2013-01-26 17.33.35.jpg
    2013-01-26 17.33.35.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 54
Hej ja po nartach pierwszy dzien juz umiem zjechac skręcać i jechac prawie slalomem, jutro cd nogi mnie bola jak cholera i o dziwo dupa tez pisze z kom wiec moga byc byki, no nic dam jutro znać. Buziaki ps a wy sie rickajcie na calego .ps serniczek pierwsza klasa mmmniaaaam.

Dziendoberek co tu tak ciuchutko??
Dziewczynki doradzi mi ktorac czy owu juz byla czy nie??
Mi sie wydaje ze juz byla, a po ilu dniach ovufriend to potwierdzi??
Ja mysle ze ta tempka wczorak o 6 powinna byc o te 0.1 stopnia wyzszla niz o 5 I wtedy bylo by 36.28 czyli owu wczoraj
Ahh juz mi sie w glowie gotuje heh
Zostawie jak jest dzken w te czy wefte heh

dzien dobry- ja na szybko bo zaraz jedziemy do kosciola(fuck) kochane zerknijcie na moj wykresik- mam wzrost temp o 0,2 stopnia- to jejs skosk?? czy jednak za malo???? jak myslicie??

Akuku tort autkowy boski, sernik - przepis musisz koniecznie podac!!!! a co do tego o spontanicznym i czestszym seksie zgadzam sie w 100% im wiecej sie uprawia tym bardziej czlowiek sie czuje- tym robi sie smielszy, splenia swoje pragnienia i ogolnie jest zrelaksowany- u nas bara bara ciag dalszy:p

Kasoku- jak ja Ci zazdraszczam- dawno nie bylam na nartach- ja potrafie jezdzic...ale dotad niebardzo opanowlam sztuke zatrzymywania sie- zazwyczaj potrzebuje do tego kogos na dole do zlapania- najlepiej kolejki do wyciagu :D

lece sie zbierac do potem kochane:*

Die podobno skok musi byc o minimum 0,2 no I Ty noe wiesz nigdy dokladnie o ile byl ten skok, bo.patrzac teraz na moj wykres to wczoraj mialam 36.48 a dzis 36.41 I jest spadek a tak by bylo 36.4 I nke bylo by widac na wykresier :-)
I co najwazniejsze trzeba czekac do jutra jak tempka bedzie rosla badz byla na tym samym poziomie to to byl skok...
No a ja teraz nie wiem czy mialam owu przedwczoraj czy wczoraj ?
Bo mam nadzieje ze dobrze rozumiem... Owu jest w dniu poprzedzajacym skok tak ??

reklama
Zrobilam wlasnoe test owu (z mierwszego moczu)
I nie wiem czy miarodajny ale caly czas czerwona krecha.
Zobacze kolo 13.

milego dnia

Do góry