reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfik- 6 dni przed spodziewana 2 wyszedl ci jakikolwiek test z moczu? wow:) super! fajnie by bylo tak szybko wiedziec:)

aczkolwiek ja robilam dotychczas tylko tety 2 w zeszlym miesiacu bo mi sie spoznial okres- normalnie nie robie- czekam na @ ..a ze ona zawsze przychodzi o czasie- no to tety leza sobie w szufladzie i czekaja- ale jak mi wyjdzie pozytywny to na reszte tez nasikam! az je wsyztkie wykorzytam a co!

reklama
die sama bylam w szoku ze cos wyszło:p al byla taka bladziocha ze ja pewna nawt nie bylam czy ona jest...ale jednak była.... z dnia na dzien piekniejsza...kreseczki ja znow was chce zobaczyc...

heyy kurcze jakos weny na pisanbie nie mma ale cały czas was czytam:) i rzeczywiscie jesteśmy ześwirowane tym wszystkim heheh
U mnie dzisiaj ostatki @ wiec juz nie moge sie doczekac staranek mam nadzieje że to co mój G powiedział że bedzie codziennie :-D a za tydzień owulacja z obliczen kurcze ale mnie nosi libido wnerw i wszystko na raz :D:D:D:D rozgardiasz hormonalny mam

Die spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO iii II kreseczek!!

KOBITKI do dzieła które maja owulke ;-);-);-);-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a mam jeszcze pytanko kurcze bo juz zgłupiałam moja kumpela serduszkowała sie w owulke bo tak test jej wyszedł i ma dziewczynke wiec od czego to zalezy bo rózne wersje są

czy żeby miec dziewczynke to w owulacje trafic a w chłopca przed ????????????????????

a mam jeszcze pytanko kurcze bo juz zgłupiałam moja kumpela serduszkowała sie w owulke bo tak test jej wyszedł i ma dziewczynke wiec od czego to zalezy bo rózne wersje są

czy żeby miec dziewczynke to w owulacje trafic a w chłopca przed ????????????????????

jest jedna wersja tylko inni ją przerabiają,w takim przypadku ona musi wiedzieć że na 100% w tym dniu była owulacja,czyli np.usg...wiadomo co jakie jest wielkie i szybkie...potem zależy od jakosci nasienia :-) tak w skrócie

Die przepis napisze jutro lub pojutrze...jutro goscie wyjezdzaja.

Limonka jak test owu wyszedl I wten dzien sie przytulali to owo do 36 godzin.
no I sa zawsze wyjatki. Ja tez chcialam sie wstrzelic w core ale teraz juz mi obojetne chce dzidziunie.

Swoja droga wlasnie znajomi poszli po urodzinach , zostal tylko jeden kolega, mama I kolezanka z corka...
A ze chcemy isc do knajpy to zaliczylismy z m numerek w kibelku hahahha...co by nie zmarnowac szansy... Jak tk pkwiedzial...smutno mi ze rano sie nie udalo , a dzidzia wazniejsza :-)
A I ze chce dziecko z uczuciem..zwiazac sie od pierwszych chwil :-) :-)
Ze nie chce pukanka hehe...
No ale dzis wyjatek :-) choc nie powiem w kibelku zle nie bylo haha :-)
Zrobilam przed chwila test ... Kreski rowne wiec mam nadzkeje ze jakby co to doplyna.

Leze w sypialni zeby plemniorki mialy szybszy zjazd haha
Ale ide juz do znajomych :-)
Dobra leseczkk milych snow

Właśnie w tym cały problem - ze mimo testu pozytywnego ( mówię o tym sikanym domowym) nie da sie wyznaczyc konkretnego dnia owulki- bo ona wystepuje 12-36 godzin po tesice pozytywnym- wiec na dobra sprawe serduszkowala sie moze w owulke - a moze przed owulka- np 1-2 dni....co z kolie moglo- ale tez nie musialo sie przelozyc na poczecie dziewczynki- bo plemniki zenskie sa bardziej wytrzymale niz meskie- dluzej zyja- mimo ze wolniej plywaja..to by sie wszystko zgadzalo- poza jednym ze wszystkie tet testy przeprowadzano pozaustrojowo- co niestety nie daje wymiernych rezultatow- bo jednak srodowisko i budowa pochwy jest tak bardzo indywidulana- ze nie daloby sie jej odtworzyc w warunkach laboratoryjnych.
Wiec tak na dobrą sprawe zawsze jest 50% szans:p

reklama
:) Akuku ja tam lubie takie nietypowe miejsca jak kibelek...sypialnia troche zabija spontanicznosc i takie szalncze pozadanie...a ja..ja troche jak facet jestem i uwielbiam takie ostre rypanko:) lubie sie nawet poobijac o scine, wcisnąc sobie gałkę do zmiany biegów w posladki, poskakac dupcią po kuchennym blacie i domykac w trakcie drzwi wejsciowe do mieszkania- i napewno jest to z milosci:D

moj maz dzis lekko zestresowany- bo jeszcze siedzi nad pomiarami- ale kupil w dordze powrtonej z pracy gluh weina...wlasnie sie grzeje z pomarancza- lykniemy sobie coby nam troszku lepiej szloooooooooooooooooo

Do góry