hej, ja wczoraj tez mialam wielka ochote na bara, a tu wieczorem grypa zoladkowa mnie dopadla i g o w no z tego. moze dzisiaj sie uda, tylko czy jeszcze mam owulacje?/ moj m wczoraj odebral wyniki posiewu nasienia i nic nie wyhodowano jest czysty, wiec kurna co jest,ze jego plemniory wymiekaja, moze rzeczywiscie stres ? mam nadzieje, ze dzsiejszy wieczor bedzie owocny, albo po poludnie, bo nie poszlam do roboty, wiec bede czekac, matyske mamy na feriach.
reklama
die_perle
Fanka BB :)
Powiem Ci ze jestem w lekkim szoku- niewyobrazam sobie zebym ewentualnym gosciom smiala sugerowac - ile ma kosztowac prezent! to szczyt zlego wychowania! masakra.....jedyne co uznaje w przypadku prezntow dla dzieci to np prosba o niekupowanie "chnskiej tandety" lepiej np puzle czy klocuszki, czy kolorowanke czy kredki! i ewentualnie ejsli dziecko nie moze jesc slodyczy to ewentualnie o to bym poprosila- ale zeby mowic ze prezent za 20 nominałow???? wiocha! jak dla mnie.
A no to mezula zna sie na robocie- dupka w gore
ja tak nie elze bo mi sie nie chce
pozatym chyba bym ubarla ze smiechu - zwlaszcza jak znam swojego meza....
boziu tak bym chciala zeby sie udalo w tym miesiacu ....
chyba mnie zaczyna łapac przygnebienie
A no to mezula zna sie na robocie- dupka w gore
boziu tak bym chciala zeby sie udalo w tym miesiacu ....
die_perle
Kasoku- DZIECKO NA FERIACH TO TERAZ BARA BARA :d superrrrrrrrrrrrrr zazdroszcze
ja mam nadzieje ze moja owulancja dotrze zanim moj Małżownik wyemigruje na drugi kontynent!!!! jeszcze tydzien czasu...mam nadzieje ze ona jest za progiem a nie ze sie odwleka w nieskonczonosc...nawet nie zakladam ewentualnosc ze moze ona w ohole nie przyjsc
ja mam nadzieje ze moja owulancja dotrze zanim moj Małżownik wyemigruje na drugi kontynent!!!! jeszcze tydzien czasu...mam nadzieje ze ona jest za progiem a nie ze sie odwleka w nieskonczonosc...nawet nie zakladam ewentualnosc ze moze ona w ohole nie przyjsc
die przyjdzie, bedzie. ja w tym miesiaxcu juz wiecej nie bede testowac owu, bo tylko sie zalamie, zobaczymy, obawiam sie, ze wczoraj byl ost raz kiedy moglam probowac bara zwazywszy, ze moj ma malo sprawnych i nalezy je czesto zapodawac, no ale wolalam nie probowac, bo jeszcze bym sie p o s r a l a czy zwymiotowala, trudno. teraz leze w lozku, mdli mnnie, brzuch boli i zstanawiam sie po czm?moze po plackach ziemniaczanych???obym do wieczora wydobrzala.
Akuku juz nie moge sie doczekac Twoich 14 dni po owulce...oj....
Die trzymam kciuki zeby owulk jak najszybciej przylazła....
Kasoku to u cebie bedzie sie działo...dzieci nie ma ,chata wolna wiec kasoku szaleje

Karola plamienie minelo?
A ja wstałam połamana , nie wiem czy mnie grypa zbiera czy co... wczoraj mi nerka nawala a dzisiaj cala slaba jestem...buuu
A powiedzcie mi kochane macie jakiś fajny pomysł na prezent dla chrzsnicy z okazji chrztu swietego? ile wogole sie teraz daje na prezent ? Bo pierwszy raz kopnal mnie taki zaszczyt a nie mam pojecia co ofiarowac i ile kaski na to poswiecic?
Die trzymam kciuki zeby owulk jak najszybciej przylazła....
Kasoku to u cebie bedzie sie działo...dzieci nie ma ,chata wolna wiec kasoku szaleje
Karola plamienie minelo?
A ja wstałam połamana , nie wiem czy mnie grypa zbiera czy co... wczoraj mi nerka nawala a dzisiaj cala slaba jestem...buuu
A powiedzcie mi kochane macie jakiś fajny pomysł na prezent dla chrzsnicy z okazji chrztu swietego? ile wogole sie teraz daje na prezent ? Bo pierwszy raz kopnal mnie taki zaszczyt a nie mam pojecia co ofiarowac i ile kaski na to poswiecic?
Ostatnia edycja:
die_perle
Smerfik my świerzo po chrzcie naszej 9 letniej cory
od chrzestnych dostala bizuterie- od grzestengo zlota branzoletke z grawerka a od chrzestnej lancuszek z zesrduszkiem takim azurowym z diamencikiem, a od nas dostala tez lancuszek z aniolkiem strozem
kasy nie dostawa.... a maluszkowi mozna kupic duzo rzeczy- od symbolicznej bizuterii po roznego rodzaju srebrne grzechotki, smoczki, pozytywki- na polskich stronach tego cala masa- razem z grawerka- bardzo ładne. a co do piniazkow- nie mam pojecia- ja preferuje prezenty materialne na pamiatke
die przeczytalam twojego bloga i moze meza wyslesz od tak na kontrolne badania, co??? niech sorawdzi zolnierzyki, ja tez sie staram od lipca i moja historia z tymi calymi przygotowaniami itp jest w morde w morde podobna do twojej, z tym, ze ja w grudniu postanowilam sprawdzic mojego, bo siebie sprawdzam co trzy miechy.
bardzo ladnie to ujelas, to samo czuje i obijam sie o kola wozkow ;0
U MNIE WIRUSOWKA TEMP MI ROSNIE I CZUJE SIE ...HM...NO WIECIE JAK, DLACZEGO???MAM SIE F U C K A C ZA PARE GODZIN.
bardzo ladnie to ujelas, to samo czuje i obijam sie o kola wozkow ;0
U MNIE WIRUSOWKA TEMP MI ROSNIE I CZUJE SIE ...HM...NO WIECIE JAK, DLACZEGO???MAM SIE F U C K A C ZA PARE GODZIN.
die_perle
ło takie np.
Srebrna Grzechotka Berło Chrzest pamiątka SREBRO (2944259304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PREZENT SREBRNA ŁYŻECZKA PAMIĄTKA PREZENT SREBRO (2944304958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przepiękny Album na Chrzest Święty PAMIĄTKA! (2904819867) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SREBRNY SMOCZEK CHRZEST CHRZCINY PREZENT+GRAWER (2948881451) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SREBRNA GRZECHOTKA CHRZEST CHRZCINY PREZENT+GRAWER (2955691336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OBRAZEK SREBRNY ANIOŁEK PREZENT NA CHRZEST (2966997086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRAWER + Pozytywka Anioł SWAROVSKI na Chrzest (2942467207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SWAROVSKI buciki na Chrzest GRAWER BOX TABLICZKA (2948889429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DeLuxe w drewnie SWAROVSKI Pozytywka Buciki GRAWER (2948995059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Złocona Srebrna GRZECHOTKA DeLuxe tabliczka GRAWER (2950690196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Srebrna Grzechotka na Chrzest Roczek SWAROVSKI (2974627692) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozytywka. Chrzest. Roczek. Niemowlak (2902655581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na Chrzest Srebrny Obrazek Matka Boska Grawer (2943680739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MUSICBOXWORLD Pozytywka koszyczek Baby Girl (2976322118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
takze spory wybor jest- od bardziej religijnych przez dzieciece po takie bizuteryjne roznosci
Srebrna Grzechotka Berło Chrzest pamiątka SREBRO (2944259304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PREZENT SREBRNA ŁYŻECZKA PAMIĄTKA PREZENT SREBRO (2944304958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przepiękny Album na Chrzest Święty PAMIĄTKA! (2904819867) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SREBRNY SMOCZEK CHRZEST CHRZCINY PREZENT+GRAWER (2948881451) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SREBRNA GRZECHOTKA CHRZEST CHRZCINY PREZENT+GRAWER (2955691336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OBRAZEK SREBRNY ANIOŁEK PREZENT NA CHRZEST (2966997086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRAWER + Pozytywka Anioł SWAROVSKI na Chrzest (2942467207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SWAROVSKI buciki na Chrzest GRAWER BOX TABLICZKA (2948889429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DeLuxe w drewnie SWAROVSKI Pozytywka Buciki GRAWER (2948995059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Złocona Srebrna GRZECHOTKA DeLuxe tabliczka GRAWER (2950690196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Srebrna Grzechotka na Chrzest Roczek SWAROVSKI (2974627692) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozytywka. Chrzest. Roczek. Niemowlak (2902655581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na Chrzest Srebrny Obrazek Matka Boska Grawer (2943680739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MUSICBOXWORLD Pozytywka koszyczek Baby Girl (2976322118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
takze spory wybor jest- od bardziej religijnych przez dzieciece po takie bizuteryjne roznosci
die_perle
Kasoku taki jest plan- w czerwcu- jelsi nic nam sie nie uda on idzie na pierwszy strzal - chciazcby z tego tytulu ze ja juz dziecko mam z poprzedniego malzenstwa, moj mąż jest odemnie młodszy o 4 lata (26 latek)
więc mam wielka nadzieje ze jego spermiki sa jędrne i bezlitosne!!!! aczkolwiek juz mamy to ustalone- do czerwca dajemy sobie czas- a w czerwcu zaczynamy konkretne badania...mam nadzieje ze do tego nie dojdzie..
reklama