die_perle
Fanka BB :)
no to jesli to ta sama osoba to ją ujawnilas i teraz siara
a jesli nie- no to będziesz chyba musiala przeprosic...tak czy siak mi to tam obojetne....jesli ktos ma potrzebe koloryzowania swojego zycia to jego sprawa....mi tym krzywdy nie robi conajwyzej sobie- bo sie moze pogubic miedzy prawdą a kłamstwem.
Kasoku kochana- no to jedziecie z tym koksem!!! a ginek bezbledny
widzisz a moze wyscie sie wczesniej w złe dni bzykolili- tak jak chyba my.....kilka dni i robi roznice....
AKUKU NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO SIE WNERWILAM!!! ale juz mi troche lepiej- zadzwonilam i jutro pojade pote recepte bo dzis to nie mam ochoty- pojde na to spotkanie z kolezankami nic nie bede odwolywac, zjem cos fajnego na miescie kupie sobie cos na pocieszenie a meza pociagne do odpowiedzilanosci finansowej za moje nakupu w celach rekompenstay- zeby mnie tak zdraznic na dzien przed urodzinami...dupek!- no a do tego dzis ma przyjsc mojprezent urodzinowy to ja tu musze byc zeby go odebrac- recepta nie zajc- jutro ja odbiore- a i z tortem powinnam zdazyc!
Kasoku kochana- no to jedziecie z tym koksem!!! a ginek bezbledny
AKUKU NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO SIE WNERWILAM!!! ale juz mi troche lepiej- zadzwonilam i jutro pojade pote recepte bo dzis to nie mam ochoty- pojde na to spotkanie z kolezankami nic nie bede odwolywac, zjem cos fajnego na miescie kupie sobie cos na pocieszenie a meza pociagne do odpowiedzilanosci finansowej za moje nakupu w celach rekompenstay- zeby mnie tak zdraznic na dzien przed urodzinami...dupek!- no a do tego dzis ma przyjsc mojprezent urodzinowy to ja tu musze byc zeby go odebrac- recepta nie zajc- jutro ja odbiore- a i z tortem powinnam zdazyc!