reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no to jesli to ta sama osoba to ją ujawnilas i teraz siara:p a jesli nie- no to będziesz chyba musiala przeprosic...tak czy siak mi to tam obojetne....jesli ktos ma potrzebe koloryzowania swojego zycia to jego sprawa....mi tym krzywdy nie robi conajwyzej sobie- bo sie moze pogubic miedzy prawdą a kłamstwem.

Kasoku kochana- no to jedziecie z tym koksem!!! a ginek bezbledny:) widzisz a moze wyscie sie wczesniej w złe dni bzykolili- tak jak chyba my.....kilka dni i robi roznice....

AKUKU NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO SIE WNERWILAM!!! ale juz mi troche lepiej- zadzwonilam i jutro pojade pote recepte bo dzis to nie mam ochoty- pojde na to spotkanie z kolezankami nic nie bede odwolywac, zjem cos fajnego na miescie kupie sobie cos na pocieszenie a meza pociagne do odpowiedzilanosci finansowej za moje nakupu w celach rekompenstay- zeby mnie tak zdraznic na dzien przed urodzinami...dupek!- no a do tego dzis ma przyjsc mojprezent urodzinowy to ja tu musze byc zeby go odebrac- recepta nie zajc- jutro ja odbiore- a i z tortem powinnam zdazyc!

reklama
Oczywiście że przeproszę. Jestem dorosłą osobą. Jednak jedynie wtedy kiedy okaże się że to nie była prawda. A postanowiłam to ujawnić tylko i wyłącznie dlatego że swoim gadaniem sprawiała przykrośc innym i to wszystko. Nie obchodzi mnie to co wypisuje dopóki nie godzi w innych i w ich uczucia. A jeśli nie chcecie sprawdzać to przecież Was nie zmuszę. Poddaję to wszystko tylko i wyłącznie pod Waszą rozwagę.

sek w tym die, ze moj cykl bl w maire normalny 25 dniowy i jajeczkowalam tak 11 dc wiec od lipca uskutecznialam jazde od 9 dc tak do 15 dc, ale najbezpieczniej bedzie chyba przez caly cykl tak co 2-3 dzien, jak planowlam zajsc z matyska to pamietam, ze jak poczulam jajnik prazy byla jazda codzienna tak przez 4 dni no i sie udalo, ale teraz mam jeszcze jeden szczegolik, ktory musze brac pod uwage, jefgo plemniory :(, a gin faktycznie smieszny, facet ma 43 lata i taki zabojczy wasik, poza tym co mi tam i tak mnie juz poznal doglebnie. hahahbhuhahahbhuhaaa:-D

hej dziewczynki, die, ale masz jazde, tylko wiesz co niestety my sie wsciekamy i wygladamy przy tym jak szalone dziwaczki i nasi sie z tego smieja i palcem kreca na swira, wiem cos o tym, bo ja tez mojego za to gonie, teraz mu mowie zeby w koncu zalatwil przeglad auta ,bo za trzy dni juz nim nie bedziemy mogli jezdzic.

annie jezeli tak jest faktycznie jak piszesz o pam_x_pam to i tak nic na to nie poradzimy, tu jest wirtualny swiat, wiec dopoki nikomu tym co robi nie sprawia przykrosci to niech sobie pisze, moze taka zmiana tozsamosci jej pomaga??/nie wiem nie bede sie za bardzo tym podniecac i ja sprawdzac, ja tu jestem po to zeby z kims popisac, z kims kto ma na dzien dzisiejszy podobne problemy do moich, bo zdaje sobie sprawe, ze w realu juz moge byc meczaca dla innych.

a co do mnie, to wczoraj bylo riki tiki jak to akuku nazwala i zobaczymy, boze moze te plemniory sie chociaz troszke ruszyly, bo mnie rzeczywiscie kluje w podbrzuszu jak na owulacje, ja pitole ale mam jazde.

ale mnie akurat drażnią takie osoby które są bajkopisarkami :no: bo to są na ogół czyjeś tragedie i taka osoba podpisuje je sobie,spotkałam się z tym na innych forach...
Ale tak jak piszesz,to wirtualny świat i nie wiemy kto jest kim,kto koloryzuje swoje życie a kto nie...niestety.

annie a jaka przykrosc sprawila, tzn urazila kogos, bo w naszym watku nikogo nie urazila, wrecz pociesza.

ja sprawdzilam te linki, ktore podalas i faktycznie cos w tym jest, ale tak jak pisalam coz mozemy????

anabelko witaj, byl taki p[rzypadek, ze facet po 40 udawal seksownego 18 latka , a kobitka rowniez po 40 udawala rowniez 18 latke i konca koncow skonczylo sie zabojstwem jednego forumowicza, oczywiscie akcja odbyla sie w USA, wiec tam wszystko jest mozliwe.

Ostatnia edycja:
mi sie tez jakos wydawalo ze u mnie wsyztko w terminie okres co 30-31 dni....wiec staranka ok 14-18 dc ...ale potem sie okazalo ze jednak ja nie mamm 30 dniowych cykli tylko 34-35 dniowe bo liczylam juz nowy cykl jak dostawlam tych moich palien przedmiesiaczkowych- takze prawdopodobnie przez 6 miesiecy robilismy to o niewczasie.... a co do tego poprostu uprawiana sieksu- niepatrzac na dni- tylko sie kochajac najczesciej jak sie da...chyba to jest naprawde dobry sposob! pod warunkiem ze zawodniki sa dosyc jurne- ale moiwlas ze juz im lepiej...wiec glowa do gory nogi szeroko i daaaaaaaaaaaawajta!

mysle ze dzieki Annie sprawa sie sama rozwiaze- bo jelsi tak jest to prawdopodbnie juz wiecej nas Pam nieodwiedzi (szkoda bo ja lubilam)..... a to ze nigdy nie wiadomo z kim sie pisze, kto siedzi po drugiej stronie....to prawda swieta prawda i zawsze wkazdym przypadku trzeba miec wszytko w cudzyslowiu....internet wrecz prowokuje do koloryzowania, naginania faktow, wymyslaniaia dzikich scenariuszy- jasne nikt nie lubi byc oszukiwany- to jest denerwujace oraz czesto gesto potrafi sprawic przykrosc...ale to bardziej w realu- w internecie poprpstu trzeba miec zdrowy dystans i tyle....
no ale niesciemnaijmy sobie zbytnio moje kochane- lekkie koloryzowanie coby sie lepiej czytalo- jak najbardziej:p ale niech was -nas tez nieponosi:D

przyszedl moj prezent!!!! jest wielki! ciekawe co to ide rozpakowac:D

mysle ze dzieki Annie sprawa sie sama rozwiaze- bo jelsi tak jest to prawdopodbnie juz wiecej nas Pam nieodwiedzi (szkoda bo ja lubilam)..... a to ze nigdy nie wiadomo z kim sie pisze, kto siedzi po drugiej stronie....to prawda swieta prawda i zawsze wkazdym przypadku trzeba miec wszytko w cudzyslowiu....internet wrecz prowokuje do koloryzowania, naginania faktow, wymyslaniaia dzikich scenariuszy- jasne nikt nie lubi byc oszukiwany- to jest denerwujace oraz czesto gesto potrafi sprawic przykrosc...ale to bardziej w realu- w internecie poprpstu trzeba miec zdrowy dystans i tyle....
no ale niesciemnaijmy sobie zbytnio moje kochane- lekkie koloryzowanie coby sie lepiej czytalo- jak najbardziej:p ale niech was -nas tez nieponosi:D

przyszedl moj prezent!!!! jest wielki! ciekawe co to ide rozpakowac:D

co to ? :-)

reklama
Dobra juz sie nie gniewam na męża kupił mi moja wymarzoną ławęęęęęęęęęęę!!!! ława.jpg tylko moja ma jeszcze póleczke na dole na gazetki:)

Do góry