reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die perle no ja przez ponad pol roku tempki nie mierzylam tylko wyliczalam dni plodne, a okazuje sie.chyba ze u mnie wyliczenia moge sobie w tylek wsadzic :-)
Wiec pocieszam sie ze moze teraz starania nie beda tak dlugie bo opieram sie na witaminkach testach kalendarzu temperaturach sluzie... Szyjki badac nie umiem.

ja też mogłam sobie wsadzić,pomogło u mnie mierzenie temperatury...
a badania szyjki można się szybko nauczyć,ale potrzeba na to jeden lub 2 cykle i niestety podczas okresu trzeba tam palucha wsadzić na początku by wiedzieć co to sz.m otwarta i miękka

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny, no i bylam u gina i wyobrazcie sobie, ze mam wlasnie owulacje :szok::szok::szok: w 34 dc dlatego tyle tego sluzu, zalewa mnie normalnie, poza tym grzyba wypedzilam i USG oki, wiec odetchnelam z ulga, tylko dlaczego testy owu negatywy tym razem????porabane. Znowu mam popgrzeb jutro, moja ciotka zmarla, jezu wysyp pogrzebow :-(

kasoku
kochana no to działaj działaj :) piękny śluzik to i pewnie coś z tego wyjdzie :):tak: trzymam mocno kciuki.
ja w sumie zaczęłam się zastanawiać czy chce kolejne dziecko... marzą mi się wakacje nad morzem... a jak będe w ciąży to nici z wakacji, no i praca moja własna firma , głowa mi pęka od pomysłów ale co jak kasy nie ma a z dwójką chyba nie dam rady firmy założyć?? jeszcze kupno mieszkania nas czeka ale czy będzie nas stać przy dwójce dzieci na spłacanie kredytu ?? no i tak o to jestem miedzy młotem a kowadłem nie wiem co mam myśleć czy mam się starać czy nie.... czarna dziura w mózgu...

co więcej jakimś dziwnym trafem od 4 dni ide na luzie do pracy olewam to że komuś się coś nie podoba i nawet zaczęłam ją lubić :eek: jestem jakaś szurnięta daję słowo... albo mi już odwaliło

witaj missiissku fajnie, ze wrocilas do nas, ja tez juz zluzowalam, a zobaczysz jak juz bedziesz myslami kompletnie gdzies indziej dwie kreski pojawia sie jak ta lala, tak zawsze jest, dzisiaj gin powiedzial mi, zejak chce moze mi zrobic dzidzi, bo ja plodna jestem az za...zdumialo mnie to, ale wole mojego biednego meza, ktory jaja kuruje i kuruje i oby wykurowal...

hehe kasoku to Ci niezłą propozycje dał ten twój niegrzeczny gin- a przystojny chociaż jakiś ?? ;-)
ja w sumie się zastanawiam czy nie pominąć tego cyklu, ale sama nie wiem bo znając moje nastroje to teraz jest tk a przylezie ktoś kto mnie wnerwi masakrycznie i będzie znów płacz i lament ze na l4 chce... mam nadzieje że mi przedłuży w ogole umowy w marcu bo jak bede w ciaży a mnie zwolni to już w ogóle jaja będą...

Akuku to jutro już bedzie ten dzień;)

Kasoku ale jaja..czekasz na okres a tu prosze owulacja dopiero .... to bawcie się dobrze;):-) ja tam trzymam kciuki za zolnierzyki Twojego M ... napewno bedzie dobrze:-p

Anabelka ja tez szyjki badać nie umiem... buuu

missiissku jak zaciazysz to nie ma prawa cie zwolnic, bedziesz chroniona od momentu poczecia, wiem cos o tym, bo mialam przeboje z moim szefem jak zaciazylam i wygralam.

reklama
czyli jak ja mu nie powiem ze w ciazy jestem a on mi powie sorry ale nie przedłuzam ci umowy ty jak mu powiem ze w ciazy jestem to ide na l4 i do dnia porodu mam umowe?? ja myslalam ze to tyylko w trakcie umowy cie zwolnic nie moze jak się sama skończyła to ma takie prawo. hmmm fajnie :tak:

Do góry