reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

100_1136.jpg Przywitanie Victorka :)
100_1168.jpgtylko tak spalismy :D
100_1285.jpgzaraz po "bufecie"
100_1306.jpgbuziaczki
100_2386.jpgAlex po kapieli :D
100_7891.jpgpomocnik przy remoncie :)
100_8245.jpgpodaj mi mleko kobieto!!
100_8531.jpgmały dzentelmen na golasa haha (nie wiem czy bedzie zadowolony ze komus to pokazuje )
101_0067.jpgmale śmieszki
101_0326.jpgbuju buju :)

reklama
101_0406.jpgw chmurch :):)
101_0411.jpgz mamusia (jak widać zadowolony)
101_0453.jpg akuku
101_1682.jpg w zakopanym :)
101_3323.jpgdzieci juz spakowane :)
2012-10-19 16.48.22.jpgVictorek
2012-10-19 16.48.26.jpgAlex
DSC01611.jpga to zdjecie na pocztowke :)
DSCF0222.jpgnawet banany jemy razem
DSCF0595.jpgzawsze razem :):)

anabelka - taki spadek może oznaczać zagnieżdżenie ponieważ w tym momencie najczęściej spada temperaturę, czyli lekko spada progestereon po to żeby zrobić duży wyrzut progesteronu i takie zjawisko jakoś się fachowo nazywa ale nie pamiętam. Generalnie przy zagnieżdżeniu robi się pik.

Akuku - najlepsze jest zdjęcie jak wystaje głowa z pralki :-D

anabelka - taki spadek może oznaczać zagnieżdżenie ponieważ w tym momencie najczęściej spada temperaturę, czyli lekko spada progestereon po to żeby zrobić duży wyrzut progesteronu i takie zjawisko jakoś się fachowo nazywa ale nie pamiętam. Generalnie przy zagnieżdżeniu robi się pik.

Akuku - najlepsze jest zdjęcie jak wystaje głowa z pralki :-D

lori jeszce mam gdzies takie jak Alex siedzial na kuchence na patelni hehe :p:p tylko nie moglam znalesc ogolnie z nim mozna bylo takie smieszne rzeczy robic :p
bo on uwielbial aparat :p zreszta ja sie smieje ze czesto mam takie ujecia ze jak szybko przesowa to wyglada jak film :p bo ja milion zdjec pstrykalam :p

Witam i ja w złym nastroju. Ehhh, aż mnie serce boli. Dlaczego mi sie nie udaje?

Akuku- sliczni chłopcy i bardzo do siebie podobni. Ty też fajna babeczka jesteś.
Tili- jak się trzymasz? Ja jeszcze nie mam i wydaje mi się ,że może mi sie przesunąć ciut. Ehhhh Już niech przyjdzie. Chyba w tym cyklu testy owu sobie odpuszcze, będę sama tempkę mierzyć. Jeszcze się okaże.

Lori - ja odpuszczam na jakis czas
najwczesniej zaczniemy po wakacjach ale to juz czas pokaze

Jak po badaniach????

Emailo - u mnie dalej nic;-) ale sie nie zalamuje,
i wlasnie ja dlatego bede mierzyc temperature
bo gdybym jej nie mierzyla caly czas bym wierzyla, ze moze sie udalo i wydala fortune na testy
a tak przynajmniej jestem spokojna:tak:

i nie zalamuj sie Slonce... uda sie w koncu,uda:tak:

Akuku - Ty wiesz, ze ja uwielbiam Twoich chlopcow :*

reklama
dziekuje dziewczynki dziekuje :):)

Emalia wiem jak to jest :( co miesiac sie zalamuje, ale pozniej znowu przychodzi czas ze chce sie starac., bo moze ten bedzie udany :) i zal mi zawsze jakis cykl odlozyc :)

ja dzis robie wafelki dzieciom :)

chcialam zrobic chlebek ale musialabym na zakupy jechac a nei chce mi sie a tymbardziej z dziecmi :) wiec zjemu buleczki jutro gotowe mam w zamrazalniku.

Ide sprzatac bo nie lubie jak ktos przyjezdza i mam cos nie zrobione :p
lubie miec na cycus glancus :)
choc juz czasu tyle nie mam ale znajac siebie piorko w dupke i jechane :D hehe

dobra zmykam chatke opozadzic... a ja chce wieksze ??omg jak ja dam rade hahaha

Do góry