reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta ta... lekarz wyslal list do szpitala w zeszly piatek i musze czekac az oni beda mieli 10 minut zeby pomazac mnie zelem zrobic usg ramienia , naciac srkure i wyciagnac ten implant i zalozyc szew... maxymalnie 20 minut robioty... ale coz.. oni strasznie zajeci :-D ale nawet jak w przyszlym tygodniu sie doczekam to nie ma mowy o starankach bo vxekam na operacje nogi i dopiero po tym bo nie chce ryzykowac :tak:

reklama
Akuku pomyśl tak że tej się udało a wejdź na kilka for i na działy gdzie są staraczki to zobaczych jak wiele ich jest :tak: zobacz ile Nas tu jest,wg mnie pokolei będziemy zaciążać

Pam oby znalezli czas jak najszybciej I wyjeli Ci to dziadostwo...mam znajoma ktora dala sobie go wszyc I po dwóch miechach kazala go wyjac,bo krwawila prawie caly czas tzn dzien plamila a nastepne dwa krwawila ...ten implant jest nowa forma antykoncepcji I jak dla mnie jest totalnym niewypalem :zawstydzona/y:

Aj ja wiem ze w koncu zajde ale trace nadzieje :-(
No nic czekam na plodniaki I wtedy bede myslec :-)
Dzis mam zly dzien bo glowa od rana boli...pulsuje :-(
Musze sie wziasc w garsc I moze teraz jak znajoma przyjedzie na tydzien to nie bede myslec :-)

Ja leze w lozkh ogladam magde m I zajadam sid chipsami ::/:/ a dzieci rysuja ogladaja bajki I jedza zelki..
Na obiadek rybka z warzywami wszystko na parze.

Edyta teraz tez tak uwazam.... wtedy myslalam ze spoko bo nie musze myslec... ja tabletek nie biore bo bym wiecznie zapominala a zreszta mam czeste problemy z zoladkiem wiec pewnie zle by sie wchlonely itp itd..... twoja kolezanka przynajmniej miala krwawienia ja mialam wsadzony w pierwszy dzien @ i ostatni... wsadzony mialam rano na drugi dzien juz @ nie bylo i juz 3 miesiace nie mam... pewnie mnie zaleje jak mi wyciagna...:zawstydzona/y: wogole teraz jak czytam to w anglii (nie pamietam kiedy) byla z nimi azkja bo na 1000 wsadzonych 600 kobiet zaszlo w ciaze w ciagu 2-3 miesiecy uzywania...

Akuku co jak co ale nie zjem jedzenia zrobionego na parze,jakus czas temu kupilam parowar ale stoi w szawce bo mi jedzonko z niego nie smakuje,wole tradycyjne jedzonko...jednyna potrawa ktora zjem sa pampuchy ( kluchy na parze ) :-D

A ja lubie na parze :-D najlepiej warzywka... i kurczaka.... ryby jeszcze nie probowalam. Takie na parze(zwlaszcza warzywa) ma wiecej witamin bo sie nie wyplukuja w wodzie :tak:

reklama
Edyta ja lubi warzywa I kurczaczka, rybe yroche mniej, ale odziwo dzoeci lubia:-) no I zdrowo

A ja lubie na parze :-D najlepiej warzywka... i kurczaka.... ryby jeszcze nie probowalam. Takie na parze(zwlaszcza warzywa) ma wiecej witamin bo sie nie wyplukuja w wodzie :tak:
:-D

Ja wiem że sa zdrowe,wole zjesc surowe niz zrobione na parze

Do góry