reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzien dobry Kochane :*

Pobudka spiochy :D

Emalia kochana moja jestem :* wlocze sie po domu jakos nie moge za nic sie zabrac :( Mam taki metlik w glowie :/

reklama
Hej dziewczęta :-)
Prawie ładna pogoda za oknem więc sie nie smucić!
Ja już okna umyłam, dziecko śpi i sie obijam:sorry2:. No przespana do 5.30. Więc jest dobrze, ale jednak wolałbym trochę więcej niż 5 godzin spać. Może syn kiedyś mi da pospać

Mamolinka - a czemu mętlik, nie smutaj:tak:

własnie się zbudził z płaczem..

krowkabordo po pierwsze 3 dzien wychodzimi mi test owu pozytywny a druga sprawa tempka :/ jak budze sie w nocy do mlodej o 4-5 to staram sie mierzyc temp. i np. dzisiaj mialam 36,5 a jak wstaje wyspana o 7-8 i mierze mam wtedy 36.9 i mam juz tak drugi dzien... Niewiem, ktora mam zapisywac :/ I w ogole dzisiaj od rana deszcz pada , nie mam weny na nic :/

Krowkabordo dziekuje Kochana za pozytywne wibracje ;) Kopnelam sie w tylek i nie bede na zapas sie zamartwiala, co ma byc to bedzie, ale nie ukrywam jestem dobrej aczkolwiek troszke watpliwej mysli ;)

Ide bigosik gotowac ;)

jaaa
ale lecicie
jak ja was nadrobie w poniedzialek??
a moze mi sie dzisiaj wieczorkiem uda

podkrece tylko temat seksu..
ja chyba musze pokazac to mojemu :tak:
my sie kochamy 3 albo 4 razy w tyg a dla mojego to za malo :szok:
czasem 2 razy albo 3 razy dziennie by mogl
ale + jest taki, ze ja mam 95% orgazmy i w wiekszosci dochodzimy razem
wiec na to nie narzekam
kochany mysli o mnie zawsze
te 5% to jest wtedy kiedy mi sie nie chce i tylko, ze tak powiem 'dopuszcze' by sie zrelaksowal hehe
wtedy mi sie dochodzic nie chce:biggrin2:

Mamolinka - dzialaj, tempka sie nie przejmuj :tak:

ja sie troszke zastanawiam bo jade na silnych antybiotykach na infekcje zeba i tak mysle czy by moze nie odpuscic sobie w tym miesiacu coby to antybiotyki nie zaszkodzily owulacji albo zagniezdzaniu..

nie wiem :-(

poza tym u mnie testy chyba jednak nie wychodza, pobolewanie jest dalej, ale zero jakiegos tam sluzu
wiec glupieje :sorry2:

za to wczoraj z mezem poszalelismy po pracy :zawstydzona/y:
zaczelo sie cieplym prysznicem o 14.30, potem wanna a skonczylo sie lozkiem hihi
tak to ja dzieci moge robic :tak:

o 17 odebralismy pociechy ze szkoly/przedszkola

dzisiaj malzon w pracy, nadgodziny strzela (na motor sobie chlopak zbiera ;-))
a ja bawie i gotuje
dom caly juz posprzatany
w sumie to ladnie ogarnelam sytuacje

nawet na komputer czas sie znalazl :-)

mamolinka- bigosik ugotuj i wyślij do mnie, a sobie może jakiejś zupki lubczykowej nagotuj na wieczór:-D owocnego przytulania kochana- kciuki trzymam:tak:

Dziekuje dziewczyny jestescie naprawde kochane !!!!!! Z Wami jest o wiele lzej i lepiej przez to wszystko przechodzic :*

Pandorka wlasnie a masz przepis to chetnie skorzystam ? :D Daj adres wysle poczta za pare dni dojdzie :p

reklama
Hej dziewczynki :-)
No ja też raczej weny dzisiaj na nic nie mam... Poleżałam w łóżku do 14:30,potem P.mnie wyrzucił,żeby iść do sklepu (niby dlaczego nie może iść sam...weekend bez dziecka,a on mi jakieś dziwne wycieczki 30 m od domu robi :dry::-D).
Taką zupkę z lubczykiem też chętnie przyjmę,ale to jak @ się skończy.:-)
mamolinka ty mi tu nie fanzol, tylko proszę się natentychmiast uśmiechnąć i do dzieła z mężulkiem :-D albo jak któraś tu napisała: jak nie,to nie ma obiadu haha :-D
Ja mam gulasz dzisiaj,ale póki co,objadam się pączkami. Hmmm chyba jeszcze chipsy i paluszki zakupię na resztę dnia przed TV.:-D

Do góry