reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
pobolewa mnie jajnik, mam chcice, a tu dopiero dzisiaj okres skonczylam, oj wydaje mi sie, ze na maxa jestem rozregulowana hormonalnie...hm...

pandora, krowkabordo dzięki :* wiem,wiem,nie martwię się,na listopad z tymi płodnymi spokojnie się załapię :-)
kasoku to już pół buteleczki za tobą? nooo,to nie dziwię się,że chcica coraz większa :-D:-Dale to dobrze.
emalia słoneczko kochane,miło cię tu widzieć, widzisz jak mamolinka o nas dba :*
A mnie z tej @ tak brzuch napieprza...zeżarłam 2 tabletki, trochę pomogło i pociesza mnie fakt,że jutro już nie będzie bolało.:no: Jestem jakaś padnięta...podróż z młodą do matki,opóźnienie pociągu,powrót,pociąg odwołany,kombinowanie z innymi połączeniami i jeszcze zimnooo... Wprost uwielbiam takie dni.;/ Ach,no i oczywiście jeszcze plus bolący brzuch.:crazy:
Ale marudzę hehe :-D,no ale jakiś mam dzień dzisiaj taki do dupy. Jutro zawzięłam się,że robię w końcu remanent w ubraniach mojego dziecka,a jest tego sporo.:szok: No,ale skoro młodej nie ma,to spokojnie sobie to zrobię.;-)
A co do charakterów naszych m,to w sumie mój też taki raczej bosik, zadziorny i uparty,ale mamy dziewuszkę. ;-) Zobaczymy co wyjdzie z drugiego. Tzn.najpierw muszę się zapylić,a potem będę się przez pół ciąży zastanawiać czy na różowo,czy na niebiesko.:-D:-D
A,mamolinka śpij dobrze,no i kombinuj,kombinuj :-)

Pandora czasami sie zastanawiam jak to ze mna jest, bo prawie codziennie chodze z tonowym klocem na plecach, na maxa wykonczona. dzisiaj wrocilam z Wawy, co prawda mialam intensywny tydzien, ale kurde az do tego stopnia???

jest po 22 to mogę się szczerze wypowiedzieć:-D ze mną to jest tak że z przytulanek mam średnią przyjemność bo rzadko miewam orgazmy:zawstydzona/y: no i jak mam wybór bara bara czy spanie to jasne jest że wolę się wyspać, efekt jest taki że T chciałby codziennie więc ja codziennie czuję się zmęczona i unikam przytulanek:zawstydzona/y:

Karociu- kochana ty moja, zas razem jesteśmy w naszych rozterkach. oby tym razem nam sie udało :* :* :* Oj ta nasza Mamolincia dba o nas, tak tak to prawda :* Pewnie sie juz dopadła do swojego "brudaska" :-D
Pandorka- witaj w klubie. Ja tez nie miewam orgazmów, aczkolwiek czasami sprawia mi to przyjemność :-p
kasoku- jak ci sie chc to sobie ulżyj :-D szkoda stresu.

To ja jestem egoistka, bo gdybym przy zblizeniu nie dostala orgazmu chyba bym oszalala, tak wiec ze wszystkimi moimi chlopami mialam , zawsze tak to robie w lozku, zebym to ja dostala, a potem mysle o M, straszne prawda??/ale za to mam zawsze i oby tak zostalo

reklama
Do góry