reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hehe no tak to moglby by sposob - brak obiadu :D Ale mlodej nie moge glodzic za grzechy tatusia :p

Hmmm.... ja tez mam ochote dzisiaj spedzic caly dzien przed TV z winkiem, chipsami, czekoladka.... Ale to dopiero ewentualnie po 19 jak mloda pojdzie spac. A po prowiant musiala bym do sklepu isc, tylko tak cholernie mi sie nie chce :/ A stary moj byl juz dzisiaj po zakupy, wiec nie wygonie go drugi raz :-(

Ktora ma za duzo sily dzisiaj ? Chetnie pozycze bo chyba usne na stojaco... Czuje sie jak jakis flegmatyk albo i gorzej :wściekła/y:

reklama
satchkat kochana,to trzymam kciuki mocno i do dzieła! ;-)
mamolinka ech...ja się właśnie pokłóciłam z P.,wyszedł z domu,a w ogóle dla zabicia czasu gram na facebooku w taką fajną grę Song Pop,że się zgaduje piosenki z różnych kategorii...z innymi graczami oczywiście,fajna zabawa,taka inna ;) polecam na nudę :-)

Satchkat Kochana trzymam kciuki !! Dobrze majstujcie ;)

Karotka ja dzisiaj caly dzien w lozku przelezalam, wstawalam tylko zamieszkac bigosik... Masakra ja tez jakas taka uszczypliwa jestem caly dzien dla P. wydaje mi sie, ze rozumie moje humorki, ten niepokoj, strach itd. Ooo powiadasz gierka, zaraz zobacze co to :D

Ahh moja mloda udana, tak to zawsze ucieka od naszej papugi a teraz siedzi i ze swojej buzi ja karmi , cudak maly

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny wczoraj nic nie bylo niestety, a potem juz usnelam, dzisiaj kursuje ,wiec bede sledzic co i jak, trzymam kciuki za owulke.

mamolinka no zobacz,może zaraz zagramy razem haha :-) Mój P. chyba nie rozumie jednak do końca tych moich humorków,zrzuca wszystko na @,no może po części ma rację,bo rzeczywiście w tym okresie zazwyczaj jestem bardzo drażliwa...Z drugiej strony jestem SAMA W DOMU,jak Kevin hahaha :-D:-D Bez dziecka,bez faceta...no raj po prostu.:-)

karotka ja jeszcze niewiem o co tam chodzi jak zaczac hahaha :D Moj P. tez nigdy nie rozumial jakos tez, ze mam burze hormonow,a teraz jakos wyjatkowo milczy i nie odpowiada na moje glupie docinki :p

mamolinka bo chłopy tak już mają :-p a w tej grze szybciutko się połapiesz...angielski znasz,więc tam wszystko ładnie jest napisane..dawaj :-D tak na odstresowanie

reklama
A tak w ogóle,to skoro okres mi się spoźnił o tydzień,to powinnam liczyć dni płodne od 1 dnia cyklu,jak zwykle,czy mam uwzględnić to opóźnienie?:confused: bo już sama nie wiem. Jak wspominałam,zazwyczaj mam regularnie co 28 dni,teraz wyszła taka takspodzianka,ale myślę,że może jednak policzę od wczoraj,czyli 1 dnia cyklu i co ma być,to będzie...hm?
A w ogóle,to co tak cicho? Pomijając mamolinkę :-) bo ona kochana zawsze się pojawia akurat jak mam zły humor albo po prostu jakoś źle mi jest..kurczę,tak mi dobrze z wami na tym forum. Chciałabym,żebyśmy się trzymały tu razem jak najdłużej,o ile się da. Ojjj,moje 2 piwka dają o sobie znać,bo zaczynam być baaaardzo wylewna haha :-)

Do góry