reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

u mnie tez dziwna rzecz bo jestem w 8dc a ja czuje swoje jajniki, a to prawy a to lewy.. :szok: czyzby mi pracowaly zeby 14dc wydalic piekne jajeczko ???:-D:-D:-D

Edyta - hehe ja tez na zakupy bez auta sie nie wybieram ;-)

reklama
ale skrobiecie tutaj laski:)
widzę że przygotowania do świąt pełną parą..ja też muszę zacząć przygotowania do pakowania....ale najpierw na zakupy obiadowe i musze jeszcze kupić taką specjalną kartkę do której się pakuje GUTSCHEIN bo kupiłam swemu Jużmężowi pod choinke właśnie taki gutschein- na kłady- będzie mógł sobie przejechać 150 km na kładzie:p mój małżownik jest naukowcem....i uwielbia jeździć na kładach- taki naukowiec z pasją nastolatka- więc myślę że mu sprawie przyjemność takim prezentem:p

akuku
masakra szał świąteczny widze zawładnął tobą :):-) ja bym chciała też w taki szał wpaść ale jkurde sama pracuje w salonie i od wczoraj do wigili do godziny 15 tej jestemw pracy :-( choinke mąż z jaskiem moim ubrali a mama tylko na kolecje przychodzi aż mi smutno :zawstydzona/y: nawet niedzieli nie mam wolnej przed świętami... masakra jakaś totalna. dobrze ze świeta u mamy więc ona wszystko przygotuje.

edycia
podziwiam cię 4 dziecko wow :) ja bym chyba nie dała rady :tak: ale ze 3 to bym chciała mieć., 24 latka mi stuknie i tak jak będe miałą z 28 to sobie jeszcze może 3 zrobimy :-D ale to zabrzmiało ... o ile mojego m żołnierze wytrzymają to porcje nikotyny i piwska jaką im dostarcza.

tiluchna
ja też się zastanawiałam czy chce 2 gi i teraz mam wątpliwości jak jasiek się drze po nocach noc w noc i nie spimy , ale jak przychodzi i mówi kocham i przytula się i zaraz ucieka to poprostu nie mam serca i chciałabym kolejne :) ja mam plan dzidzia a później swoja firma :) nmam nadzieje że wypali tylko trzeba zacząć od pierwszego....

jajnik lewy mnie naparza. ostatnio bolał mnie prawy i z niego chyba była owulacja albo z dwóch :eek: bo na owu dwa bolały.... no a 8 dni po owu bolało mnie po porawej stronie i jajnik i pachwina a teraz z lewej.... zwariuje do jutra chyba.... jeszcze jak kobitka mi wyniki przyniesie i się okaze ze lipa to ja będe jutro strzelać do ludzi :-(

u mnie tez dziwna rzecz bo jestem w 8dc a ja czuje swoje jajniki, a to prawy a to lewy.. :szok: czyzby mi pracowaly zeby 14dc wydalic piekne jajeczko ???:-D:-D:-D

Edyta - hehe ja tez na zakupy bez auta sie nie wybieram ;-)

Dobrze ze je czujesz widocznie castangus i inne witaminki dzialaja ,tylko sie cieszyc ;-)

mnie tez kłują jajniki- wczoraj też coś tam czułąm dziś też....i mam syfy na gębie- masakra ;/ i nic mi się nie chce! Już bym chciała byc w Polsce :)

Missiiss - daj znac jaki salo to bede omijac z daleka hehe :-D
a na powaznie mam nadzieje, ze zamiast strzelac to bedziesz wszystkich przytulac z radosci :tak:

ohh.. ja tez mam kupe planow jesli chodzi o te ciaze
gdyby teraz udalo mi sie zajsc to moglabym juz na wolne pojsc od lipca i wypisac mojego synka z prywatnego przedszkola - bo od wrzesnia idzie do zerowki i zaoszczedzic na lipcu i sierpniu kupe kasy, a i tak cora bedzie w domku bo wakacje
spedzilibysmy sobie wajnie lato w trojeczke :tak:
i od wrzesnia oboje w szkole od 9 do 15 a ja z maluszkiem
a po 12 miesiacach chce wrocic tylko na 3/4 albo 1/2 etatu
i maja obowiazek sie zgodzic :tak:
bo teraz mi sie nie zgodzili ( ze wzgledu na brak osoby ktora moglaby mnie zastepowac) a po macierzynskim i tak beda uz mialy osobe ktora za mnie bedzie siedziec 9 miesiecy, wyszkolona, wiec sie podzielimy etatem :-D
ja lubie prace a strasznie dlugo bo od 9-17
cale zycie ucieka przed nosem :tak:
chcialabym wiecej czasu z dziecmi byc

Dobrze ze je czujesz widocznie castangus i inne witaminki dzialaja ,tylko sie cieszyc ;-)

Edytko masz jakąś większą wiedzę- praktyczną- bo teorie poczytałam - w sprawie działania tego niepokalnaka mnisiego??? ja biore pierwszy cykl od 7 dnia cyklu....nie odczuwam póki co niczego innego niż wcześniej...ale się naczytałam że kobietki z tym castangusem w ciaze zachodzą aż miło...no to mam taką cichą nadzieje- że on jakieś cuda czyni...

Miissii a no mysle o czwartym :-p jakbym mieszkala w Pl to pewnie bym zaprzestala na 3 dzieciaczkow ale tu gdzie mieszkam zeyje sie o niebo lepiej wiec nie bede sobie odmawiac spelnienia marzen ;-)

Die ja nigdy nie wspomagalam sie castangusem ani innymi specyfikami,z tego co czytalam to dobrze jak czuc jajniki bo to znaczy ze pracuja ...

Die - mam nadzieje, ze nam obu pomoze :tak:

ja jestem bardzo zdziwiona bo nigdy mnie jeszcze tak wczesnie nie bolalo
takie troszke tez pobolewania na @ :eek: no ale w 8dc to smiechu warte wiec sobie tak tlumacze ze mi tam to pracuje

no i te moje pryszcze to juz mnie smiesza:baffled: ostatni raz tak chyba mialam jak mialam 14 lat :rofl2:

reklama
Tiluchna castangus jest na wyregulowanie cyklu wiec tak mysle ze mozesz wczesniej robic testy owu ,bo nigdy nie wiadomo czy Ci sie cykl nie skroci i o ile :tak:

Do góry