reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Chyba kazda z nas ma czasami gorsze dni,wtedy wydaje nam sie ze wszystko idzie nie tak.Ale wiem ze po wolutku wszystko zacznie sie ukladac kazdej z nas ,glowa do gory trzeba myslec pozytywnie ,wiem ze nie zawsze jest to latwe ale nic dobrego nie wyniknie z zamartwiania sie ...buziak ;-)

Miciurka zawsze mozesz powiedziec ze bierzesz leki i nie mozesz pic alko :-p

reklama
Hej Dziewczynki... my sie wybieralismy na zakupy przed swiateczne ale zostały przestawione na jutro , a dzisiaj wieczorem wybieramy sie do mojego brata w odwiedziny dwoch miesiecznych dziewczynek :) wiec wyglada na to ze sie na nie zapatrzylam :) hehehe...a teraz siedze w walkach i czytam co tam u was.... ktora juz ubrała choinke? Bo ja to mam juz za soba ,wczoraj ja wymordowałam :)

heyy od razu mi lepiej jak sie wam wygadałam DZIĘKUJE WAM ;-);-)

co do mojego G nic!! Nie zdołam go przekonac by ze sobą rozmawiać trudno może czas pokaże i sie wkoncu otworzy dla mnie ale jak narazie musze sama na sobie polegać. Co do wczorajszego dzionka to powiem że jednak jak baba sie nie odzywa do chłopa przez cały dzień to coś go jednak rusza, i były przytulanka wczoraj w ostatni dzwonek przed zagnieżdżeniem zobaczymy co z tego wyniknie. Jak wspominałam miałam wczoraj taki ciutke brazowy śluz ale pomieszany z przeźroczysto-białym i główka macicy mnie troszkę tak dziwnie bolała jak dotykałam. Hmm ciekawe na co to bo nie bardzo się orientuje.
Wzięłam sie za sprzątanie świąteczne bo pierwsza przeze mnie robiona wigilia wiec trza się pokazać;););) wiec myślenie czy cos tam sie dzieje poszły w odstawkę. Ja dalej Wam kibicuje przy testowaniu &&&&&&&& za WSZYSTKIE
Tak wracając jeszcze co do płuci mi sie marzy dziewczynka (ANTOSIA) ale jak bedzie chłopak to tez bedzie super, najwazniejsze by zdrowe

zmykam dalej sprzątać wieczorkiem do was zajrzę hehe :):):):):)

edytko tak moj jedyny kochany brat :) miesiac temu urodzily mu sie blizniaczki :) Dwie piekne dziewczynki :) Jestem genetycznie obciazona bliznietami :)

Hej Dziewczynki... my sie wybieralismy na zakupy przed swiateczne ale zostały przestawione na jutro , a dzisiaj wieczorem wybieramy sie do mojego brata w odwiedziny dwoch miesiecznych dziewczynek :) wiec wyglada na to ze sie na nie zapatrzylam :) hehehe...a teraz siedze w walkach i czytam co tam u was.... ktora juz ubrała choinke? Bo ja to mam juz za soba ,wczoraj ja wymordowałam :)

twojemu bratu trafily sie blizniaczki :-)?? no ja wlasnie sie mecze z choinka, ale za to w korytarzu ladna girlande czy jak to sie tam zwie powiesilam - takie ma wzorki wyciete cholera wie co to mam dziure w mozgu tragedia!!:-D a kiedy mowisz ze jestes w ciazy :)? bo my wlasnie na ten temat zeszlysmy ;)

limonka- taaak jak sie nie odzywa przez caly dzien to u faceta w koncu sie ta zaroweczka zaswieci ze cos jest nie tak - chociaz kumaja cos po jakims czasie ale jest to najwazniejsze :-)

Dziewczyny juz nie moge sie doczekac testowania,uwielbiam ten dreszczyk emocji,a tu dopiero poczatek cyklu :zawstydzona/y:

Co do sprzatania ,ja na codzien sprzatam w katach ... (bo mam czas) i teraz nie musze sie wysilac,okna myje co tydzien,musze widzec co tam sie za oknem dzieje :-p moje dzieciaki sprzataja po sobie wiec jedyne co u nich w pokoju robie to myje okna i wycieram kurze z szafy bo to dla nich za wysoko a reszte robia oni :rofl2:

Akuku chyba nie ma znaczenia,a juz doszly do Ciebie testy ??

Miciurka mam pytanko ja mam sprawdzac ph moczu czy sluzu ?? bo jak dzisiaj czytalam to chyba sluz ale nie jestem pewna :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Edyta no doszly...
A ja sie musze przyznac ze ostatnio zaniedbal.sprzatnie i teraz mam 3 razy wiecej roboty...

A to ide zrobic to jeszce przed owu zdazy mi dosc ten sylk.

Do góry