reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka a napisz mi robilas testy ph ? Slyszalam ze jak sie ma w ciazy niskie ph to bedzie dziewczynka :tak: Czego Ci zycze z calego serducha ...

Ja sobie zakupie tego sylka ale dopiero jak zmierze swoje ph...do wtorku maja przyjsc mi testy i bede wiedziala czy go potrzebuje ,ale pewnie tak...Co do produktow,to jem sery,jogurty ,pije duzo mleka itd wit c tez biore,zobaczymy czy sie uda ;-)

Karotka pozytywne myslenie to polowa sukcesu,wiec czekamy razem z Toba :-)

testow ph nie mialam ale juz mialam upatrzone i chcialam zamowic od tego cyklu co mial teraz nastapic ale nie zdazylam juz bo jednak niepotrzebne ;) - a o tym sylku dowiedzialam sie od dziewczyn z forum planowania plci bo im sie udalo robily wlasnie testy ph ale tez sylk kupily i przed stosunkiem i po i jeszcze dodatkowo braly sylk na palec i aplikowaly sobie zeby wlasnie zakwasic jak najbardziej - i mialy wlasnie o sylku pozytywne opinie bo dziewczynki im wyszly :) zobacz na amazonie, zaraz ci znajde linka do planowania plci to bedziesz miala co czytac ;)

reklama
Pandorka bedzie dobrze :tak:

Karotka rob betke hehe... albo sikacj codziennie.. ja trzymam kciuki :tak:

Edyta moj mial jechac ale przyjezdza do rodzicow moja babcia( mama mamy) i one go nie lubi do tego stopnia ze kiedys go swoja laska walnela w glowe za to ze jej nie rozumie (babcia po angielsku nie mowi) ona wogole jest juz tak chora ze szkoda gadac. DO mnie sie wogole nie odzywa bo mieszkam ze swoim bez slubu..... kiedys jak byla w irlandii to prawie ja aresztowali bo darla sie na ekspedjentke w sklepie ze jej nie rozumie.... zobaczymy jak to bedzie ale musze ja odebrac z lostnika we wtorek i bedziemy czekac na tate 2h az przyjdzie (ma egzaminy do 12 a ona o 12 laduje) a sama byc nie moze wlasnie przez jej ekscesy i cukrzyce (bierze zastrzyki) wiec ja musze jechac autobusem i sie nia zajac.... ogolnie swieta beda trudne bo to naprawde trudna kobieta jest. Odzywa sie tylko do mojej mamy i do mojego brata. Ojca mojego nienaiwdzi bo twierdzila ze ukradl jej corke(jak mam sie do irlandii przeprowadzila). Do tej pory pamietam jak tata mial niegorzny wypadek ale byl w szpitalu to jedyne co od niej moja mam uslyszla to- no wkoncu umrze sie go pozbedziesz i woricisz do mnie z oskarkiem-. Babica jak babcia kocham ja wkoncu rodzina ale na nerwach grac umie. Ona trudne zycie miala urodzila sie bez kosci w stopie miala kilkanascie operacji do tej pory ma otwarta rane na nodze chodiz o kulach ma spora nadwage (ze 130kg wazy a ma 165) co tez nie pomaga. W ciaze z moja mama zaszla to ja chlop zostawil wyszla za kogos innego, alkoholika ktory je zostawil jak mama miala z rok. W tym roku umarl na raka jej ostatni brat (miala 3) wiec woumie sama zostala w polsce. Byly mysli zeby ja tutaj zabrac ale ona tam ma kolezanki swoich lekarzy i daje sobie rade.

Miciurka ja kiedys bylam na tamtyw watku ,ale musialam przerwac staranka i przestalam sie tam udzielac,bardzo duza wiedze ma Piranha to dzieki jej wsazowka dziewczyny maja teraz upragniona plec dziecka :tak:

Miciurka ja kiedys bylam na tamtyw watku ,ale musialam przerwac staranka i przestalam sie tam udzielac,bardzo duza wiedze ma Piranha to dzieki jej wsazowka dziewczyny maja teraz upragniona plec dziecka :tak:

edyta- dokladnie, to wlasnie Piranha mi polecila sylk :), a tutaj ci znalazlam te stronke - noo tam to maja zapisane ponad 6 tysiecy stron :szok: wiec jest szansa ze moze tego nie widzialas haha ;) oto link ;) https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html i jeszcze tam dziewczyny polecaly jonowe bransoletki na allegro sa oraz lampy solne - bone tez jony wydzielaja - te na dziewczynke ;) juz nawet tez mialam wyszukana jakas lampe z wieliczki chcialam brac - one nawet fajne sa :)

Miciurka dziekuje Kochana jestes,za chwilke sobie poczytam ;-)

Pam no to faktycznie lepiej ze nie pojechal z Toba,co to by sie dzialo,juz sobie wyobrazam :eek:

Miciurka, a kiedy planujesz powiedzieć rodzince? Bo my czekamy z tą wieścią na święta :-) I mimo, że to będzie nasze drugie dziecko i w dodatku planowane, to też się trochę boję jaka będzie reakcja...Nie ze strony mojej rodziny tylko mojego męża, bo przy Jaśku byli bardzo niezadowoleni i otwarcie to wyrażali :-(

Pam jak chcesz chlopca to musisz jesc duzo cytrusow,pomidorow,najlepiej jakby przytulaski bylo w ovu ,tez bylo napisane ze na chlopca trzeba jesc duzo cieplych posilkow bo podnosza ph ;-)

Domi jak rodzinka M bedzie sie cos krzywic to powiedz ze wy jestescie bardzo szczesliwi ...a co niech wiedza ,i sie nie przejmuj ich reakcja bo to wasze zycie i dziecko...:tak:

edyta- nie ma za co ;)

pam- ja niestety na dziewczynke tylko patrzalam ale jak wejdziesz na ten link i sie cofniesz kilka stron lub do przodu kilka stron to bedzie na chlopca bo tez widzialam ;)- ale chlopca to takie zasadowe rzeczy- sol, pomidory

domi- no ja mialam miec wizyte 21.12 i na swieta chcielismy powiedziec ale nie jestem pewna czy juz zobacze serduszko tego 21. - wiec chce przesunac wizyte na 27.12 - tylko jeszcze tego nie zrobilam bo caly czas bije sie ze soba kiedy isc hahah - najchetniej to bym poszla dwa razy 21 a potem przed wyjazdem z pl. ale on bierze 150zl za wizyte wiec wole cos juz dziecku kupic za to , wiec chyba powiemy po swietach a przed sylwestrem ;) - chce miec pewnosc ze wszystko ok zanim powiemy

wiesz co z jednej strony bez sensu jest sie przejmowac bo jestesmy dorosle (tez jestem rocznik 87') - ale milo wiedziec ze sie ciesza - no ja wiem zemoja babcia to sie ucieszy na bank bo jak dzwonie to zawsze sie pyta kiedy bede miala dziecko -hahahah :),

Ostatnia edycja:
reklama
Poczytam i sprobuje :-D ja bym chciala chlopca ale co bedzie to bedzie wazne zeby zdrowe bylo :tak: chce juz teraz zaczac po malu przygotowania, kwas foliowy lykam juz dlugo wiec to nie rpbolem a staranka bede od stycznia :-D

Do góry