reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

No właśnie o to chodzi, że fajnie jak inni też się cieszą. Ja w poprzedniej ciąży byłam bardzo szczęśliwa ale było mi bardzo ciężko wiedząc, że innym to nie pasuje :-( Teraz to już w ogóle nie przejmuję się tym co oni myślą, chociaż zastanawiam się jaka tym razem będzie ich reakcja...
Za to myślę, że moja mama się ucieszy, chociaż pewnie też się nie spodziewa :-p

reklama
Pam to poczytaj i moze uda sie ;-)

Miciurka mysle ze lepiej isc troszke pozniej czyli tego 27-go i powiedziec przed nowym rokiem...juz widze reakcje babci,bedzie skakac do sufitu :-D

Akuku,Tiluchna a wy gdzie sie podziewacie ??

U nas zaczelo padac,dzieciaczki ogladaja Scoobiego na Cartoonie i wcinaja milke

No właśnie, jak to jest, że jak mnie nie ma to wszystkie siedzicie i produkujecie, a jak jestem to tutaj pustki :-D
Ja postanowiłam, że dziś pieczemy z Jaśkiem pierniczki. Nie chce mi się jak nie wiem co ale w końcu muszę się za to zabrać

Domi ja tez przewaznie trafiam jak nie ma nikogo :-D:-D

To pozniej pochwal sie pierniczkami,ja niedlugo bede robic faworki bo za mna chodza,ale zrobie je dopiero jak maz bedzie mial urlop bo teraz mi sie nie chce :-p

ja mam dzisiaj kiepski dzien :baffled:
jakos nie moge sie nastawic da dobry tor myslenia
latwo mnie wyprowadzic z rownowagi
i najchetniej weszlabym pod kolderke i poszla spac:zawstydzona/y:

ja mam dzisiaj kiepski dzien :baffled:
jakos nie moge sie nastawic da dobry tor myslenia
latwo mnie wyprowadzic z rownowagi
i najchetniej weszlabym pod kolderke i poszla spac:zawstydzona/y:

Tiluchna a czym spowodowane jest to zle samopoczucie ? martwisz sie starankami czy to cos zupelnie innego ??

Jej zwariowac mozna z ta pogoda,raz pada a za chwile swieci slonce,wyszlabym z dziecmi ale nie chce pozniej pedem wracac do domu ...i co tu robic :/

ehh a nie wiem
nie ma jakiegos konkretnego powodu :sorry:

po prostu wszystko jest be i do dupci
moze po prostu jestem zmeczona :confused2:

nawet mi sie nie chce isc do sklepu..

taka okropna niemoc.. o to chyba to.. totalna niemoc

reklama
tulichna - no to dzieci niech sie bawia a ty czmych pod kolderke - hah ;) chociaz wez nic nie mow bo ja walsnie leze na lozku i wstac od rana nie moge:-p

edyta- no wlasnie tezmi sie wydaje ze 27 isc, tylko wiesz mojego m mama lubi piwkowac i ja zawsze z nia piwko czy szampanik a teraz nie - nie wiem czy sie nie skapna sami ;),

domi- takk moja babcia to bedzie bardzo szczesliwa, mama tezz wiem ze tak - tylko ciekawe jak tam tata - bo ten to czasem jak wypali jakies zdanie to :szok:, no ale powinno byc oki raczej o moja rodzinke sie nie martwie tylko o zagorzalych katolikow z drugiej strony :-D hihih

akuku- ja tez nie cierpialam szpinaku dopiero od jakiegos czasu a jeszcze zasmakowal mi rocket normalnie klade go na wszystko pizza kanapki :)

Do góry