reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
lol :)
ja sie ledwo doczolguje do 21 godziny
po powrocie z pracy, ogarnieciu domu, lekcjach, kolacji, obkapaniu dzieciakow itd - po prostu padam :)

Mamolinka - dalas mi nadzieje :)

okej, ja uciekam :tak: do jutra staraczki :-)
razem razniej ;-)

mamolinka kochanie ty moje,dobrze,że mi przypomniałaś,ja też koniecznie muszę odgruzować łazienkę z prania :szok: haha....Muszę jeszcze zaraz szybko do sklepu skoczyć. No i oczywiście,że ci te 2 tyg szybko zlecą :-) Ja też,nawet jak @ przylezie,z wami będę miała łatwiej,wiem o tym.:*
tiluchna no mi się akurat @ już prawie tydzień spóźnia,dzisiaj będzie chyba 6 dzień. Ale wczoraj testowałam i nic,tak sobie myślę,że albo spóźniona @,albo za wcześnie testowałam. No i mam nadzieję,dziewczyny tu mnie też tak podtrzymują na duchu,że to jednak ta druga opcja.:-):-)

czesc tiluchna

no to witaj w klubie nieregularnosci hahah, ja mam ten sam problem i wlasnie teraz sie glowie czy byla owulacja czy nie bylo, jak tak to kiedy i milion pytan bez odpowiedzi.

po drodze bylam tez na innych watkach, i wkleje wam o to linka na strone watku, z planowaniem plci, ktora mi dziewczyny polecily, szukajcie tekstu na zielono - sa opisane metody itd.

https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html

to jest wspomaganie na dziewczynke, na chlopca szukam - ogolnie to tak z ciekawosci czytam ;-)

witam się wieczorowo :-)
Tiluchna rozgość się!

U mnie dzień minął pod znakim przyklejonego syna. Nie powiem, że to nie jest cudowne ale w pewnych momentach mógłby troszke odpuścic hehe np. mama udaja się SAMA do wc:sorry::laugh2:.

Karotka- Ty to trzymasz wszystkich w niepewności..ja bym świra chyba dostała. Naprawdę dopiera za kilka dni chcesz powtorzyć test? Nie mozesz np, jutro?;-):tak:.
Mamolinka- Jaśko wierci się w łóżeczku, gada i non stop wywala smoczka i woła bym podniosła. Bestyja jedna :-). Co do mierzenia temperatury to ja pewna nie jestem ale po owulce chyba jest skok. No i trzeba mieć przynajmniej 3 godziny (jak nie 4) nieprzerywalnego snu by tempka była miarodajna.

Ahhh... nareszcie cisza w domu, dziecie moje spi, malzonek poszedl w aucie sie pogrzebac, a ja z farbka na wlosach moge korzystac z tej cudownej chwili ;)

Karotka ja musze poprac wszystko, za tydzien moja tesciowa do nas przyjezdza i nie bede robila prania bo nie bede miala gdzie go rozwiesic ;) I wogole z tej okazji czekaja mnie w koncu pozadki hehe:-D

krowkabordo moja mloda tez gubi smoczka, ale budzi sie z tego powodu raz lub 2 , ale kolo 5 standardowo budzi sie jeszcze na butle. ja mierze o 6:30 po mniej wiecej 1,5 godz. snu ... Moze od nastepnego cyklu zaczne mierzyc pozniej np. o 7:30 lub 8. No wlasnie z tymi skokami to ja sama niewiem. Tak jak juz pisalam czytalam w paru artykulach, ze w dniu owu temp. spada bardzo nisko a juz dzien po zaczyna rosnac sobie, w innych natomiast, ze w dniu owu jest skok pozniej delikatnie spada, rosnie, albo sie utrzymuje. I niewiem , ktora wersja jest prawdziwa

Ostatnia edycja:
reklama
miciur-ka gratuluję odnalezienia telefonu ;-) możesz kontynuować badania:-D

krowkabordo zdrówka!!!!niestety to dopiero początek okresu przeziębień:-( a gubienie smoczka w nocy znam aż za dobrze! współczuję i Tobie i sobie:-D

tiluchna- witaj powodzenia w starankach:tak:

szkoda że ja nie mogę sobie w pracy na bb posiedzieć:-(, programy szpiegowskie nam poinstalowali i nici z internetu:wściekła/y: na szczęście jeszcze tylko 3 miesiące i będę miałą spokój:tak:
a u mnie wreszcie @ się rozkręca;-)

Do góry