reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

cześć, jestem nowa na forum i dołączam do waszej grupy:) zaczynamy starania o pierwsze dziecko w listopadzie właśnie - razem raźniej więc skoro i tak poczytuje na forum to i owo, to postanowiłam się zarejestrować;)

reklama
witam dziewczyny :)

podejrzewam ze w kolejce nastepna do sprawdzenia bede ja :-) - spodziewana @ za 4 dni, ja raczej testowac nie bede no chyba ze sie spozni pare dni to wiadomo, ale jak to zwykle bywa nadzieji sobie wole nie robic ;) tak chyba mi jest latwiej sie z tym godzic

missiiss no nie dziwie ci sie ze podjarana jestes heheh :-D bynajmniej juz cos wiesz - ja to sie zawsze zastanawiam co u mnie w srodku sie dzieje :tak: - 3 mam kciuki za powodzenie akcji :-D!!

w ogole telefon sie znalazl po 2 dniach szukania:crazy: wiec uff mam swoje dane itd. no i chyba alzhimera :no: porazka :tak:

Lanka witaj , noo w grupie razniej wiec zapraszamy heheh ;-)

aha dziewczyny zapomnialam wam powiedziec ze nasmialam sie ostro wczoraj z waszych teorii o facetach itd hahahha:-D no ale coz podpisuje sie pod tym ;)

Lenka witaj wsrod Nas ;) Oby cykl byl dla Was owocny .

Miciurka solidarnosc jajnikow musi byc :D Dobrze, ze znalazlas tel. bedziesz mogla dalej prowadzic swoje badania :D

Ja dzisiaj jakos w dobym humorze jestem :-) I nawet test owu mi prawie wyszedl tzn. druga kreska byla prawie taka mocna jak pierwsza (pierwszy raz odkad testuje) I niewiem czy ta owu mi sie zbliza, czy juz byla, a obstawialabym ja na wczorajszy wieczor, delikatny bol podbrzusza i podczas przytulanek :D Czekamy dalej, i zaciskam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie i te ktore dopiero zaczynaja staranka ;)

Lenka witaj wsrod Nas ;) Oby cykl byl dla Was owocny .

Miciurka solidarnosc jajnikow musi byc :D Dobrze, ze znalazlas tel. bedziesz mogla dalej prowadzic swoje badania :D

Ja dzisiaj jakos w dobym humorze jestem :-) I nawet test owu mi prawie wyszedl tzn. druga kreska byla prawie taka mocna jak pierwsza (pierwszy raz odkad testuje) I niewiem czy ta owu mi sie zbliza, czy juz byla, a obstawialabym ja na wczorajszy wieczor, delikatny bol podbrzusza i podczas przytulanek :D Czekamy dalej, i zaciskam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie i te ktore dopiero zaczynaja staranka ;)

takkk ufff jest i moje badania i dane sa :) hihi,
ha mowilam ze ci wyskoczy w koncu druga krecha - dlatego masz humorek :-D! hih, powiem ci ze u mnie chyba raczej lipa bedzie, bo wczoraj normalnie mialam taki dzien jak przy tzw. 'napieciu przedmiesiaczkowym' hahaha, mojemu pieknemu sie oberwalo ostro i chodzilam taka naburmuszona ze hej nie wiem nawet dlaczego wiec moze to byla wyzywka z okazji zblizajacej sie @ ze mi nic nie pasowalo hahahha :-) no ale dzis jest lepiej juz - nawet sie rozgladam online za zakupem termometru owulacyjnego bo ja mamtylko taki z 1 m-cem po przecinku a przydaly by sie z 2-oma. nie jest drogi 3 euro czy 4 tylko. kurde u mnie tak wieje - plus nic mi sie nie chce.. tragedia w koncu musze sie ruszyc ale co tu robic ..?

Ale juz bym chciala byc w ciazy masakra ! :tak:

Wachania humorow w ciazy to bardzoo czesty objaw :D Wiec dopoki nie ma @ jest nadzieja :-) Ja dzisiaj tez patrzylam termometry owu i tez zastanawiam sie nad jego kupnem, bo i u mnie cena lezy w granicy paru euro. Ehhh u mnie pogoda wcale nie jest lepsza, caly dzien pada :( Ja juz zdazylam obiad zrobic z nudow a teraz dalej nic i coraz bardziej przez te nierobstwo nic mi sie nie chce.

Ciaza kazda z nas by chciala w niej byc ;) I napewno w niedlugim czasie bedziemy sie chwalily ciazowymi brzuszkami i przescigala sie, ktora ma wiekszy :-D Jednak ciaza to nie czas sztucznych ogni i teczowych dni, ale wymiottow, mdlosci, ciaglego glodu lub smaka na cos .... Ale mimo wszystko piekny okres, chociazby tak zapamietalam pierwsza ciaze, zero jakichkolwiek objawow oprocz bolu piersi ;)

P.S. Ale tu dzisiaj cicho, gdzie wszystkie staraczki sie podzialy ?

no to super mialals ciaze prawie bezobjawowa :),

wlasnie nie wiem gdzie sa wszyscy no ale trzeba brac poprawke na to ze jest srodek tyg. wiec moze w pracy :-Dhihihih

a ty termometr kupujesz gdzies tam u siebie w aptece czy online ? bo ja patrze online :) ale mysle ze przejde sie do apteki i zerkne czy maja

No tak niby srodek tyg. ale wczoraj tez byl dzien a i bylo wiecej obecnych :D

Ja tez patrzylam online i raczej zamowie z jakiejs strony, bo po aptekach nie chce mi sie chodzic... Jeszcze z mloda, a tym bardziej, ze teraz wszyscy zasmarkani. Ostatnio jak poszlam do apteki po syrop dla mlodej, byly przede mna 3 osoby a ja stalam w kolejce chyba z 40 min :/ Nie widzi mi sie taka strata czasu.

No hej dziewczęta. Byłam z Jaśkiem u lekarza. Przeziębiony biedak. Wstał o 5, teraz odsypia. Katar mu przeszkadza...Nie lubię jak jest chory:no:. Widzę, że ostro nastawione na mierzenie temperatury jesteście. U mnie to i tak nie ma sensu. Kilka razy w nocy wstaje do małego. Więc zawsze byłaby zaburzona. A to niewątpliwie jakaś podpowiedź by była. No cóż trza kombinować w inny sposób i utrafić w odpowiedni moment:tak:.
Co do facetów ŚWIĘTA PRAWDA. Jak tylko główka zaboli to są umierający. A jak mówię mojemu M, że mnie też boli to odpowiada CIEBIE CIĄGLE BOLI..i gadaj z takim.

Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Cześć kochane :-) No ja bym się odezwała wcześniej,ale od rana mam latanie po lekarzach (rzecz jasna,jako tłumacz i wsparcie psychiczne mojego faceta :sorry:),urzędach,itp. U nas też cholernie zimno,i nie wieje,a piździ,za przeproszeniem. :crazy:
miciur-ka gratuluję odnalezienia telefonu ;-) Ja tak miałam kiedyś,tylko z kluczami od mieszkania i od rana do wieczora szukałam..:no:
mamolinka pewnie,że każda już chciałaby w ciąży być. Z drugiej strony,masz rację,że to nie jest znowu taki błogosławiony i cudny stan przez 9 miesięcy :sorry: Ja,tak jak ty, absolutnie żadnych objawów nie miałam (ze 2 razy może mi się słabo zrobiło),zero mdłości,nic specjalnego. Ale jak tak sobie przypominam,to pamiętam,że wcale się w roli ciężarówki tak super nie czułam,zwłaszcza w upały,to już była katastrofa.:szok: Wtedy lipiec-sierpień bez jakiegokolwiek zimnego picia nawet się z domu nie ruszałam.
Aaaa, no i ja od rana też na mojego P.warczę. No tak mnie wkurza od bladego świtu,że nic,tylko wałkiem w głowę przywalić.:-p Pytał się mnie właśnie czy to PMS,czy po prostu za wcześnie test zrobiłam i dopiero za parę tygodni będzie miał prze.....:-D:-D:-D
krowkabordo życzę dzieciaczkowi szybkiego powrotu do zdrowia. No niestety,pogoda tragiczna.:no: Ja się tylko modlę,żeby moja Sara nic nie złapała.

Do góry