reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku wlasnie wy tesz macie dziecko. Zobaczysz jeszcze bedziesz sie smiac ze kiedys sie tak martwilas. Hehe

Tilli oj tak kupie dzis pistacje moga byc zwykle. Mmm

U nas wlasnie pada snieg hehe

nadrobilam nie wiem co komu mam napisac bo proboje sie uczyc.... juz mi te formulki i grzybki przed oczami lataja...
o 3 mam egzamin praktyczny i o 6 tez.... ale dmay rade prkatyczne sa spoko :-D

Ostatnia edycja:
Edyta dziekuje hmm no to dzisiaj zakupie. Ciazowe juz mam te 10 miu. Jeszcze ponad 20 mam hehe...
Wiec dzis kupie te ph I owlacyjne.

A powiedz mi jak zmienic ewentulanie ph. Jak np. Nie bedzie taki jak powinno byc. I kiedy robic ph w dni owulacyjne.

Cześć kochane :* Prawie wszystkie posty nadrobiłam,nie do końca,bo nie było jak :-p:sorry:.
Dzięki za pamięć :-) @ nadal nie ma,więc...jutro przyjdą teściki z ebaya i od razu śmigam testować...będzie równiutki tydzień spóźnienia.Obyyy...
smerfik masz to samo co ja...ja też czytam wszędzie gdzie się da,co jeść,żeby przytyć :p Ja zawsze szczupła byłam,ale po urodzeniu Sary było jeszcze gorzej..W sumie nastąpiła poprawa,bo w tamtym roku w grudniu było 42 kg przy wzroście 167cm,a teraz już 45 kg :-p Powoli do przodu.To cud,że mam co do stanika włożyć.:-D:-D:-DCycki mi się jakoś uchowały haha.

Cześć kochane :* Prawie wszystkie posty nadrobiłam,nie do końca,bo nie było jak :-p:sorry:.
Dzięki za pamięć :-) @ nadal nie ma,więc...jutro przyjdą teściki z ebaya i od razu śmigam testować...będzie równiutki tydzień spóźnienia.Obyyy...
smerfik masz to samo co ja...ja też czytam wszędzie gdzie się da,co jeść,żeby przytyć :p Ja zawsze szczupła byłam,ale po urodzeniu Sary było jeszcze gorzej..W sumie nastąpiła poprawa,bo w tamtym roku w grudniu było 42 kg przy wzroście 167cm,a teraz już 45 kg :-p Powoli do przodu.To cud,że mam co do stanika włożyć.:-D:-D:-DCycki mi się jakoś uchowały haha.
To ja trzymam kciuki za II kreseczki :-)

Akuku wazna jest dieta,aby ph spadlo trzeba pic duzo mleka, jesc jogurty,ser zolty...nalezy unikac miesa,i cos tam jeszcze ale nie pamietam :zawstydzona/y: pic wit C ale nie taka z apteki tylko specjalna tzn z duza dawka ,no i jest jeszcze preparat ktory obniza ph a mianowicie jest nim sylk ,tu jest do niego link Sylk natural lubricant 40g Free, Discreet UK P&P | eBay

Karotka to swietne wiesci,wiec jutro zrob tescik,trzymam &&& za dwie krechy ;-)

reklama
Do góry