reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej no jestem jestem
tez mam faze na mandarynki hahahha - wlasnie specjalnie po nie bylam w sklepie :)))

no apropo planowania plci to moze zobaczymy po mnie bo ja robilam dziewczynke ;) najpierw czytalam z 3 miesiace o tym hihi - wiec sie okaze - w sumie to ja nie chce sie dowiadywac co tam sie chowa na usg ale M chce i juz mamy konflikt , no hm zobaczy sie ;)

basik- fajne dziny :)! a ktorego dc zaczelas brac luteine? bo ja np bralam 16dc przez 10 dni - ale w tym cyklu wzielam pozniej bo mi sie wydawalo ze pozno mam owu,

tulichna- no to twoj maz rzadzi z planowaniem plci skoro wie co robi i sie sprawdza hahha - bynajmniej masz juz parke ;)

smerfik- tescik ekstra :) - ja tez wlasnie kupie inny dzis lub jutro i zrobie inny :)
to jak tam data porodu ci wychodzi w obliczen? 18.08? :)

propo kolacji to ja jem ciemny chlebek, jajka salata i jeszcze jakies warzywko papryka itd. plus kakao , ale to roznie u mnie teraz bardziej zdrowo niz wczesniej :)

Miciurka uwoelbiam mandaryny:))) ja wlasnie robie tarte z serkiem mascarpone i truskawakmi,mniammmmm...
lutke zaczelam brac 3 dnia wyzzych temperatur tj 22dnia cyklu, a czemu pytasz?

Miciurko Co jest z tymi mandarynkami mi tez one najbardziej smakuja i co najwazniejsza mdlosci mi po nich przechodza.... Tak wlasnie bedac w szpitali lekarz mi powiedział ze termin mam 18 sierpnia...

Emalia - a moze taka Twoja natura :) a jak jest w porownaniu z pierwsza faza? jest skok?
niestety ale temp tylko po przebudzeniu jest wiarygodna..

ja juz sie nie moge doczekac mierzenia swojej ;-)

Akuku - buhahahahahaha:rofl2::rofl2: a to Viki cie podsumowal:laugh2:

ale swoja droga to ruchy kobitka ma ;-)

Mi zawsze mandarynki kojaza sie ze swietami :tak:

ahhh dziewczyny - jak macie fajnie :)
brzuszki juz rosna :tak:

ale mi sie bedzie dluzyc czas do tej owulacji :cool2:

hej dziewczyny, nawet was nie poczytalam, bo nie mam do tego glowy, wielkie sorry, u mnie kila, m dzisiaj porobil badania, a ze jest blekarzem dostal szybko wyniki i sa ok, we wtorek cd wynikow,dawno temu mialam taki dol, nie jem, rzygac mi sie non stop chce i stronie od kumpel, nie mam ochoty na pogaduchy, na cale szczescie, ze moj m jest zdrowy tzn ma morfologie ok,coz, bede do was zagladac, ale przepraszam,ze non stop pisze o sobie, trzymam za was dziewuszki moje kciukasy, ale nie mam sily sie teraz udzielac (placz), BUZIAKUJE WSZYSTKIE .

reklama
basik - a to ci kazal tak brac od tego dnia cyklu czy sama? a jakie zastrzyki na owu bralas ? tak pytam bo widzialam ze na wykresie mialas zapisane i bylam ciekawa od kiedy bierzesz i kiedy konczysz wtedy ale temperature masz superancka - moze zatestuj jakos 16 -17 grudnia ;)

akuku- hahah gdzies ty to wynalazla :-p :)

Do góry