reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

basik oby było tak jak mowisz :)

Tiluchna mi brzuszek to narazie spadl po tej calej porannej biegunce...haha ja bym juz chciala miec 8 kg do przodu i taki dumny brzuszek przed soba

Kasoku nie mozna sie tak zalamywac i martwic... przeciez to nie koniec swiata.... Usmiechnij sie kochana i ni smutak sie bo tak nie wolno...

reklama
akuku- hahah gdzies ty to wynalazla :-p :)

a no kolezanka na fejsa wstawila :p

Tilli na zagial mnie 3 latek...ah synalek :szok::szok:
jeszcze moja mama do niego widzisz jakmamusia ladnei tanczy ? hahahaha:rofl2::rofl2:

jak narazie dzien zaczelam dobrze
sniadanko jajecznica i buleczka ciemna :) hehe
ogolnie ja nigdy sniadan nie jem wiec zamierzam to zmienic :)

a ktos pisal mi o owocach ( przepraszam ale nie pamietam kto- a nie chce mi sie wracac :zawstydzona/y:) zeby tez nei zaduzo bo maja cukier, wiem wiem ae z dwojga zlego jak mam ochote na slodkie to lepiej owocee :) bo ja slodycze kocham i jak nie dozuce sobie dawki cukru to sie trzese cala hehe wiec musze miec zawsze jakis jablko przy sobie :) od dzisiaj :tak::tak:

jezus maria akuku co to za rura i za paszczur:szok:, najlepsze bylo jak zdjela t-shirt stojac na glowie, jezu help, puszcze to dzisiaj mojemu, moze plemniki sie zregeneruja?

Akuku - no to mamuska dolala oliwy do ognia :sorry:

kup sobie pistacje np. chilli albo z pieprzem
jak bedziesz miec ochote skubac jedz to ;-)

ciesze sie, ze ten watek to nie tylko @,owu i test :tak:
tylko po prostu zycie :happy:

Kasoku - wroooocccc.. z tego co wyczytalam to chyba super info!!, Twoj maz jest zdrowy, morfologia ok to tylko sie cieszyc:tak:
a powiedz mi.. bo jeszcze doczytalam dzisiaj na innym forum, a twoj maz mial badana tarczyce? bo wpadlo mi w oko ze to tez ma wplyw na plemniki

u juz nie placz, na prawde [tule mocno]

hej tiluchna, a no dzisiaj mial wyniki morfologii, prolaktynt i tsh- wszystko ok, wiec tarczyca tez, bo tsh odpowiada za tarczyce, ale ft4 i ten drugi tarczycowy tez zrobil, ponadto testosteron, nadnercze, lh, estradiol i inne bedzie mial wyniki we wtorek, hmmm...

znalazlam cos takiego w necie: "Jednak im dłużej plemniki przebywają w najądrzach, tym więcej akumuluje się w nich genetycznych uszkodzeń, spowodowanych przez ciepło czy wolne rodniki tlenowe. Regularne ejakulacje opróżniają ten rezerwuar spermy, zwalniając miejsce dla nowo wyprodukowanych plemników o wyższej jakości genetycznej."

i to mnie jeszcze trzyma przy zyciu, bo co prawda przed jego badaniem dwa razy bylo bzyku, ale wczesniej 2,5-3 tygodni nic, wiec moze to ma wplyw na budowe tych plemnikow???

najbardziej mnie przeraza to, ze nie ma lekarstwa takiego cudu w postaci tabletek, ze wezmiesz przez jakis czas i sperma wroci do normy...zobaczymy

co mnie jeszcze zastanawia, moj m jest chirurgiem ortopeda i operuje przy uzyciu roentgena, co prawda ma ten plaszczyk olowiany do kolan, ale moze to to???ale jego kumple z pracy maja dzieci.

reklama
tez ci wczoraj napisalam, ze lepiej jesli faces sam sobie spuszcza, jak zona nie ma libido niz zeby mial czekac nie wiadomo ile :tak:;-)

oh.. gdybys miala taki wylacznik on/off to bym na chwile wylaczyla to Twoje myslenie :-D:-D:-D

naleza sie Wam wakacje!!
w cielpych krajach
sami

Do góry