reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Tiluchna- dzięki kochana za pamięć o mej skromnej osobie :* czytam Was cały czas ale brak weny na pisanie. Mam mega doła jak patrze na moją niską tempkę. Już nie mam ochoty na nic. W takim tępie to dobije 40-tki a nie zajde. Wrrrrrrrr

Smerfiku- piękne kreseczki, Tak bardzo ci ich zazdroszcze..... :-(

A gdzie się podziewa moja kochana MISSII-Milka :cool2:

Zaraz sobie zamowie paski owu. Tilli ktore tu polecasz ?? Poprosze linka
Powiedz mi jak Piotrula?? Ospa znikla czy jeszcze meczy?
I te paski na ph tez bym zamowila... Tylko ja nie wiem jak je stosowac I jak czytac wynik.

Smerfiku - moje cykle to jedna wielka niewiadoma, nigdy nie wiadomo jaki bedzie tym razem :-D

Basik - u nas tez polski gin przyjmuje co dwa tygodnie ;-)
ale gdybym miala chodzic do nej na monitoring to byl zbankrutowala:szok:

Emalia - niska tempka. znaczy w 2 fazie???
kiedy masz miec @?

Akuku - eeee... ja tam kupilam te testy co i ciazowe sa
te paskowe;-) 30 sztuk. mysle, ze starczy

no wlasnie Missiiss - gdzie jestes??????

u mnie w pracy jakas dziwna atmosfera dzisiaj.. taka cisza przed burza:baffled:

Smerfiku ja mam 2 synkow I chcialabym core co bym cale zycie meczow nie musiala ogladac.;-) hehe
Nie no tak na prawde zawsze chcialam miec coreczke. Kitusie sukienusie hehe

Wlasnie zazylam kwas foliowy I zelazo I chrom I daily I omege 3 I wiesiolek hmmm

coz, ja mysle na swoj chlopski rozum:-p
ze cykle mialam takie dlugie przez infekcje i antybiotyki
zobaczymy co bedzie teraz przy tych wspomagaczach ziolowo-witaminowych

co do burzy.. no gdybym miala mozliwosc ucieszki.. albo chociaz dowiedzenia sie o co chodzi:eek:
ale moze lepiej.. kto mniej wie, dluzej zyje:-D

hoh ile Ty tego zazywasz :) A miałaś przeczucie co do plci dziecka?

Tiluchna czasem lepiej nie widziec... najlepsze " dobra mina do zlej gry " moze cie burza ominie ;D

reklama
Do góry