reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kurde akurat wczoraj poszlam szybciej spac jak tu bibka byla... A tak chcialam sie z wami napic...
To co powtorka dzisiaj??

No ja zaczne zdrowo jesc bez liczenia kalorii I jak najmniej przetworzonej.

A co jecie na kolacje?? Bo ja nigdy nie wiem... hmm
Dobra jedziemy do przedszkola.

Si ja lejter;-)

reklama
Akuku ja kolacji nie jekm bo ja dopiero kolo 5-6 jem obiad... pozno wracam z uczelni i dopiero wtedy moge a na uczelnie jek lunch kolo 13.... wiec mi wychodzi tak...sniadanko o 8 przegryzka)(jablko) o 11 lunch o 13 i jogurt o 15 i potem obiad o 18.... i tak dzien w dzien.... cos tam z wagi raz spada raz wraca ale staram sie jak moge... teraz swieta ida to nie wiem co zrobie ale po swietach na nwoy rok zabieram sie za siebie

Laski trzymajcie kciuki mam dzis dwa egzaminy plus dwa razy 3h prkatryki na ktorych tez mam egzaminy.... bede w domu dopierp po 10 wiec dzis obiadek na uczelni...blee.... jutro tez mam egzamin i koniec :-D do 4 stycznia mam labe :-D ale trzymajcie kciuki za mnie!!!

Dzien dobry

Moi chlopcy juz w szkole a ja myk do Was :-)

A no wczoraj byla mala bibka a dzisiaj Tiluchna leczy kaca dlatego jej jeszcze nie ma :-pja wypilam ale tylko karmi :-D

Ja na kolacje jadam to co mi wpadnie w rece :tak:

I nadal czekam na @,caly dzien przede mna ,wiec mam nadzieje ze dzisiaj sie jej doczekam...

Pam powodzenia na egzaminach

Basik a u Ciebie jak tam ???

Ja ciagle czekam na testy ph,a tak chcialabym wiedziec jakie mam ph :-p ovulacyjne czekaja na uzycie az 50 sztuk ,no i dokupie testy ciazowe ...lubie ten dreszczyk emocji podczas testowania :tak:Jak zajde teraz w ciaze to bedzie to moje ostatnie dziecko...ahhh troche smutno ale coz zrobic ...pozniej bede wyczekiwala wnukow :-p:-D

reklama
Do góry