reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytko - jezuu sorka!!! nic takiego nie przeczytalam:zawstydzona/y:
ja jeszcze chyba luteine zaczne lykac ale te na wzrok bo mi pada:szok:

no to teraz sie podekscytowalam
mamy
Edyte
Karotke
Basik
trzymam &&&&&&&

reklama
Tiluchna dobrze mowi ...dac jej wodki :-D:-D A ze staranek nie rezygnuj ,bo po takich wyczynach duzo kalorii sie spala i to tez dobry sposob na zrzucenie zbednych kg ;-):tak:

Tulichna wybaczam bo przez ta produkcje postow ciezko sie przebic :-p

o jejku:szok: juz taka godzina?
no to ja tego kielicha przechylam i juz uciekam;-)
rano pobudka o 5 bo musze jeszcze ziemniaczki upiec do karkowki na obiadek mezusiowi i sobie do pracy :-)

dobranoc!

To Tiluchna do jutra dobranoc...i wiecej juz nie pij ;-)

Jak nikogo nie ma to i ja uciekam ...milej nocki

Ostatnia edycja:
dziewczyny tylko z grubsza was nadrobilam ;)
i moge tylko powiedziec ze moge wypozyczyc wam mojego meza on jest dietetykiem i personal trenerem itd i nie ma litosci :-D wiec pewnie by wam pomogl hahahha :dry:

apropo niejedzenia/diety/postu bo widze ze o tym mowa ;) - ja kiedys robilam poscik 3 dni wytrzymalam a moj M 12 dni :szok::szok::szok::-D ja nie wiem jak on to zrobil na samej wodzie skubany - ale mowi ze mial duzo energii potem ze hoho , czasem sobie robimy zeby oczyscic organizm

pam- to widze ze ty taka wysoka jak ja :-)hihi

Witajcie dziewczyny :) Widze z sie tutaj wodka polewa :) hehe :) Szalenstwo :)

Wszystki się tu rozpisały co robic żeby schudnac a moj odwieczny problem jak i co jesc zby troszke przytyc :) hehe

Halo halo jest tu kto ?

reklama
hejka...a tu co to za nocne bibki???:-D
Smerfik zazdroszcze szybkiej przemiany materii a reszcie Dziewczyn zycze zgubienia kg:tak:

Do góry