reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Czesc babeczki juz jestem poczytalam wiec poodpisuje co nieco ;-)

Akuku zmartwilas mnie tym " wypadkiem " synka z tego co wiem po kazdorazowym uderzeniu w glowe lub jej obrebie czyt buzia dziecko nie powinno spac min godzine,w tym czasie powinno sie obserwowac dziecko...napisz jak synus,spi nadal ??

Co do Fizjo to dla mnie burak,trafilas na typowego frajera...i niech teraz ktos napisze ze tu opieka jest bardzo dobra...:dry:

Pam albo zle zapamietalam albo wczoraj mialas pyszne ziemniaczki na obiad ? nie zebym sie czepiala:-p

U mnie @ brak,wiec pewnie jutro sie przypaleta i oby, bo chce jak najszybciej zaczac staranka:tak:

reklama
U mnie glodowki nie dzialaja... Ja jak nie zjem a dostane napadu glodu to sie cala trzese... Wiec nawet probowac nie bede bo calkowicie rozwale organizm... Wole jesc czesciej a mniej. No I szklanka wody przed kazdym posilkiem wtedy nie zjem juz tak duzo hehe.
Ale kawke raz dziennie musze wypic hmm bezkofeinowa moze byc byle bym mogla latte wypic ... Kocham hehe

Teraz tylko mysle czy przed swietami zapisywac sie na basen jak nie mam czasu bo musze sprzatac botowac itd.
Zreszta w swieta I tak diety nie bedzie... Ja pierogow nie odpuszce. Wlasnie oprozniam zamrazalnik zeby zapelnic na nowo hehe.

Jejku ile ja mam roboty. Jeszcze nawet sprzatania nie zaczelam... Ale jutro juz sie zabieram namaxa.

Akuku powodzenia i trzymam kciuki

Edyta owszem byly ziemniaczki ale nie dla mnie :-D pisalam jadlospis a nie co ja jem ale prosze czepiaj sie na zdrowie mi wyjdzie tylko :-D ziemniaczki byly dla mojego chlopa

Edyta no viki spi ale przed chwila sie przebudzil I zawolal pic... Napil sie I spi dalen wiec wyglada normalnie. Co noc wola pic.

Tiluchna dziekuje... No ja teraz mam wieksza nadwage. Tzn. Ja mam 164 I waze ok 80 nie wiem dokladnie bo wazylam sie w ciuchach I po poludniu.
Liczmy 80 duuuzo za duzo..nigdy tyle nie wazylam...
Wiec mowie zaczne sie zdrowo odzywiac I zobacze jak nie zadziala pojde do lekarza.

Akuku glodowka nie jest dobrym rozwiazaniem,bo jak nie jesz cukier ci spada ,czlowiek zaczyna zle sie czuc,ja tez mam trzesiawke jak nie zjem a pozniej jak czlowiek zacznie jesc to je bez umiaru i skutek jest odwrotny od zamierzonego :dry:

Najlepieje jest jesc czesto ale w malych ilosciach,najlepiej warzyw,owoce tez mozna ale z umiarem bo maja w sobie cukier i to tez nie jest dobre ,nie jesc smazonych ,tlustych potraw itd

A ja mam ciezkie kosci wiec waga sie nie sugeruje ... Ja najmniej wazylam 58 ale bylam za chuda. Mysle ze jakbym wazyla do 65 to bylo by ok. Wiec 15 kg minimum. Bardziej sie sugeruje cm niz kg.
Ja zawsze wazylam ok. 10 kg wiecej niz moje kol. Mojego wzrostu.

Hejka Kochane Dziewczyny!!!
Przepraszam ze nie odpowiadam na wasze posty nie zdazylam wszystkiego przeczytac:sorry2:
zmykam spac bo mialam bardzoooo pracowity dzionek.
buzka..pa...pa.......
zycze kolorowych snow i przytulankowych staranek:tak:

o ja:zawstydzona/y:
przeoczylam chyba to z Vikim

ale powiedz bardzo Viki plakal po tym?
czasem przez placz + zmeczenie (pisalas ze to jego czas byl) mogl zasnac
ja mysle ze glowy naszych dzieci w tym wieku sa na prawde silne
jesli sie niepokoisz, wybudz go teraz i zobacz jak sie bedzie zachowywal

Edyta - nie odpisalac na moje pytanie:-p czy jest powod aby @ sie spozniala?? ;-)

Akuku ja zawsze wazylam 49kg a mam tak jak ty 164cm nawet po urodzeniu 2 dzieci a teraz po najmlodszym troszke kg mi zostalo ,bede musiala sie zwazyc ile dokladnie wynosi moja waga ale podejrzewam ze w granicach 55-60 kg

Basik kolorowych ;-)

Tiluchna odpisalam :-) napisalam ze mimo lykania prochow mogla byc wpadka ,poniewaz nigdy nic nie wiadomo,nawet dalam przyklad mojej siostry ktora zaszla w ciaze biorac tabletki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
glodowka najgorsza rzecz na swiecie

jesc normalnie, 5 albo 6 posilkow. nawet te 2000kcal, zbilansowane jedzenie i jak najmniej przetworzone - ot i caly sekret :)
i jesc tak zeby sie najesc a nie przejesc
i jesc kiedy czujesz glod a nie kiedy masz ochote:-D
ten sekret + ruch pozwolil mi schudnac 30kg w rok

i na prawde nie ma co rezygnowac ze staranek :)
po prostu staraj sie dalej ale wprowadz zmiany
i bedzie dobrze:tak:

Basik - do jutra!! slodkich snow

Do góry