reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku bedzie dobrze zobaczysz... jakies witaminki ruch dietka wiecej seksu.... czasem przez brak seksu organizm produkuje mniej plemnikow bo gdzie by one mialy sie miescic? faceci pleniki produkuja na okolo. Mysle ze jakby seks byl tak co 2-3 dni to po miesiacu by mial ich juz wiecej a i budowa bylaby leprza... a 2% to calekim dobrze lepiej niz zero! wiec trzymam kciuki i mi sie tu nie zalamywac kochana !

reklama
basik- cierpliwosci 10 dni po to krotko wiec pare dni i juz bedziesz wiedziec :)))

smerfik- to jeszcze za wczesnie zeby cos widziec tam w srodku dlatego ja nigdzie nie ide teraz tylko czekam, u ciebie samo wyszlo jak wyszlo z tym szpitalem ale jak czlowiek cos takiego slyszy to juz sie martwi a to teraz sie nie przyda, ponoc boli brzuch bo tam sie wszystko rozciaga itd. mam nadz ze wszystkook teraz ? jak sie czujesz?

krowkabordo- u mnie ok, chora jestem, mam mdlosci wmuszam w siebie zarcie b w ogole mi sie jesc nie chxce ale jest ok zadnych pkamien itd. jutro lub pojutrze powtarzam tescior a jak u Ciebie??

ooojjaaaaa
naplodzilyscie tych stron:szok:, ze nie moge znalezc ostatniej na ktorej bylam wiec jade od tylca :-D

Kasoku - hmmm, z tego co gdzies tam mi sie obilo to 2% to calkiem niezle, a nie pomyslalas, ze tak moglo juz byc przed Matyldzia tylko, ze po prostu szybko zaszlac bo ten wlasnie cykl byl szczesliwy?
Popatrz i Miciurka zaszla a tyle cykli miala nieudanych, i Akuku juz rok sie stara.. tak po prostu czasem jest, ja tez sie staralam 1,5 roku o Olivie, moim zdaniem wszystko bedzie dobrze! :tak:

Kasoku - i witaminki niech je:) w ogole zuch z Twojego faceta, ze postanowil sie wziac za siebie:tak::-) Kocha Cie bardzo!

Smerfiku - to 5 tydzien! tam tylko kropeczka powinna byc! gdyby bylo cos jeszcze to by dopiero bylo zle:-D:tak:
ja moja fasolke dopiero w 8 tyg zobaczylam:-)

Basik :( nastepny cykl bedzie dla nas wszystkich szczesliwy!!! zobaczysz :*

Miciurka
- hehehe, ale to serio o tej coli??:sorry2:;-)
no i mi sie tutaj prosze nie martwic tylko sie cieszyc ciaza!!! no!:tak:

Akuku :*
a tak gwoli scislosci to powiem wam cos :tak:
My z Akuku znamy sie juz 4 lata (wow ale zlecialo:szok:)
a poznalismy sie na.. lutowych mamach 2010 - naszych synkow roznia 3 dni od siebie :-D
takze powiem wam, ze na takich forach mozna poznac bardzo bliskie osoby!
i nawet widzialysmy sie pare razy (Akuku przyjechala do nas w odwiedziny), a nasze dzieciaczki sie swietnie razem bawia :-)

dobra, 3 strony, wiecej nie dam rady :-p
dzisiaj bede na bierzaco bo nie mam nic do roboty i szefas nie ma wiec laba..
aaa. i dzisiaj moja corcia ma przedstawienie swiateczne i bedzie Aniolkiem (dziwne:dry::-p) wiec na 2h znikne

tiluchna a no chyba musi kochac skoro do bokserek sie przekonal bhahahahbhuhahaha:-D
juz sie uspokoilam, wiesz, ten rok byl ohydny dla niego, w marcu dowiedzial sie o raku trzustki swojej mamy, a ,ze jest lekarzem doskonale wiedzial ,ze szanse na przezycie ma marne, w czerwcu mielismy pogrzeb mojej babci, od sierpnia do listopada siedzial i ryl do egzaminu specjalizacyjnego no i pod koniec listopada mama zmarla, wiec czego ja oczekuje???musi sie zregenorowac, kupilam mu w pazdzierniku jakies zen szenie, cynki seleny i folik, bierze to ciulstwo, ale pewnie trzeba bedzie mocniejsze leki na recepte pobrac, jak to sie mowi we will see.

Super sa te przedstawienia dzieciakow, matiska zawsze dostaje dziwne role, np w czerwcu na zakonzcenie przedszkola byla slimakiem i zaba, :tak:

no to trzymam za twojego aniolka pewnie z malymi rozkami ,co???:tak:

Zwracam sie do wszystkich dziewuszek, patrzcie zaprzyjaznilysmy sie, jestesmy rozsypane po calej europie i teraz bedziemy uskuteczniac wizyty do kazdej z osobna, jakie beda bomba wakacje i ekonomiczne :-):-):-):-)
raz u tiluchny, potem do akuku bo blisko, pam, basik miciurka tez tam po drodze, potem mamolika, karotka no i my w polszy, na slunsk was dziolchy zaproszom, familoki pkaza i bydzie gryfnie, ze hej.

Czesc :-)

Basik przykro mi ze test negatywny ale jeszcze nie wszystko stracone,moze za wczesnie na test ;-)

Tiluchna ja na lutym 2010 jestem od 2009 r ale nigdy was tam nie widzialam ,moj maly tez z lutego :tak:

Kasoku mysle tak jak dziewczyny ze 2% to jest niezly wynik,bedzie dobrze :tak:

Smerfiku mysle ze ciaza jest jeszcze mala i dlatego doktorek nie dokladnie widzial fasolke ale najwazniejsze ze wypatrzyl kropeczke :-)

A ja czekam na @ i jestem ciekawa czy dzisiaj do mnie zawita ...

Ostatnia edycja:
a ja sie wkurzylam bo gdybym nie spytala kolezanki to bym byla udupiona.... jeden wykladowaca zamiast praktyk od 12.30 do 2.30 stwierdzil ze beda dwa wyklady od 10. do 12.... i wtedy mamy oddac raporty....u mnie jest wlasnie 9.50 a na uczelnie autobusem mam 20 minut piechota prawie 40... no coz pojade na 11 albo 12 i powiem mu ze.... brzuch mnie bolal albo cos.... i wcisne mu te raporty.... i jeszcze sie dowiedzialam ze w piatek mam test z Microbiologi o godzine... 17.... normlanie pieknie... zawsze mamy piatki wolne a tu doopa... eh uczelnia... dobrze ze ten tydzien ostatni i juz wolne do 4tego stycznia

Looojej Edytko - kolejny lutowy 2010 chlopak :D:D
a ktory luty?

Edytko - nie widzialas nas bo to inne forum bylo ;-)

wow - a myslisz zeby zrobic tescik????????:-D:-D

Kasoku - baaaardzo duzo mial Twoj mezus na glowie:szok:
nie dziwota, ze mogl mu sie stan plemnikow pogorszyc
jak wiadomo stres jest zabojca i dla gospodarki hormonalnej kobiet i dla plemnikow meskich :-(
zobaczysz, dowitaminizuje sie i juz!
ale Ty tez musisz sie przestac zamartwiac
no dobra.. chociaz o polowe ok?????

a co do mojego Aniolka... wiesz, Ijka jest zlotym dzieckiem.. serio
ale mi sie wydaje, ze ja czasem za duzo od niej wymagam:zawstydzona/y:
no i to jest szaleniec taki
dzieci ja uwielbiaja bo ona zawsze cos glupiego odpali:sorry2:
a ja jej mowie - nie rob tego, to nie ladnie itd
ale w sumie.. kiedy ma sie glupio zachowywac jak nie teraz kiedy jest dzieckiem??
Piotrula ja po prostu uwielbia! jego starsza siostra, on taka beke ma z niej jak ona cos glupiego robi, ze tarza sie czasem ze smiechu i rozumieja sie jak lyse konie, owszem leja sie czasem ostro ale jednak kochaja sie :tak:

Pam dobrze ze jeszcze mozesz liczyc na kolezanki ;-) za test &&& .My w przyszla srode idziemy ostatni raz a wracamy 7 stycznia :-)

Tiluchna moj maly z 4 lutego ...a Twoj ?? ach a ja myslalam ze bylyscie na tym forum :-p

Ostatnia edycja:
reklama
oj pam :tak:jakie to slodkie, jak to czytam to przypomina mi sie jak zapinkalalam na uczelnie i wkurzalam sie na wykladowcow, siedzac na murku pod uczelnia kopcac cigarety i uskuteczniajac dysputy jacy oni sa beeeee:-D:-D
no no, sila wyzsza, trzeba zakuc i zdac i OLAC i tak w pozniejszym zyciu to czego uczyli w 50% ci sie nie przyda, ale studia to zafajnisty okres, przynajmniej w moim zyciu. Te zabawy wekkendowe, ja zawsze jak cos % wypilam miewalam "sraczke" niestety mam taki dziwny przewod pokarmowy, ze musialam miec blisko kibelek i kiedys pamietam jak z moimi dwiema przyjaciolkami czekalismy na autobus, jechalysmy chyba na impreze, no i zaczelo sie sransko, moja jedna kochana psiapsiola poszla ze mna szukac kibelka i byla bardzo wyrozumiala, a druga krzyczala, ze autobus nam ucieknie itp i kazala mi srac pod plotem, oj do tej pory jej to wypominam :-D:-D:-D:-D:-D

albo jak z jedna ta "niedobra, co kazala mi pod plotem":-pprzyjechala do mnie kompletnie naprana, bo chlopak z nia zerwal i postanowilam ja ocucic w wannie, polalam ja zimnym prysznicem i zobaczylam czerwona plame, pomyslalam, ze ja zabilam a okazalo sie, ze to spagetti sobie zwrocila, :-D:-D:-D

albo jak wsiadalysmy do taxowki i nalozylysmy rajstopy na glowe i powiedzialysmy taksiarzowi,ze to napad, taksiarz zesral sie ze smiechu jak sie odwrocil i nas zobaczyl:-D:-D:-D

to byly zarabiste czasy, teskni mi sie za nimi, wtedy jeszce mojego nie znalam i chwala bogu, bo by chyba zmienil o mnie zdanie:-D

Do góry